Sen farkli misin? Hiii aslında farkın şu..sen açık değilde üstü kapalı yapıyorsun bu işi.şaka yollu hakaret etmek ,hakaret etmek olmuyor lugatinda....Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde
Gel özelden tüm iletişim bilgilerimi vereyim,bana mesaj at adımı soyadımı yaşadığım yer bilgilerini vereyim dilekçede lazım olur.En azından kk dışında bir uğraşın olur.Dilekçe yazmakta bence bir gelişme sayılır.Ne dersin ?Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde
Sevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor
Gerek yok ki. Savcılık siteden alır gerekli olan her şeyi. Ben yazmıyorum dilekçeyi avukatım hallediyorGel özelden tüm iletişim bilgilerimi vereyim,bana mesaj at adımı soyadımı yaşadığım yer bilgilerini vereyim dilekçede lazım olur.En azından kk dışında bir uğraşın olur.Dilekçe yazmakta bence bir gelişme sayılır.Ne dersin ?
Yaaaa çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle.
Yorumlari okumadım neler yazıldı bilmiyorum ama bence ben yemek yapabildiysem 37 yaşımdan ve ikinci cocuktan sonra herkes yapar diye dusunuyorum.
Inan dunyanin (yemek konusunda)en beceriksiz kadini oldugumu dusunurdum.
Hani derler ya sevgimi katıyorum tam olarak olay bu imis..ne kadar bos bir cumle derdim..sevgisini katiyormusben tuz katiyorum yine olmuyor derdim..
Ben sevgimi katmiyormusum onu anladim insan soylene soylene istemeye istemeye yapinca olmuyormuş.
Ben hep idare edildim hayatim boyunca annem yapardi, ablam yapardi, esım yapardı derken annemi kaybettim ikinci cocugum oldu esim daha da yogun calismaya baslayinca.ben kendimi mutfakta buldum ve inan suan pasta kek kurabiye butun et yemekleri pilav falan herkes bayılarak yiyor bir de ucretsiz izindeyim baya gelistirdim kendimi oluyor yani moralini bozma demeye geldim.
Kız yalnız anlaşılan takıntılı olan sensinYok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Aniden gelen yemek yapma isteğin tıpkı aniden gelen çocuk sevgin gibi. Bu da geçip gidecek.Yo tehdit ettiğim falan yok.Ha olaki ettim varsaysın,tehdit ettiğim için hukuksal yollara başvurabilir.Kendisi fotoğrafımı birine izinsiz attıysa elbet bedelini ödemesi gerekir.Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.Lütfen benim çarkda kırılsın,çok korktum akeşdşdlleHukuk bilmesek,hatta abim savcı olmasa şu yazılarınızı okuyup başıma bela gelmesin diye gerçekten kudrodan korkup özür dilerdim.Vereyim adımı hatta açık adresimi vereyim de tehditten şikayet etsin beni,yemin ederim bu iyiliği yaparım ona.Ayrıca şuanki konu YEMEK dimi.Kendisi gelip saçma sapan yorumda bulunuyor.Yemek yapmak istemekle sevgilim ne alaka ? Yaşı benden büyük diye bu zamana kadar bişey demedim de.Bugün büyük saçmaladı.Gerçi 7 24 sitede bulunduğundan dolayı kendine buradan konuşacak birileri edinmiş lekdkdkekdk napsın bu siteden başka bir hayatı yok ki,bari sitede yönetici falan yapın,hiç olmazsa girdiğine değer
Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelimKadına sabahtan beri hakaret edip duruyorsun. Şikayetçi olursa dili yanan sen olursun
Bence olmalı.
Yemek konusuna gelince, pilav yemezse ölecek hastalığına yakalanmadıysan başka şeyler deneyebilirsin. 355632 çeşit yemek varken ısrarla pilav denemenin mantığı nedir?
Bi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelimHadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh
Çocukları hep çok sevmişimdir,nerden çıkardın bunuAniden gelen yemek yapma isteğin tıpkı aniden gelen çocuk sevgin gibi. Bu da geçip gidecek.
Rica ederim olur isteyince merak etme.Yaaaa çok teşekkür ederimMoralim düzeldi biraz.
Mesela yemek yapmakla alakalı bir konuya,özel hayatımı dahil etmesi.Sence bunu sağlıklı bir insan yapar mı ahhahshsBi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.
Ya hadi hakarete girsin.Ben kendim diyorum adres bilgilerimi vereyim diye kudronun yazdığı dilekçeden korkar mıyım ben ahhahwhwhBi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.
Bulsa da hakarete girer. Teşhis koyabilecek eğitime sahip değil çünkü. Kendini teşhis koyan doktorla falan kıyaslamış da yok öyle bir dünya.Bi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.
2 günde 1 hesabı kapanıyor.bu sitede kimin hesabı 2 günde 1 kapanıyor...duyan da normal biri sanacak..Bi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.
Ben burda bi tane böyle birini görmüştüm, kendisini döven adamı onun 3 çocuğu için bırakamıyordu, çocuklar bana alıştı, benden başka bakan yok, bensiz naparlar diye. O kadın çocuk seviyor. Sana da başta inanmıştım, sonra buldumcukluk olduğu anladım, kendin de inkar etmedin zaten bir önceki konunda.Çocukları hep çok sevmişimdir,nerden çıkardın bunu
Yok hadi teşhis koydu, neye göre merak ediyorum.Bulsa da hakarete girer. Teşhis koyabilecek eğitime sahip değil çünkü. Kendini teşhis koyan doktorla falan kıyaslamış da yok öyle bir dünya.
Çok güzel bir mesleğim varKız yalnız anlaşılan takıntılı olan sensin
İyice hizmetçisi olmuşsun milletin hırsını başkalarından çıkarma adını görünce benimde aklıma yaşlı sevgilin ve bakıcılık yaptığın oğlu geliyor haa bı de iyi cici anne olmaya çalışıp çocuğun annesini gıcık etmen
Dogru yaptiginiz surece lapa olma gibi bir şansı yok. Pilav el lezzetiyle degil oranla yapilir.İnternetten bakıp yaptım hatta şef bir arkadaşıma sordum yine olmadı.Kesinlikle el lezzeti denen bir şey var.
Bu şizofreni değil. Dızzzzt yandın.Mesela yemek yapmakla alakalı bir konuya,özel hayatımı dahil etmesi.Sence bunu sağlıklı bir insan yapar mı ahhahshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?