Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
el lezzeti diye bir şey var bence ama yaptıkça alışırsınız nefis yemek tariflerindeki tarifler güzel oluyor ona göre yapın

Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelim Hadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh

Sen doktor musun, kudra senin hastan mı?
Embesillik de bir tür zeka geriliği ona bakarsan. Çık sokağa, birine embesil demeyi dene istersen. Bakalım ne olacak Ya da denemeden önce savcı abine sor istersen.
Hem belki biri çıkıp sana "embesil misin çoocum" falan der, boşuna şikayet etmekle uğraşmak zorunda kalma hakaret sayılmıyorsa
Ben hukukçu değilim tam bilemedim şimdi

Bu şizofreni değil. Dızzzzt yandın.
Bulsa da hakarete girer. Teşhis koyabilecek eğitime sahip değil çünkü. Kendini teşhis koyan doktorla falan kıyaslamış da yok öyle bir dünya.
Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yaz Bundan yürü bari.

Gencecigim eşimde gencecik hele kariyer konusuna girersek sanmam çok zor olur kiyaslanmamiz sadece durumun kötü millete niye sevgilini atıp yaşlı mi diye soruyorsun çok tuhaf değil mi ya Ay ne boşanması kız ağzını hayra aç ..
Sana da en kısa zamanda boyu boyuna yaşı yaşına eğitimine uygun seninle birlikte çocuk duygusunu yaşayacak eş nasıl etsin inşallah Allah . Gocundugumu nerden çıkardın anlamadım ama senin bakış acini sağlıklı görmedim

Şizofreninin ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum
Şizo sana taktığım bir lakaptı,ama sağlıksız olduğun aşikar.Bipolar,çoklu kişilik bozukluğu veya kaygı bozukluğu vs olabilir.Şizofren denilen hastalığın en büyük belirtisi olmayan şeyleri görmektir.Ama dediğim gibi şizo sana yakışan bir lakap.

Kudra kimin kapisina polis yollattin kiz ilk kez duyuyorum fjdjdls var mi sikayetlerin davalarin?
Ahahha yok karıştırmış arkadaş. Benim kapıma toma yollayacağını iddia eden bir avukatsevim ablamız vardı ben kimseye yollamadım polis. Ama hakaret davası açtıklarım oldu.

sevdiğiniz sulu yemeklerden başlayın
Herkes herşeyi yapacak diye birşey yok
Bende yemeği güzel yaparım. hamur açma işlerine giremem. çok detaylı yemeklere giremem. Gösterişi fazla yemeklerede giremem.
Yapım değil çünkü
Bezelye, taze fasulye, etli patates, nohut, kurufasulye, mercimek köftesi, mercimek sulusu, hazır yufkadan börek, ıspanak borani, yoğurtlu havuç, yayla çorbası, cacık vb
Bu ve buna benzer yemeklerden başlayın
Başlarda bende yaptığımı hiç beğenmezdim
Yaptıkça nerede hata yaptığını anlayacaksın
Ağzının tadına göre yapmaya başlayacaksın
Pilavdada ölçü 1e 2dir
Birde yağını koyarken cimri davranmayacaksın
Gerçekten yağı az yemekler lezzetsiz oluyor
Hele ölçülerde koca tencereye 3 kaşık yağ az gerçekten
5 kaşık falan koyuyorumdur

Eşinin genç olmasıyla övünmene gerek yok Övünülecek bir şey değil yaş konusu.Şuanki hayatımdaki insanı başlarda yanıma yakıştıramadım,yaşlı gözüküyor mu diye hep merak ettim ve aşırı rahatsız oldum.Yolda yürürken elini bile tutmazdım.Aileme,çevreme çok sormuştum ben mi öyle düşünüyorum yoksa yanıma yakışıyor mu diye.Verilen cevaplara görede içim rahatladı zaten.Hala ara ara bazen rahatsız olurum bu konudan.Kendimi tatmin etmek için sorduğum bir soruydu.Aşk denilen şey yaş tanımıyor.Birden bire olunan bişey.Benim içinde büyük bir sorundu 17 yaş ama sevdikten sonra pek önemi kalmıyor.Kariyer konusuna gelince ben kendime göre çok iyi bir kariyerim var dedim senden daha iyi kariyerim var demedim ki.Yani benden daha iyi bir ünide okumuş ol hatta hakim ol.Banane yani.Ben kendimce mesleğimi seviyorum kendimce çok iyi buluyorum hayır senle kıyaslama mı yaptım ?

Bir şey sorabilir miyin sende biraz gerizekalılık var mı nerden uyduruyorsun fotolarını attığını ayrıca madem bu kadar dert ediyordun önûne gelene sevgilinin fotosunu atmasaydın

Bir şey sorabilir miyin sende biraz gerizekalılık var mı nerden uyduruyorsun fotolarını attığını ayrıca madem bu kadar dert ediyordun önûne gelene sevgilinin fotosunu atmasaydın
Sana ne ? İstediğim şeyi istediğim kişiye sorarım bu benim kararım. Seni mi gerdi menepoz bozuntusu.Git burnunu yaptır önce bana laf atacağına.Şu sarılarına bak mahalle kuaföründe yaptırmış gibi ıyyyy

Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yaz Bundan yürü bari.
Kadına o kadar laf sokmaya çalışıyorsunuz ama kusura bakmayın asıl saygısız olan sizsiniz. Ayrıca coştukça coştunuz resmen. Neyse size güle güle zaten bir kaç gün en azından burada olmayacaksınız.

Eşimin gençliğiyle ovunecegimi mi düşündün cidden kırk yıl düşünsem gençliğiyle övünmek aklıma gelmez sorun ne aslında sende biliyorsun bu yüzden bu kadar saldırgansin eminim genç ve güzelsinde neyse birkaç sene sonra fark edersin ..

Ay yazık acıdım. Midem bulandı nasıl bir kadınsın sen, hemcinsine nasıl bu cümleleri kurabiliyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…