Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pilavı küçümsemissiniz ama siz en zor olanlardan biriyle baslamissiniz. Eskiler pilavı güzel yapan her yemeği güzel yapar derlermiş. Pilavı tutturmak güzel yapmak herkesin harcı değildir yaşla ilgiside yoktur pek. Pirinc önemli, şehriye yada Arpalık koyulacak mi önemli hepsi ayrı su ölçüsü istiyor mesela. Pilavı ilk yaptığı günden beri tane tane yapan biri olarak örneğin 1 bardak pirinç için 1 buçuk bardaktan biraz az su. Yarım bardak Arpalık var diyelim onun içinde 1 bardak su koymak gerekir.

bugun nıye herkes gergın konuya baktım da gercektenden cok basıt seylere gerılmıssınız

Hahahahahh
Adam 38 yaşında ya.Ne 55 i gerçekten ne saçmaladın.Ne ayak yıkaması çıkldırcam artık gülüyorum ahahhaha beyinsiz seni

Sen burada tanımadığın insanlara dahi fotoğrafını atıp yorum istediğin sevgiline aşık olduğunu mu sanıyorsun cidden?
Elini tutmaktan çekindiğin adama aşık olduğunu yazman çok komik olmuş.
Sevgilinde de zerre kadar iş yok, ona da söyledim demissin ya, seninle hâlâ devam ettiğine göre cidden umutsuz vaka. Tâbi sana göre çook aşık olduğu için dış görünüşüyle ilgili ailen, arkadaşların herkesten yorum almana ses çıkarmıyor.

Son düzenleme:
Pilav için daha çok zamanınız var bence sizin daha kolay olanlardan devam edin zamanla daha iyi yaparsınız pilavı. Yemek tariflerine bakıp bire bir uygulayıp ogrenebilirsiniz

Deneyim ve tekrar tekrar yapmak çok önemli. Vazgeçmeyin devam edin. Ettikçe öğrenirsiniz.
Elinize çok kolay gelecek zamanla.

Yemek konusuna yorum yapmayacağım ama bazı konularda bazı üyeler özellikle kudralobara saçma sapan saldırıyor. Sitede gördüğüm en mantıklı yorumları yapıyor, çok da donanımlı bir kadın diye düşünüyorum. Gerçek hayatta böyle bir arkadaşım olsun isterdim ne yalan söyleyeyim. Go girl

Hahahahahh
Adam 38 yaşında ya.Ne 55 i gerçekten ne saçmaladın.Ne ayak yıkaması çıkldırcam artık gülüyorum ahahhaha beyinsiz seni
Sen şimdi sağlıklı mısın gerçekten? Hangi hastanede çalışıyorsun, özellikle gitmeyelim, aman diyim bi ters anında sokuverirsin neşteri. Öfke kontrolü yok gibi sanki. Yani, o mesajda ne buldun bu kadar tetiklenecek, hakaret yok bişey yok. Gerçekten çok ürpertici.

ay herkes pılava zor demıs gercekten mı arkadaslar
makarna yapmak gıbı bırsey
hıc rıske gırmeden baldo pırınc veya cok ırı tanelı bulgur alacaksınız
her zaman soguk su kullanacaksınız
1 yemek kasıgı zeytınyagı ıle soteledıkten sonra suyunu koymadan hemen once azıcık da tereyagı ekleyeceksınız her zaman tavuk suyuna daha lezzetlı olur
tavuk suyu cıkarırken yanı tavugu haslarken ıcıne bırkac dıs sarımsak havuc patates sogan baharat koyarak haslayın suyunu buzluga atın 1 er bardak seklınde
buz kalıbının 1 bardak oldugunu bılırsınız en azından 1 bardakta sız eklersınız pılac tenceresıne duru su bıttı gıttı ıste
sehrıyelı olacaksa 1 e 2 duz pılav olacaksa 1 e 1 bucuk su konur

Elini tutmaya utandığı aşama aşık olduğunu iddia edecek kadar sağlıklı işte, lütfen.

Bi daha böyle gencecik bi kız nerde bulup bağlayacak amca allasen, bulmuş bulacağını, her şeyine ağız eğiyor.

Hadi ya. O bana gerizekalı derken iyiydi.

Gerizekalı dememiş ki "gerizekalılık mı var" diye sormuş. Diğer adıyla mental retardasyon. Dikkat, algılama, muhakeme gibi zihinsel yeteneklerin yaşından geri olması durumu yani. Tıpta yeri var.
Ne yapalım, insanlara zeka geriliği teşhisi koyan doktorlara hakaret davası mı açalım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…