- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Hahaahahajajs yav adimin karpuz olmasinin nedeni diyarbakirla ilgisi yokkiSus kız iki ara bir dere yalan söyleme sende. Diyarbakırlıydın sen karpuz değil misin? Aradan sıvışıp uyduracak aklınca çakal. Hem şaka yapıyoruz hem takip ediyoruz.
2 saattir kek anlatiyolar, aksam yemegini 7 de yedim benBenim iştahım aksine kesildi.
Neden bunlar benim aklıma gelmiyoDondurulmuş patates kullan.
Sonra ocağı kim temizlicek? Sırf temizlememek için 2 yıldır kendi evimde kızartma yapmıyorum ben. Annemler ve kaynanamlara gidince hemen ayyyy canım kızartma istedi diyorum.Yağ çok kızgın olacak. Isınmamış yağa ne atarsanız içine çeker.
git bi dolabı karıştır gelll2 saattir kek anlatiyolar, aksam yemegini 7 de yedim benyeminle migdem guruldadi
Günün yarısını ne yemek pişirsem diye düşünerek geçirince ne olacaktıGene konu yemeğe donduulan biz kadinlar
Biliyorum şekerim takılıyorum sanaHahaahahajajs yav adimin karpuz olmasinin nedeni diyarbakirla ilgisi yokkiama evet yari Diyarbakırli yari adanali baba diyarbakir annede oyle biz hepimiz adanada dogduk büyüdük ikiside benim memleketim ne fark eder
Yağ çok kızgın olacak. Isınmamış yağa ne atarsanız içine çeker.
Ya demesene öyle. Allah düşmanıma kocasızlığı vermesin. Kocasız kimse kalmasın inş. Bak başında koca olmayan mermad gibi oluyor sonra.
Aman Allah'ım,sadece yemek yemek için Antep ve Adana turu yapabilirim.Urfa'ya uğramadan da olmaz tabi jiDaha dün yaptiydim
Ay yemek programina döndürdünüz mis gibi kavgali kaoslu konuyubsbDoğru bak ben de açmam. Malzemeleri genellikle oda ısısında kullanırım, yumurtayı iyice cirparim. Genelde kabarır. Zaten sade kek yapmıyorum. Havuçlu tarçınlı, kakaolu, ıslak falan bunlar bir şekilde halloluyor
Yarına yemek de yok bişey bulalım ama kolay olsunGünün yarısını ne yemek pişirsem diye düşünerek geçirince ne olacaktı
Patatesi önceden biraz haşlayıp süzüp, nişastalayınca çıtır çıtır oluyorAy benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyo
Kocam çok şikayetçi zaten olmuyo boşver yapma diyo
Kız git uyu2 saattir kek anlatiyolar, aksam yemegini 7 de yedim benyeminle migdem guruldadi
Soğuk suya koy dilimledikten sonra. Buzlu su daha iyi olur. Ya da akşamdan soy dilimle suya koy dolaba. Sabah kızart. Tabi suyunu süzdükten sonra kağıt havluyla kurula biraz.Ay benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyo
Kocam çok şikayetçi zaten olmuyo boşver yapma diyo
Kavga görünce karnım acıkırAy yemek programina döndürdünüz mis gibi kavgali kaoslu konuyubsb
Benim kocasızlık mesajıma yemek sığdırmak… yakışmadıAman Allah'ım,sadece yemek yemek için Antep ve Adana turu yapabilirim.Urfa'ya uğramadan da olmaz tabi ji.
Şu yemeklerin püf noktaları için bı topik açın hepsini aklımda tutmaya çalışıyorum şuan çok heyecan yaptımPatatesi önceden biraz haşlayıp süzüp, nişastalayınca çıtır çıtır oluyorama benim eşim de çıtır değil yumuşak seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?