Kudro gibi tüm vaktimi burada değerlendirmiyorum.2 gün girmesem hayatımdan bir şey eksik olmaz.Hatta hesabım tamamen kapansa umrumda olmaz.Boş zamanlarımda soru sorduğum bir yer sonuçta.Kadına o kadar laf sokmaya çalışıyorsunuz ama kusura bakmayın asıl saygısız olan sizsiniz. Ayrıca coştukça coştunuz resmen. Neyse size güle güle zaten bir kaç gün en azından burada olmayacaksınız.
Hadi ya. O bana gerizekalı derken iyiydi.Ay yazık acıdım. Midem bulandı nasıl bir kadınsın sen, hemcinsine nasıl bu cümleleri kurabiliyorsun?
Bu insanlara şizofren, gerizekalı demenize sebep değil. Aynı şekilde kimsenin görüntüsü hakkında fiziksel aşağılamada yapamazsınız. İstemiyorsanız pasifleştirin hesabı gidin. Hakaret etmek ne demek?Kudro gibi tüm vaktimi burada değerlendirmiyorum.2 gün girmesem hayatımdan bir şey eksik olmaz.Hatta hesabım tamamen kapansa umrumda olmaz.Boş zamanlarımda soru sorduğum bir yer sonuçta.
Beceriksizim diye bir şey yok, her yaptığından ders çıkar, videolar izle. Bu defa olmazsa gelecek sefer bir tık iyi olur. Yemek konusunda beceriksiz insan yoktur, tecrübesiz insan vardır. Yapa yapa öğrenilir. Vazgeçme. Çalışmaya başladığımda hiçbir şey pişirmeyi bilmiyordum, şu an içli köfte bile yapabiliyorum. Yeter ki merak et ve vazgeçmeİyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
E gitsin hukusal haklarını kullansınlar onlarda.Hak var hukuk var dimi ? Hanfendi benim zekamı beğenmedi,geri buldu.E ben de burnunu beğenmedim,mahalle kuaföründe yaptırdığı sarısını beğenmedim.Bu insanlara şizofren, gerizekalı demenize sebep değil. Aynı şekilde kimsenin görüntüsü hakkında fiziksel aşağılamada yapamazsınız. İstemiyorsanız pasifleştirin hesabı gidin. Hakaret etmek ne demek?
Durum tespiti yapmış bence. Mahalle karısı ağızlarına gerek yok. Sana ne miletin menopozundan saçının sarısından? Ucuz duran sensin.Hadi ya. O bana gerizekalı derken iyiydi.
Boşver şimdi pilavı neler olmuş baksana.plavı yapamayacak ne var ya
1 e 2 dır olcusu
pırınclerı veya bulguru yıkayın bır guzel
1 yemek kasıgı zeytınyagıyla once sehrıyeyı kavurun avucunuz kadar sehrıye olsa yeter rengı döner kokusu gelır
bulgur mu yapacaksınız pırınc mı farketmez yıkadıgınız 1 bardak olcusunde koyun bır karıstırın silme 1 yemek kasıgı da tereyagı ekleyın oda azıcık sotelensın
sonra 2 bardak soguk su-et suyu-tavuk suyu koyun bıraz tuz kapagını kapatın pişsin suyu cekınce altını kapatıp yersınız bı zahmet artık
Hakareti edip,durum tespiti yapmış sayılıyor öyle mi ? Sizde de büyük bir gerizekalılık var.(Durum tespiti yaptım)Durum tespiti yapmış bence. Mahalle karısı ağızlarına gerek yok. Sana ne miletin menopozundan saçının sarısından? Ucuz duran sensin.
Benim ki de su bı parmağı geçene kadar göz kararı koyarım pirinci iyice kavurup kaşıktan dökerken yağ damlagihini görmek lazım o zaman mis gibi oluyorDur kız ortalık iyice kızışmadan söylemem lazım, benim pilav ölçüm 1’e 1. Öncesinde uzun süre suda bekletirim. Yağda bir süre kavurur, tane tane dağılınca öyle suyunu dökerim.
Benimkide 1 e 2Dur kız ortalık iyice kızışmadan söylemem lazım, benim pilav ölçüm 1’e 1. Öncesinde uzun süre suda bekletirim. Yağda bir süre kavurur, tane tane dağılınca öyle suyunu dökerim.
Bu devirde kimseye güvenmiyorum buna ailemde dahil.Birilerine güvenmemem psikolojik bir rahatsızlık değil,yaşadığım tecrübelerden dolayı olan bir şey.Daha öncede hayatıma kim girdiyse güvenmedim,bundan sonrasında da güvenmem.Bu benim aldığım büyük bir ders oldu.Kusura bakmayın ama biri gelip konumu mahfediyorsa çıkıp alkışlayacak değilim.Psikolojik bir rahatsızlığım da yok,hastanede işe alınırken onlarca testten geçtim.Öyle bir durum olsaydı,sağlıksız bir insana sağlık emanet edilmezdi.Konu sahibi bir önceki konunu da hatırlıyorum pek iyi değilsin hastanedeyken desteği sen mi alsan acaba bunu laf sokmak için yazmıyorum ilişki yasadigin adama zaten güven duymuyorsun duyguların yüzeyselliginden Korkuyorsun ve çok saldırgansin bence bir destek al bu senin olaylara dışardan bakmanı sağlar anlattigin gibiyse normalde mantıksız bir insan değilsin ama şu an yaşadıkların normal değil
Sona doğru bi karıştı sanki.Ben şöyle anladım. 55 yaşında kart horozla sevgiliymiş ama aşağılık kompleksinden dolayı sevgilisinin genç olup olmadığı konusunda sürekli çevresinden destek görmesi gerekiyormuş. Sevgilisinin ayaklarını yıkıyormuş ve çocukları pilav istemiş ama lapa olmuş. Yanlışsam düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?