Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde
Sen farkli misin? Hiii aslında farkın şu..sen açık değilde üstü kapalı yapıyorsun bu işi.şaka yollu hakaret etmek ,hakaret etmek olmuyor lugatinda....

Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde
Gel özelden tüm iletişim bilgilerimi vereyim,bana mesaj at adımı soyadımı yaşadığım yer bilgilerini vereyim dilekçede lazım olur.En azından kk dışında bir uğraşın olur.Dilekçe yazmakta bence bir gelişme sayılır.Ne dersin ?

Kadına sabahtan beri hakaret edip duruyorsun. Şikayetçi olursa dili yanan sen olursun
Ve bence olmalı

Yemek konusuna gelince, pilav yemezse ölecek hastalığına yakalanmadıysan başka şeyler deneyebilirsin. 355632 çeşit yemek varken ısrarla pilav denemenin mantığı nedir?

Gerek yok ki. Savcılık siteden alır gerekli olan her şeyi. Ben yazmıyorum dilekçeyi avukatım hallediyor

Yaaaa çok teşekkür ederim Moralim düzeldi biraz.

Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Kız yalnız anlaşılan takıntılı olan sensin
İyice hizmetçisi olmuşsun milletin hırsını başkalarından çıkarma adını görünce benimde aklıma yaşlı sevgilin ve bakıcılık yaptığın oğlu geliyor haa bı de iyi cici anne olmaya çalışıp çocuğun annesini gıcık etmen

Aniden gelen yemek yapma isteğin tıpkı aniden gelen çocuk sevgin gibi. Bu da geçip gidecek.

Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelim Hadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh

Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelim Hadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh
Bi tane şizofrenik hareketini söyle kudranın. Bulamazsan hakarete girer.

Çocukları hep çok sevmişimdir,nerden çıkardın bunu
Ben burda bi tane böyle birini görmüştüm, kendisini döven adamı onun 3 çocuğu için bırakamıyordu, çocuklar bana alıştı, benden başka bakan yok, bensiz naparlar diye. O kadın çocuk seviyor. Sana da başta inanmıştım, sonra buldumcukluk olduğu anladım, kendin de inkar etmedin zaten bir önceki konunda.

Çok güzel bir mesleğim var Çok iyi bir ünide okudum.Çok iyi bir hastanede çalışıyorum.Yaşlı dediğin insanda 55 yaşında sanki Yüksek ihtimalle boşandın ve eski eşinin sevgilisi var dimi yoksa bu kadar gocunmazdın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…