Yemek yapamayan sevgili - ramazan sorunsalı

ya uzatıp sündürmek istemiyorum ama kendimi ifade edebilmek açısından yazmak istedim.
ilk mesajınızda uyandırdığınız intiba nedeniyle o şekilde yazdım. mesajınız ah zavallı sevgilim yemek yapamıyor aç kalacak ramazanda karnını nasıl doyursam vah vah minvalindeydi.
verdiğim cevapsa sadece yemek odaklı değildi.
yalnız yaşıyor çamaşırı bulaşığı evin temizliği ütüsü vs vs kendini çekip çevirebiliyorsa zaten problem yok ..
ancak kalkıp bir bardak suyunu bile almayan erkekler var memlekette ve ben gıcık oluyorum eşlerini ben erkeğim adı altında hizmetçi gibi kullanan tiplere..
kanaatim sizde şimdiden karnını doyurmayı vazife edinmeyin kendinize..
bir iftar ısmarlarsınız olur biter..

O zaman kulağıma küpe olsun bu :)

Anladım demek istediginizi, ben eksik anlatmış olabilirim belki de kendimi de erkek arkadasımı da. Tesekkür ederim sivrilesmeden konusabildiğimiz icin :)

Ne münasebet canim ogrensin afedersiniz tabiri caizze essek kadar adam yapsin yesin. Sen merak etme ileride bu yaptiklarinin hic hatri kalmicak.

Yorumlara bakınca kendi kendime şu soruyu sordum:
''Etrafımızda elinin dokunduğu her şeyden kalp çıkan o mıçmıç aşık kadınlar nerede?''
Hani burada değillermiş..

Yorumculara saapmis.

Ben onlardan olmadigim icin yalnizim ya. eksi aklinyolu1

Ders çalışmaktan beynim muhallebi kıvamına döndü de anlayamadım o yüzden sorayım dedim

Sen de kulağına küpe yap yazilanlari ee sonuçta "aklın yolu bir" asfadafsfa espri yeteneğim de körelmis allahım, ben bikac gün ara vereyim calismaya

Muhallebi gondermek istiyorsun erkek arkadasina ondan. Onu da bedavaya getireyim dedin.

1 haftalık yemek ısmarlayacağınıza 1 haftalık yemek kursuna gönderin bir ömür karnını doyurma yetkinliği kazansın.
bir yetişkinin, fiziksel ya da mental bir engeli yoksa, günlük hayatını idame ettirecek yetkinlikleri kazanamamış olmasını, ve bu konuda hiçbir çaba göstermemesini kabul edemiyorum. kendisi bunun farkında değilse de siz farkındalık yaratın.

Fırsat sitelerinden bulunduğu ilde olan bir restorandan yemek kuponu alıp kod numarasını sevgilinize gönderin. İstediği zaman gidip yemeğini yesin bu sayede yemek ısmarlamış olursunuz.

Ilahi siz günlük hayatını idame ettirememesi icin ya zihinsel ya bedensel ya da ruhsal bir engeli olması gerek. Güzel kelimeler kuruyorsunuz ama literatürde ne anlama geldiklerine bakmadan kullanıyorsunuz o kelimeleri. :)

Neyse cok merak ederseniz eger önceki sayfalarda nicin böyle bir hediye niyetine girdigimi açıkladığım mesajları okursunuz. Ama bu kadar önemseyeceģinizi de düşünmüyorum çünkü neden önemseyesiniz degil mi :)

Vakit ayırdıgınız icin teşekkür ederim yine de umarım ben de sizde bir farkındalık olusturabilmisimdir az da olsa

Başta ben de herkes gibi düşündüm annelik yapar gibi falan diye ama sizin yorumlarınızı okudukça ilişki dinamiğiniz buna uygun geldi açıkçası, genelde böyle değilmişsiniz zaten, o da çok düşünüyormuş, kafa yapılarınız benzermiş, tavrınızı da biliyormuş vs.. Ama lokanta yine de fazla duruyor, harçlık verir gibi, bir de belki oraya 10 gün gitmek istemeyecek.
Ama bir iki kere bir şeyler gönderebilirsiniz bence. Yanında da küçük bir hediye doğum günü zamanı.

Evet lokanta dediginiz gibi bir imaj çiziyor. Arada sırada biseyler gönderirim, hediyesini de belki kendim gidip veririm :)
Teşekkür ederim dikkatli okudugunuz icin :)

Cocugum olsa ugrasmam bu kadar.

34 yasinda az cok gorup gecirmis biri olarak altin degerinde bir bilgi paylasiyorum hazir olun.

"Erkeklerin annesi gibi davranirsaniz bir sure sonra sizi oyle gormeye basliyorlar." Siz onlarin hayatlarindaki ilgi duyduklari, cekici bulduklari kisisiniz. Acligini toklugunu giydigini giymedigini dusunen anne modeli degil.

Sayfaların çoğunu okudum, ve evet 10 sayfa boyunca üyelerin çoook büyük bölümü (özellikle benim gibi biraz yaş ve deneyim olarak olgun olanlar) size yaptığınızın yanlış olduğunu anlatmış ama anlaşılan hiçbirini ciddiye almamışsınız. neyse, yine de boşa yorulduğumuzu düşünmüyorum, en azından okuyan genç ve bekar arkadaşlardan minicik de olsa bir aydınlanma yaşayan olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…