Evet tabaklar yeni girdi indirime ama bakmadim almamaliyim :) Gule gule kullan renkli birseyle kombinle belli olmaz ton iclerine yemek girince hic belli olmaz bos diye gozune batiyo.Aynen cok güzel modelleri var indirim zamanını gözetledim ama yoksa cok pahalı :)
Yorumlarin sag altinda cevapla diyerek alinti yaparsan kime ne cevap verdigin daha belki olur birde alinti yapinca kesin bildirim kaybolmuyo simdi kos ikisinede corba salata falan doldur bir bak :)İade etmeyi bende önce düşündüm ama bu tarz ürünlerde olur mu iade sonrada diyorum yukarıdaki gibi içine yemek girince belli olmaz mı acaba diye
Yorumlarin sag altinda cevapla diyerek alinti yaparsan kime ne cevap verdigin daha belki olur birde alinti yapinca kesin bildirim kaybolmuyo simdi kos ikisinede corba salata falan doldur bir bak :)
Ilk defa yazıyorum da buraya kullanmayı bilmiyorum açıkcası pek :) en kısa zamanda Bi kaç parçasını çıkartıp içlerini doldurup bakmak olacak haklısın eğer becerebilirsem öylede foto atarımYorumlarin sag altinda cevapla diyerek alinti yaparsan kime ne cevap verdigin daha belki olur birde alinti yapinca kesin bildirim kaybolmuyo simdi kos ikisinede corba salata falan doldur bir bak :)
Ay cok mutlu oldum şu andaValla bence öyle bi gariplik yok gayet hoş yani
Ilk alintin hayirli olsun :) bekleriz fotonu.Ilk defa yazıyorum da buraya kullanmayı bilmiyorum açıkcası pek :) en kısa zamanda Bi kaç parçasını çıkartıp içlerini doldurup bakmak olacak haklısın eğer becerebilirsem öylede foto atarım
Teşekkürler canım yardımların içinIlk alintin hayirli olsun :) bekleriz fotonu.
Rica ederim tatli telaslar bunlar benim gibi sakarsan bunlari 4 seneye falan kirar yenilersin zatenTeşekkürler canım yardımların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?