Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sus kız iki ara bir dere yalan söyleme sende. Diyarbakırlıydın sen karpuz değil misin? Aradan sıvışıp uyduracak aklınca çakal. Hem şaka yapıyoruz hem takip ediyoruz.
Hahaahahajajs yav adimin karpuz olmasinin nedeni diyarbakirla ilgisi yokki ama evet yari Diyarbakırli yari adanali baba diyarbakir annede oyle biz hepimiz adanada dogduk büyüdük ikiside benim memleketim ne fark eder

Yağ çok kızgın olacak. Isınmamış yağa ne atarsanız içine çeker.
Sonra ocağı kim temizlicek? Sırf temizlememek için 2 yıldır kendi evimde kızartma yapmıyorum ben. Annemler ve kaynanamlara gidince hemen ayyyy canım kızartma istedi diyorum.

Hahaahahajajs yav adimin karpuz olmasinin nedeni diyarbakirla ilgisi yokki ama evet yari Diyarbakırli yari adanali baba diyarbakir annede oyle biz hepimiz adanada dogduk büyüdük ikiside benim memleketim ne fark eder
Biliyorum şekerim takılıyorum sana

Ay yemek programina döndürdünüz mis gibi kavgali kaoslu konuyubsb

Ay benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyo
Kocam çok şikayetçi zaten olmuyo boşver yapma diyo
Soğuk suya koy dilimledikten sonra. Buzlu su daha iyi olur. Ya da akşamdan soy dilimle suya koy dolaba. Sabah kızart. Tabi suyunu süzdükten sonra kağıt havluyla kurula biraz.

Patatesi önceden biraz haşlayıp süzüp, nişastalayınca çıtır çıtır oluyor ama benim eşim de çıtır değil yumuşak seviyor
Şu yemeklerin püf noktaları için bı topik açın hepsini aklımda tutmaya çalışıyorum şuan çok heyecan yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…