Yemek takımı

Sena0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
31
9
1
33
Kızlar ben yemek takımı takım olarak almadım yani kendim düzüyorum beyaz kare olarak ama Bi kaç farklı yerden aldığım için biraz ton farkı oldu ama cok az sizce cok kötü durur mu. Örneğin tabaklar ikea salata kaseleri sosluklar boyner gibi işte öle olunca az da olsa beyazlar arasında azıcık ton farkı oldu Buda beni üzdü yorumlarınız bekliyorum

Daha önce çekmiştim bu şekilde ama belli olur umarım

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 739
Aynen cok güzel modelleri var indirim zamanını gözetledim ama yoksa cok pahalı :)

Günlük kullanım için mi davet sofrası için mi? Davet yemeği için çorba kasesi, çukur yemek tabağı, düz büyük yemek tabağı aynı olsa iyi olabilir. Ama önemli olan sizin rahat edip sevmeniz.

Ya sade olsun istedim karaca olsun bernardo olsun Bi cok marka işlemeli çiçekli böcekli öle olunca da renk farkı oldu aynı Markadan da her parçayı bulmak cok zor e tabi sonra dikkat edince hevesim falanda kalmadı

Aynen cok güzel modelleri var indirim zamanını gözetledim ama yoksa cok pahalı :)
Evet tabaklar yeni girdi indirime ama bakmadim almamaliyim :) Gule gule kullan renkli birseyle kombinle belli olmaz ton iclerine yemek girince hic belli olmaz bos diye gozune batiyo.

Aslında söle soldaki kâseyi daha cok kişisel salata cacık sağdaki çorba kâsesi o normal servisi yemek tabağı tatlı tabağı var yemek takımın kucuk parçalarını başka yerlerden tamamladım

İade etmeyi bende önce düşündüm ama bu tarz ürünlerde olur mu iade sonrada diyorum yukarıdaki gibi içine yemek girince belli olmaz mı acaba diye

İade etmeyi bende önce düşündüm ama bu tarz ürünlerde olur mu iade sonrada diyorum yukarıdaki gibi içine yemek girince belli olmaz mı acaba diye
Yorumlarin sag altinda cevapla diyerek alinti yaparsan kime ne cevap verdigin daha belki olur birde alinti yapinca kesin bildirim kaybolmuyo simdi kos ikisinede corba salata falan doldur bir bak :)

Valla bence öyle bi gariplik yok gayet hoş yani

Yorumlarin sag altinda cevapla diyerek alinti yaparsan kime ne cevap verdigin daha belki olur birde alinti yapinca kesin bildirim kaybolmuyo simdi kos ikisinede corba salata falan doldur bir bak :)
Ilk defa yazıyorum da buraya kullanmayı bilmiyorum açıkcası pek :) en kısa zamanda Bi kaç parçasını çıkartıp içlerini doldurup bakmak olacak haklısın eğer becerebilirsem öylede foto atarım

Yoo hiçte abes durmuyor.
Ayrıca millet ne düşünür diye düsünmeyin.
Böyle beğenmiş almışsınız mutlu günlerde kullanmak nasip olsun.

Zevkler ve renkler tartışmaya açık değildir
Kare tabak çok hoş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…