- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.336
- 158
Hahahh olurGel senle kek kardeşi olalım hayal edelim ama yapmayalım
Yaradılış bu. Bu kadar var işte. Güncelleme kabul etmiyor. Hep bu kadar kalacak muhtemelen.İyi de hiçbir cümlesinin elle tutulur yanı yok ki. Burnun öyle, saçın böyle ıyyy, menopozlu, beyinsiz, şizooo, ben üniversite mezunuyum zekiyim bir kereğğğ, senin eğitimin vasat, bak yüzüğün fotosunu atarımmmm, Allah sana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği vs vs. İğrenç bir çar.
Benimki mütemadiyen büyük zaten, sayılır mı ki?Ben izne çıktım ben de popo büyütüyor sayılır mıyım mermadcım. Gercekten popo büyütmeyi özlemişim de. Bilirkişi sen olduğun icin sana sormak istedim
Benimde icimden kellepača şırdan tarifi vermek geçmiyor değilyap ta gönderiver.tarif yenmez
Ben alacağımı aldım kek,pilav yetti banaAy pilav bitti kek basladi yiter hshsg
Bende öyle yaparim keklerim efsane olur ama bi puf noktası orda tele değil bi alttaki tele koyarım kekleri içi dışı tam pisiyor o zamanKek tariflerinde hep önceden ısıtılmış firin deryıllarca bizi kandırmışlar mi
Çaktırma benimki de büyük. Kocam bu yüzden evlendi benle zaten. Yoksa benim gibi mutsuz birini kim alır? Hemen popoma şaplak attırayım da biraz mutlu olayım.Benimki mütemadiyen büyük zaten, sayılır mı ki?
Kesin boşanmışsın yalandan hayat uyduruyorsun sen de.Bu arada herkesin kaynanası çocuk mevzusuna karışıyo sanması dkfkfkfkf kaynanam bana soramaz bile
OfffffBenimde icimden kellepača şırdan tarifi vermek geçmiyor değil
Kek yapmakta pişirmekte ustalık ister. Aynen keke pişirirken fırın ısıtmamak gerek içi pişmez. Hatta ben böyle 180 derecede önce altını sonra üstünü pişiririm. Biraz uzun sürüyor ama olsun.Ahahahha. Fırını uzun süre ısıtırsan dışı pişer içi pişmezşimdi linç yiyecem kek yüzünden.
İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
ben vejeteryanım yahuuuBenimde icimden kellepača şırdan tarifi vermek geçmiyor değil
Ya demesene öyle. Allah düşmanıma kocasızlığı vermesin. Kocasız kimse kalmasın inş. Bak başında koca olmayan mermad gibi oluyor sonra. Teşekkürler kocam.Kesin boşanmışsın yalandan hayat uyduruyorsun sen de.
Tam orta değil bir alt diyorsun çok mantıklıBende öyle yaparim keklerim efsane olur ama bi puf noktası orda tele değil bi alttaki tele koyarım kekleri içi dışı tam pisiyor o zaman
Belki de ben yanlış yapıyorumdur, kim bilir.Kek tariflerinde hep önceden ısıtılmış firin deryıllarca bizi kandırmışlar mi
bende adanaliyimben vejeteryanım yahuuu
Yazamaz kiii yazamaz kiiiTek tek yazsana kim o onlarca insan?
Matematikte tek doğru yoktur. Doğru sonuca götüren her yıl mübahtırBelki de ben yanlış yapıyorumdur, kim bilir.Sonuç olarak kabarıyor.
fellah köftesi severim şalgam suyu da severim.gerisi kalsınnbende adanaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?