- Konu Sahibi EvluBayan000
Biraz adamina gore muamele bu isler galiba. Hakeden var bide gerckten haketmeyenler var!Adamın yaptığı evet çok saçma ona lafımız yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz adamina gore muamele bu isler galiba. Hakeden var bide gerckten haketmeyenler var!Adamın yaptığı evet çok saçma ona lafımız yok
Aynen öyle ben karşımdaki bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle davranıyorum eşimde bana aynı şekilde . Ama bak burada konu sahibi her zaman düzenli herşeyi yapıyormuş bir kere yapmadı diye adam böyle davranıyorsa sorun adamdaBiraz adamina gore muamele bu isler galiba. Hakeden var bide gerckten haketmeyenler var!
Evet bende yorumumu onun esine yaptim zaten. Karsilikli anlayis cok onemli.Aynen öyle ben karşımdaki bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle davranıyorum eşimde bana aynı şekilde . Ama bak burada konu sahibi her zaman düzenli herşeyi yapıyormuş bir kere yapmadı diye adam böyle davranıyorsa sorun adamda
Ama yine söylüyorum evde yemek yoksa adama haber vermeliydi verse böyle tepki almazdıEvet bende yorumumu onun esine yaptim zaten. Karsilikli anlayis cok onemli.
Ilk kez tecrube ettyse aklina gelmemis olabilir. Ben genelde haber vermem bizde sorun olmaz. Sen verirsin onceden planlarsiniz. Ama arkadasin ilk kez basina geldiyse artik yeni tecrube etmistir belki.Ama yine söylüyorum evde yemek yoksa adama haber vermeliydi verse böyle tepki almazdı
Evet bak olabilir bu aklıma hiç gelmediIlk kez tecrube ettyse aklina gelmemis olabilir. Ben genelde haber vermem bizde sorun olmaz. Sen verirsin onceden planlarsiniz. Ama arkadasin ilk kez basina geldiyse artik yeni tecrube etmistir belki.
Tecrubeyle olacaktir bisyler:))
Ama siz de benim yazmadığım şeyler okumuşsunuz yani. Ben kaçamak olmaz demiyorum ki. Ayrıca konu sahibi makarna bile yapmamış eşine de önden belirtmemiş yemek yok dışardan al diye. Yoksa haklısınız makarnadan kim ölmüş mis gibi yemek. Tabi arada sırada olmadığı olur ve öyle durumlarda elbet kalp kırılmaz ben aksini mi iddia ettim sanki. Ama arada sırada yapamamak var ya da ara ara bilerek adam şımarmasın diye planlı yapmamak var sizin tavsiye ettiğiniz gibi, bu da bana yanlış geliyor. Çalışmayan eşin sorumluluğu da yemek yapmaktır bu kadar net. Yapamasa da bir makarna koysun ya da çalışan eşe bir haber etsin dimi. Çalışan eşin bunu çalışmayan eşten beklemesi kadar normal birşey yok (hamile ya da çocuklu değilse). Ha bunun için kalp kırsın demiyor kimse zaten.Feministlik degil insanlik. Ki herkesin simartilmaya ihtiyaci vardir. Yok yani yemek kocasi gelince makarna yapip yesinler ölürler mi???
Farklı tarafa çekmeyin. Ben dün yapamadm mesela hamileyim suyu kaynattm ama koycak halim yoktu. Yemek için insan birbirni kırar mı???
Ayrıca zaten hep yapıyormuş. Arada kaçamaklar olmalı. Benm eşim der yorma kendini bugnde yumurta kırarız diye.
Ki bende ev hanımıyım kii hamile olmadğm zamanlarda da ara ara olur.
Bana yazdgnzi okudum ben sadece. Ki sizde bana feministlik yazmissinz yani bi mesajla siz beni ben sizi taniyamam. Konu sahibinin mesajina gore cevap verdm ben. Hergun duzenli yapan birine bikez yapmadi diye kimse bisy diyemez bence. Ama sizinde demek istedgnzi anladim evde yemek yoksa haber vermeli mutlaka gorusundesiniz evet bu mantikli olabilir.Ama siz de benim yazmadığım şeyler okumuşsunuz yani. Ben kaçamak olmaz demiyorum ki. Ayrıca konu sahibi makarna bile yapmamış eşine de önden belirtmemiş yemek yok dışardan al diye. Yoksa haklısınız makarnadan kim ölmüş mis gibi yemek. Tabi arada sırada olmadığı olur ve öyle durumlarda elbet kalp kırılmaz ben aksini mi iddia ettim sanki. Ama arada sırada yapamamak var ya da ara ara bilerek adam şımarmasın diye planlı yapmamak var sizin tavsiye ettiğiniz gibi, bu da bana yanlış geliyor. Çalışmayan eşin sorumluluğu da yemek yapmaktır bu kadar net. Yapamasa da bir makarna koysun ya da çalışan eşe bir haber etsin dimi. Çalışan eşin bunu çalışmayan eşten beklemesi kadar normal birşey yok (hamile ya da çocuklu değilse). Ha bunum için kalp kırsın demiyor kimse zaten.
Ayni durumdayiz benimde 2.5yasinda bi kızım var hamileyim oluyor yani insanlık hali başı ağrır hasta olur sürekli dağınık yapmamazlik olmadiktan sonra sıkıntı yol benceAynen yani. Esle anlasmaya da bagli. Oyle hot hat diyen adamin vicdanina yani.. iki tarafta anlayisli olcak. Benm esimde yorgun gelir cocukla ilgilenemez okey yani. Olur arada. Yemek olmaz beraber gireriz ki biz memnunuz halimzden. Benmde 1 yasinda kizim var simdide hamileyim. Esim boyle bi insan olmasaydi ne cocuk yapcam:) evde vazifeli gibi camasir bulasik yemek yapardim. Onun anlayisina guveniyorum
aynı benim kafa bir kaç gün evde olmayınca hiç isim olmuyor. burcunuz ne ben baligim biraz tembelim zaten ama evi o pisletip dagitmasa belki haftada bir gün iki saatte biter işim ama adam sürekli tüy döküp evi kirletip dağıtıyor ayrıca sürekli düzenli ve temiz olmasını bekliyor çalışıyorum da bu arada