Yemek sorunu

olalım valla :)) konyadan katılıyorum 32 yaşındayım. Çok kotu yemek yapıyorum , kocamı çok sinirlendiriyorum, kimseyle anlaşamıyorum , kahve içmeyi çok seviyorum :)))
hahahhaa ben 26 yaşındayım temmuzda evlendim eşimle şu ara işi dolayısı ile ayrı yaşıyoruz bir an önce sağlıkla evimize dönmek istiyoruz. Doğu görevinde siirtteyiz belki mayısta tayinimiz çıkabilir hiç bilmiyoruz sürekli birşey bilmeden saçma şekilde bekliyoruz. Birlikte kahve içsek şahane olur ama ben yaparım sakın sen yapma valla kemik suyu koyarsın içine diye korkuyorum şuan:KK53::KK45::KK37::KK75:

Bisey sorcamda.. illa herseye kemik suyu koymak zorunda misin?

aslında kemik suyunu kendim için yapıyorum. Gebelik düşünüyorum. İlk bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim, kan değerlerim çok düşüktü. Simdi vücudumu toplasın diye kullanıyorum. Zorunda değilim ama.

• Beğen
Reactions: GCA
ya bugün öğlen kızartma yaptım. Simdi kızartma zaten yağlı oluyor. O yüzden domates sosuna yağ koymazdım. Ama bu sefer domates sosunu da yağla pişirdim bitirdi hepsini. Ben sağlıklı olsun diye kendimce yöntemler yapmaya çalışıyorum sonra da aç kalıyoruz.
O zaman zeytinyağı ile harmanlayıp fırında yapın kızartmayı. Sosa yağ da koyabilirsiniz bu sayede hemde daha hafif olur ama kızartma zaten her gün yapılmaz. 2 haftada 1 gün kızartma haliyle yeseniz çok ta sıkıntı olmaz bence. Akşama daha hafif birşeyler yapar dengeyi oturtursunuz diye düşünüyorum.

hahahhaa ben 26 yaşındayım temmuzda evlendim eşimle şu ara işi dolayısı ile ayrı yaşıyoruz bir an önce sağlıkla evimize dönmek istiyoruz. Doğu görevinde siirtteyiz belki mayısta tayinimiz çıkabilir hiç bilmiyoruz sürekli birşey bilmeden saçma şekilde bekliyoruz. Birlikte kahve içsek şahane olur ama ben yaparım sakın sen yapma valla kemik suyu koyarsın içine diye korkuyorum şuan:KK53::KK45::KK37::KK75:
Şunu okuyunca yanlışlıkla ben de kanka oldum sizinle :p Kendi arkadaşlarım hakkında bu kadar bilgim yok

aslında kemik suyunu kendim için yapıyorum. Gebelik düşünüyorum. İlk bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim, kan değerlerim çok düşüktü. Simdi vücudumu toplasın diye kullanıyorum. Zorunda değilim ama.
Kemik suyunu yapıp minik porsiyonlar halinde buz kaliplarında dondurup 2şer 3er kullansanız yemekte bu kadar ağır olmaz.
Ben kızımın makarna suyuna bile koyarım bazen et yemediyse yada hastaysa özellikle ama az koyduğum için kokmuyor yada yemeği ağırlaştırmıyor öyle kullanınca.
Az ekleyin sizde.

ahahaha yuksek sesle kahkaha attım valla :)) benim eşim de geçen sene 1 yıl ırakta kaldı. Nasıl zor oluyor bilirim. Ama ben evimde kaldım. Gitmedim ailemin yanina. Ne olursa olsun insanin kendi düzeni kendi hayati olmalı. Ailem yanıma geldi bir süre. Hatta biz eşimle ilk defa aynı çatı altında yaşıyoruz diyebilirim. 4 yil onun görevleri yüzünden ayrı kalıyorduk.3 yil da benim atamam olmadı o sebepten ayrı kalmistik. Simdi şükürler olsun birlikteyiz

ay ne bileyim acaba çok.mu kotu yemek yapıyorum diyorum ama arkadaşlarım bayıla bayıla yiyor ne yapsam. Adamın damak tadı bozuk.
onun damak tadına mı uymuyor acep
witch hunt witch hunt arkadaşıma ister istemez takıldım
ona yemeği birlikte yapmayı teklif etsen

başka problemleriniz var mı?

ahahaha yuksek sesle kahkaha attım valla :)) benim eşim de geçen sene 1 yıl ırakta kaldı. Nasıl zor oluyor bilirim. Ama ben evimde kaldım. Gitmedim ailemin yanina. Ne olursa olsun insanin kendi düzeni kendi hayati olmalı. Ailem yanıma geldi bir süre. Hatta biz eşimle ilk defa aynı çatı altında yaşıyoruz diyebilirim. 4 yil onun görevleri yüzünden ayrı kalıyorduk.3 yil da benim atamam olmadı o sebepten ayrı kalmistik. Simdi şükürler olsun birlikteyiz
ırak mı inanamıyorum benim eşimde 2016 aralık 2017 aralık arasında ıraktaydı. şimdi yine ırağa gidecekler nöbet değişimi var . biraz sıksak tanıdık çıkacaz aaaa:KK14::skandal:

O zaman zeytinyağı ile harmanlayıp fırında yapın kızartmayı. Sosa yağ da koyabilirsiniz bu sayede hemde daha hafif olur ama kızartma zaten her gün yapılmaz. 2 haftada 1 gün kızartma haliyle yeseniz çok ta sıkıntı olmaz bence. Akşama daha hafif birşeyler yapar dengeyi oturtursunuz diye düşünüyorum.

her zaman yapmıyorum zaten. Çok fazla sivilce yapıyor hemen etkileniyorum. Fırında geç piştiği için erken koymam gerekiyor fırına. O kadar zamanım olmuyor maalesef. okuldan saat 12 de eve geliyorum. Esim de 12.45 te evde oluyor. O 45 dakikada ne pişirebilirsem yapıyorum.

Anldm cnm haklisin

onun damak tadına mı uymuyor acep
witch hunt witch hunt arkadaşıma ister istemez takıldım
ona yemeği birlikte yapmayı teklif etsen

başka problemleriniz var mı?

Eşimle başka sorunum yok çok şükür bu da büyük sorun değil aslında. Ben onu çok kizdiriyorum çoğu zaman ama alıştık artik bana :))

ırak mı inanamıyorum benim eşimde 2016 aralık 2017 aralık arasında ıraktaydı. şimdi yine ırağa gidecekler nöbet değişimi var . biraz sıksak tanıdık çıkacaz aaaa:KK14::skandal:

ay dur özeline mesaj atıyorum.

aman ifşa olayım isterse hiç umrumda değil ya tek derdim bu olsun :KK47:

valla bir kaç tanıdık ifşa etti beni ama çok da umrumda değil :)) milletin işi gücü yok beni mi takip edecek sanki :)) etseler de çok da fifi

valla bir kaç tanıdık ifşa etti beni ama çok da umrumda değil :)) milletin işi gücü yok beni mi takip edecek sanki :)) etseler de çok da fifi
aaa ciddi mi yaaaa hahahah nedense güldüm şuan :confused:

Back
X