Yemek takımı

Düğün zamanı aceleden son dakika bir takım almıştım ben. Ve bazı tabaklarında ton farkı var. Takım olduğu halde :) Ama emin ol sadece ben fark ediyorum, kimse farketmedi

10 yıldır evliyim hiç öyle takımım ve öyle bir davet düşüncem olmadı

En fazla Kv annem geldi onlar da toplam 6 kişi oldu

Günlük tabakları koyduk yedik ki zaten başka tabak yok

Gri olabilir aslında bardaklarımda gri çünkü

Neredeyse aynı şeyi ve renkleri yazmışız :)

10 yıldır evliyim hiç öyle takımım ve öyle bir davet düşüncem olmadı

En fazla Kv annem geldi onlar da toplam 6 kişi oldu

Günlük tabakları koyduk yedik ki zaten başka tabak yok
Evlilik telaşı ile cok abartıyoruz sanırım

Düğün zamanı aceleden son dakika bir takım almıştım ben. Ve bazı tabaklarında ton farkı var. Takım olduğu halde :) Ama emin ol sadece ben fark ediyorum, kimse farketmedi
Aynı markada bile oluyorsa benim ki cok normal o zmaan

karacanın vals serisi hem yemek hem kahvaltı olarakt a kullanılabilir çok parçalı bence de iade et

Baya fark var. Günlük kullanım için kurtarır. Misafir icin herşey spor olursa masada yine kurtarır
Ben zaten spordan yanayım ya klasık ağır şeyler bana göre değil o yüZden böyle birsey yapayım dedim işte artık bişi yapmış olduk ya bakalımm

Set olarak satılan sade , güzel takımlar da var ki .
Bence hoş olmamış böyle biri sanki dururken sararmış , eski gibi duruyor .
Benimki bunun aynısı gayet sade bence

Kutahya porselenin dekorsuz diye satilan cok modeli var.
Onlara bakmani oneririm.
Ben gecen sene bu zamanlarda misafir tk + gunluk tk 450 tlye aldim. Piyasada 300 tlye falan da var su bol parcali takimlar.

Misafir takimi olarak cok yakistirmadim aldiklarini malesef.

Bence olmamış, ton farkı bariz belli. Takım havası vermiyor.
Ama yeni takım alamam diyorsan,
Altına şu renklerde yemek servisi alıp dikkati dağıtabilirsin :)
Gri, haki, mürdüm renklerde bardaklarla hoş olur.

Ben zaten spordan yanayım ya klasık ağır şeyler bana göre değil o yüZden böyle birsey yapayım dedim işte artık bişi yapmış olduk ya bakalımm
Keten masaüstü kulkanabilirsin. Birde hepsini toplamadiysan bir parcasini da kahve yada sütlü kahve renklerinden alabilirsin geçiş olur

Boyle hem zaman kaybi hem icine sinmeyebilir.sade yemek takimlari var. Tam bi takim al bence.

gunluk kullanim icinse sorun yok dicem ama gunluk kullanim icin bile sade ve kucuk setler bulabilirdiniz hic gerek yokmus ordan burdan parca toplamaya simdi bu icinize sinmeyecek sonra tekrar takim almak isteyeceksiniz ev gereksiz tabaktan gecilmeyecek en iyisimi icine sinen bir takim almak yeterli. Geri iade yapabilirsiniz fisleri duruyorsa.
kutahya porselenin gunluk sade beyaz takimlari var hatta bazen migrosa falan da geliyor ordan bakabilirsiniz

Kendi adima tabaklarin biri krem biri beyaz olsa yine farketmem icindeki yemege bakarim sadece ama ille tam takim olsun diyorsanız kardesim yeni evlendi karacadan duz beyaz aldik var yani. Fiyati da oldukca ucuzdu kampanyadaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…