Yemek sorunu

Çok da tatlı bir ikili olmuşsunuz :KK36:
Ahahahahha çok sağol bebeğim sende çok tatlısın
Sevdim tontrikomu çok ılımlı insan akılcı ve yardimsever
Konu sahibine de bayıldım o kadar elin lezzetsiz dediler başkaları gibi çirkefe baglamadi azmine hayranım birde istikrarına eşinin beğendiği yemeği bıktırana kadar hergun yapıyor bence çok tatli

Ahahahahha çok sağol bebeğim sende çok tatlısın
Sevdim tontrikomu çok ılımlı insan akılcı ve yardimsever
Konu sahibine de bayıldım o kadar elin lezzetsiz dediler başkaları gibi çirkefe baglamadi azmine hayranım birde istikrarına eşinin beğendiği yemeği bıktırana kadar hergun yapıyor bence çok tatli
Bence de. Takıntılı ama çok sevimli. Diger konulara, üyelere falan uyuz olunca buraya girip sizi okuyorum :KK45: Hararetli hararetli yemek tartışıyorsunuz çok tatlı :KK68:

Unu kavuruyorum dediğiniz için öyle düşündüm Yozgat'ta öyle yaparlarmış. Başka yörede kavurmadan koyuyorlar diye biliyorum. Ben hamurunu yutamam. Sevmiyorum. Zaten ben Yozgatlı da değilim. Eşim oradan. Seviyor diye yapıyorum çorbası hoşuma gider de hamurla aram yok:KK53:
Aynen bizim orada un önceden kavrulur yağla kavrulmaz kaynarken suyla açılıp koyulur çorbası şahane de hamurunu boşver:KK48:
Vallaha Yozgatlılik eşim de öyle der tohmalamak:KK48:
Diğer hamur işlerini çok yiyince de deriz tohmaladım diye:halay:

Aynen bizim orada un önceden kavrulur yağla kavrulmaz kaynarken suyla açılıp koyulur çorbası şahane de hamurunu boşver:KK48:

Diğer hamur işlerini çok yiyince de deriz tohmaladım diye:halay:
Eşim çok yiyince der. Bir de "yelikmek" diye bir kelime var ona da bayılıyorum. Ama konuyla bir alakası yok.:KK70:

Malesef öyle bir kocam var ki bu durumdan inanılmaz muzdaribim herşeyin kızarmışı yaglisi soslusunu seviyor
Koca kişisinin yemek seçmesi çok zor annemden biliyorum her gün kara kara düşünür. Allah eşimden razı olsun taşı öğütüp pilav yaptım desem yer itiraz etmez

Yapmaaaaa çok zararlı bir girip kalorilerine baksana inanılmaz fazla un yağ kıyma patates peynir hepsi kalorili zaten
Ben cok yemiyorimki.. pogca yapsam 2 tane en fazla.. borek 1-2 dilim yerim.. her gun degil tabii.. sonra kardeslerime filan goturuyorum herkes yesin diye. Ev halki yiyo artanida hoop buzluk:)

Yok canım niye alınayım ben sarımsak severim kimyon severim kısaca baharat severim ama kendime gore az yada çok ilave ederim yada çıkartırım tarifi kendi damak tadına dönüştürmek önemlidir ben sadece begendigim bir tarifi kendisiyle paylaşmak istedim
nerde bu tarif ben de alayım

Koca kişisinin yemek seçmesi çok zor annemden biliyorum her gün kara kara düşünür. Allah eşimden razı olsun taşı öğütüp pilav yaptım desem yer itiraz etmez
Malesef annenizden bir adet de benim işte 6 yılda hergun ne yapsam diye düşünmekten sıyırma noktasına geldim ama şükür bu yıl biraz terbiye etti kendini de sebze yemeye besledi tabi biraz yağlı sulu renkli yoksa yemez midesine acayip düşkün kocam yemek olsun başka bişey olmasib

Ben cok yemiyorimki.. pogca yapsam 2 tane en fazla.. borek 1-2 dilim yerim.. her gun degil tabii.. sonra kardeslerime filan goturuyorum herkes yesin diye. Ev halki yiyo artanida hoop buzluk:)
Bende yemem çok fazla tazeyken iki tane yeme yeme ama sende yapmayı seviyorsun belli benim gibi

Back
X