Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce yedim, son bir dilim kalmıştı

Tam orta değil bir alt diyorsun çok mantıklı benim fırının kek ayarı var özel. O ayarda güzel pişiyor. Benim şikayetim de bazen kek harcı kabin bir tarafinda toplanıyor engebeli arazi gibi oluyor sonra
Evet cunkü ustü çabuk pişiyor ortada olunca içi kalıyor bi altta yavaş yavaş ve alttanda daha hızlı pişince kabarıyor ha bide 30 dk dolmadan asla kapagını acıp kontrol etmem

Bence kızartma yapmak en zoru. İçine yağ çekmeden çıtır çıtır hamur patates kızartmak marifet istiyor. Bir de etrafı yağlamadan

Ben beceremiyorum kızartma işini sıkıntı basıyor.
Ay benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyo
Kocam çok şikayetçi zaten olmuyo boşver yapma diyo

Kek yapmakta pişirmekte ustalık ister. Aynen keke pişirirken fırın ısıtmamak gerek içi pişmez. Hatta ben böyle 180 derecede önce altını sonra üstünü pişiririm. Biraz uzun sürüyor ama olsun.
Ben kek sevmediğim için fazla yapmıyorum.Yumurtaya dokunamıyorum,dokunsam da defalarca elimi yıkıyorum falan,böyle saçma takıntılarım var.Eşim geçen anneme şikayet ediyor du.

Bunlara güldüğüne göre sen de boşandın de mi. Burda mutsuzluğun anlaşılmasın diye koca ve şaplak uyduruyosun.
Biraz daha boşanmalı şaka okursam kalp krizi geçiricem…. Kocam dişimi kırdı boşamadım. Boşar mıyım ben bu herifi sence??????

Bence kızartma yapmak en zoru. İçine yağ çekmeden çıtır çıtır hamur patates kızartmak marifet istiyor. Bir de etrafı yağlamadan

Ben beceremiyorum kızartma işini sıkıntı basıyor.
Yağ çok kızgın olacak. Isınmamış yağa ne atarsanız içine çeker.

Evet cunkü ustü çabuk pişiyor ortada olunca içi kalıyor bi altta yavaş yavaş ve alttanda daha hızlı pişince kabarıyor ha bide 30 dk dolmadan asla kapagını acıp kontrol etmem
Doğru bak ben de açmam. Malzemeleri genellikle oda ısısında kullanırım, yumurtayı iyice cirparim. Genelde kabarır. Zaten sade kek yapmıyorum. Havuçlu tarçınlı, kakaolu, ıslak falan bunlar bir şekilde halloluyor

Konu sahibinin kendini savunmak adına bir rahatsızlık ismini hakaret amaçlı kullanması yanlış.

Konu sahibinin yemek tarifi konusu içerisinde KudrA nın gelip kişinin özel hayatıyla ilgili dalga geçerek yorum yapması daha da yanlış. Ki bu kişi KudRa ile özelde de sohbet etmiş. Bunu genelde ifşa etmesi hiç hoş bir davranış değil.

KudRanin akılcı yorumlarına da denk geldiğim oldu, konu sahibini pek bilmem. Fakat bu konuda konu sahibini tahrik eden KudrA ve yanlış bilmiyorsam eğitimci kendisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…