Yemek takımı

Misafir için şık bir yemek takımı al bence maddi durumun elveriyorsa. İkeadan ben de aldım kare tabaklar zeytinyağlılar, kurabiye, pastalar için. Çay saati için falan iyi oluyorlar. Kahvaltıda akşam yemeğinde de kullanılır

6 sayfayı birden okumadım ama, bazı firmaların "otel serisi" adı altında tamda istediğiniz gibi tabakları var. Dümdüz beyaz, kimisi kare, kimisi yuvarlak zevkinize göre. Takımı da kendiniz oluşturuyorsunuz. Bence öyle bir şey bakmalıydınız. Senin durumunda ben olsam değiştirirdim. Masada herşeyin takım olması takıntım varda.

beğenmedin galiba. iade et. sonrada indirimde ürünler oluyor. Özellikle sadeler indirime giriyor.
karaca
Güral porselen
Kütahya porselen iyidir.

ucuz olsun dersen keramika iyidir ama diğerlerine göre kalın

Ben ce çok mantıklı davranmışsınız.
Asla modası geçmeyecek parçalar.
Desen ben de sevmiyorum çok modern duruyorlar bunlar.
Ya ton farkı sofrada hiç belli olmaz yemeklerle falan.
Güle güle kullanın.

Beni çağır ben gelir yerim bunların içinde. Önemli olan elinin lezzeti..

Bence sorun olmaz . Almışsın artık ama her markanın sade setleri var. Amacın beyazlıksa..

Komple yapabilirdin bir yerden

Eski sayfaları okumadım öneren olmuştur belki porlandın düz beyaz modern bir sürü çeşidi var.Normalde pahalı özel günlerde indirime giriyor.Sanırım en yakın indirim günü 8 mart.İstediğin üründen istediğin adette alabiliyorsun.Takım almana gerek yok.Eğer bu aldıkların içine sinmediyse bakabilirsin porlanda

Porland ı bende biliyorum indirim gününü öğrenmem daha iyi oldu teşekkürler canım :)

Ben ce çok mantıklı davranmışsınız.
Asla modası geçmeyecek parçalar.
Desen ben de sevmiyorum çok modern duruyorlar bunlar.
Ya ton farkı sofrada hiç belli olmaz yemeklerle falan.
Güle güle kullanın.
Ya bende aynen sizin gibi düşünmüştüm aslında içime su serpildi vallahi :) insan şu dönmelerde kafası karışık kim ne derse takıyor aslında hiç önemli olmayan şeyler cok önemli gibi geliyor malesef

Cok dikkatli incelediginiz icin gozunuze batiyo, gayet hoş. Allah icinize sindirsin

Daha uyguna tam bir takım alsaydiniz renk farkı maalesef belli oluyor ve biraz kötü duruyor. O ünlü markalarin cakmalari oluyor 4-5 sene idare ediyor sonra zaten takımdan sıkılıyorsunuz yenisini almak için bahane oluyor

Bence sorun olmaz . Almışsın artık ama her markanın sade setleri var. Amacın beyazlıksa..

Olmadı tabakları alır giderim elime hangisine uygun renk tonu huku

olmadı tabakları alır giderim elimde hangisine uygun renk bulursam onunla takım yaparım bari Bi takımı kurtarayım ama demi :)) baktım olmadı gelen böle yesin ya napim yemek konusunda fena sayılmam öle göz boyarım artık

Aslında böyle bile cok uygun olmadı aslında çakma olsun veya ucuz olsundan ziyade düz ve sade olmasaydı amaç tabi bu ayrıntıyı biraz göz ardı etmiş olduk

Serpistirin masaya karman corman birsey olmaz hem zaten barizde degil olsa bile kimene? Laf eden olursa icindekine konsantre olun sekle takilmayalimdan girip ne var yani hep aynimi olacak ya biraz renk katin hayatiniza ne o oyle hepsi ayni ayni kizilay dagitmis gibi seklinde dusunun ki dusununcede bir gideri var buyrun yiyin dersiniz pasa pasa yerler

Ya sade olsun istedim karaca olsun bernardo olsun Bi cok marka işlemeli çiçekli böcekli öle olunca da renk farkı oldu aynı Markadan da her parçayı bulmak cok zor e tabi sonra dikkat edince hevesim falanda kalmadı
çok mu sade olmuş? ben korkmaz almıştım sadece kenarında ufak kelebekler var. sen kullanacaksın gerçi nasıl mutluysan onu al

Eklentiler

• 2449117_0_b.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 38
Bence de iade et güzel uygun fiyatlı takımlar var onlardan al bence.
İlla bu olsun diyorsan da renk tonu buradan fark edilmiyor bile canım.

Ya bu tür yorumlara bayılıyorum Insana enerji katıyor aslında böle olmak lazım hayatta kendin için yaşayıp başkaları umursamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…