- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
Vallaha Yozgatlılik eşim de öyle der tohmalamakÇok yiyince bizim orada tohmaladın derler seninki de öyle olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha Yozgatlılik eşim de öyle der tohmalamakÇok yiyince bizim orada tohmaladın derler seninki de öyle olmuş![]()
Ahahahahha çok sağol bebeğim sende çok tatlısınÇok da tatlı bir ikili olmuşsunuz![]()
Yapmaaaaa çok zararlı bir girip kalorilerine baksana inanılmaz fazla un yağ kıyma patates peynir hepsi kalorili zatenEvet hamurisi cok yapiyom valla: ( pogca borek.. cocuklar isteyince dayanamiyorum : (
Bence de. Takıntılı ama çok sevimli. Diger konulara, üyelere falan uyuz olunca buraya girip sizi okuyorumAhahahahha çok sağol bebeğim sende çok tatlısın
Sevdim tontrikomu çok ılımlı insan akılcı ve yardimsever
Konu sahibine de bayıldım o kadar elin lezzetsiz dediler başkaları gibi çirkefe baglamadi azmine hayranım birde istikrarına eşinin beğendiği yemeği bıktırana kadar hergun yapıyor bence çok tatli
Malesef öyle bir kocam var ki bu durumdan inanılmaz muzdaribim herşeyin kızarmışı yaglisi soslusunu seviyorBen karnıyarığı patlıcanları fırında közleyerek yapıyorum kızartmadan daha hafif oluyor
Aynen bizim orada un önceden kavrulur yağla kavrulmaz kaynarken suyla açılıp koyulur çorbası şahane de hamurunu boşverUnu kavuruyorum dediğiniz için öyle düşündüm Yozgat'ta öyle yaparlarmış. Başka yörede kavurmadan koyuyorlar diye biliyorum. Ben hamurunu yutamam. Sevmiyorum. Zaten ben Yozgatlı da değilim. Eşim oradan. Seviyor diye yapıyorum çorbası hoşuma gider de hamurla aram yok![]()
Diğer hamur işlerini çok yiyince de deriz tohmaladım diyeVallaha Yozgatlılik eşim de öyle der tohmalamak![]()
Ahahahahhaha muhabbete de bekleriz tarif vermeye de güldürebiliyorsak ne mutluBence de. Takıntılı ama çok sevimli. Diger konulara, üyelere falan uyuz olunca buraya girip sizi okuyorumHararetli hararetli yemek tartışıyorsunuz çok tatlı
![]()
Cocuk mu bu ya? Birde muzlu sut hazirlamak falan? Bi garipsiniz.ama vitamin protein alması lazim. Sağlıklı beslenmek önemli. Kendime yapıyorum aslında yemeği ama onun da yemesini istiyorum.
Eşim çok yiyince der. Bir de "yelikmek" diye bir kelime var ona da bayılıyorum. Ama konuyla bir alakası yok.Aynen bizim orada un önceden kavrulur yağla kavrulmaz kaynarken suyla açılıp koyulur çorbası şahane de hamurunu boşver
Diğer hamur işlerini çok yiyince de deriz tohmaladım diye![]()
Koca kişisinin yemek seçmesi çok zor annemden biliyorum her gün kara kara düşünür. Allah eşimden razı olsun taşı öğütüp pilav yaptım desem yer itiraz etmezMalesef öyle bir kocam var ki bu durumdan inanılmaz muzdaribim herşeyin kızarmışı yaglisi soslusunu seviyor
Hahaha aynen ole oldu:)) ama cok tok tutmuo neyseki iniyo gobus hemen:)Çok yiyince bizim orada tohmaladın derler seninki de öyle olmuş![]()
Ben cok yemiyorimki.. pogca yapsam 2 tane en fazla.. borek 1-2 dilim yerim.. her gun degil tabii.. sonra kardeslerime filan goturuyorum herkes yesin diye. Ev halki yiyo artanida hoop buzluk:)Yapmaaaaa çok zararlı bir girip kalorilerine baksana inanılmaz fazla un yağ kıyma patates peynir hepsi kalorili zaten
O kelimenin konuyla ilgisi yokta pişen yemeğe bahane bulup yemeyene babanın bekini ye derizEşim çok yiyince der. Bir de "yelikmek" diye bir kelime var ona da bayılıyorum. Ama konuyla bir alakası yok.![]()
Sen de bağımlılık yapmışHahaha aynen ole oldu:)) ama cok tok tutmuo neyseki iniyo gobus hemen:)
Bunun kesinlikle konuyla alakası var.pişen yemeğe bahane bulup yemeyene babanın bekini ye deriz![]()
nerde bu tarif ben de alayımYok canım niye alınayım ben sarımsak severim kimyon severim kısaca baharat severim ama kendime gore az yada çok ilave ederim yada çıkartırım tarifi kendi damak tadına dönüştürmek önemlidir ben sadece begendigim bir tarifi kendisiyle paylaşmak istedim
Olabilir kis mevsimi dedin mi arabasidir benim icin:)O kelimenin konuyla ilgisi yokta pişen yemeğe bahane bulup yemeyene babanın bekini ye deriz
Sen de bağımlılık yapmış![]()
Malesef annenizden bir adet de benim işte 6 yılda hergun ne yapsam diye düşünmekten sıyırma noktasına geldim ama şükür bu yıl biraz terbiye etti kendini de sebze yemeye besledi tabi biraz yağlı sulu renkli yoksa yemez midesine acayip düşkün kocam yemek olsun başka bişey olmasibKoca kişisinin yemek seçmesi çok zor annemden biliyorum her gün kara kara düşünür. Allah eşimden razı olsun taşı öğütüp pilav yaptım desem yer itiraz etmez
Bende yemem çok fazla tazeyken iki tane yeme yeme ama sende yapmayı seviyorsun belli benim gibiBen cok yemiyorimki.. pogca yapsam 2 tane en fazla.. borek 1-2 dilim yerim.. her gun degil tabii.. sonra kardeslerime filan goturuyorum herkes yesin diye. Ev halki yiyo artanida hoop buzluk:)
Haticemazi ınstagramda bir bayan çok tatlı çok marifetli masallahnerde bu tarif ben de alayım
Ayneb ole bidecelinde aza varmaz bu konularda:)Bende yemem çok fazla tazeyken iki tane yeme yeme ama sende yapmayı seviyorsun belli benim gibi