Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Ben de uzunca bir süre cesaret edememiştim ama 1-2 senedir vazgeçilmezim oldu :)Tadında bir bozulma olmuyor mu?
Çok duydum bu yöntemi,bazen fazla yapınca yemeği denemeyide düşündüm açıkçası ama cesaret edemedim.
Çok çeşide alıştırdığınız gibi şimdi de tek çeşide alıştırın o zamanEvet esim çok yoğun çalışıyor.maalesef bir yemeği isitmamdan hoşlanmıyor beyefendi.buda beni veriyor.maalesef evliliğin ilk iki senesi simarttim biraz.çeşit çeşit güzel yemekler falan.şimdi artık beklentisi arttı.Evet bunaldim sanırım.icimde feminist kuşlar uçuyor neden diyorum neden kadınlar yapiyorsicaklarda ah yemek yapmak istemediğim gibi istahimda olmasa ama iştah maşallah
Anladım teşekkürler, domates konservesi yapar gibi yani. Aynı sistem yapıyorum,kapağını kapatınca ters çeviriyorum öyle soğutuyorum,vakumlansın diye.Ben de uzunca bir süre cesaret edememiştim ama 1-2 senedir vazgeçilmezim oldu :)
Sorunuza gelince hayır tadında bir bozulma olmuyor. Ama birkaç şeye dikkat etmek gerek elbette. Her zaman yaptığınız gibi yemeğinizi pişirin( ister etli, ister zeytinyağlı) Yemeği pişirdiğiniz gibi altını kapatmadan önce kısık ateşe alın, bir kavanoza bir kısmını ayırın, kavanozun ağzı doldururken kirlendiyse temizleyin. Yeni(bu önemli) bir kapakla sıkıca kapatın. Tezgahın üzerinde soğumaya bırakın. Soğuyunca kapağın çekip çekmediğini kontrol edin.Çekmediyse hemen tüketmek gerek. Çektiyse doğru buzdolabına. Aylarca kalabilir, tadında bir bozulma olmaz. Ama beklemiş yemeği ısıtınca aynı tadı vermiyor. Kesinlikle ilk pişirildiği an kavanozlamak gerek. Ben öneririm, hayatınızı kolaylaştırır. İster canınız istemediğinde, ister ani gelen misafirde kullanın. Çok pratik bir yöntem![]()
Kesinlikle hayat kurtarır, deneyin mutlaka. Kuru yemeklerde denemedim ama sulu yemek ve çorbaların tümüne uyguluyorum. Müthiş hayatım kolaylaşıyor. Önce bir çeşit çorbayı bu şekilde deneyin. Kavanozlayın, 1-2 hafta dolapta beklesin, sonra çıkarıp deneyin. Eğer sonuç sizi tatmin ederse benim gibi tüm yemekleri çokça yapıp yarısını kavanozlarsınız, hayatınıza zaman kazandırırsınız. Bu arada ters çevirmeye gerek yok, sıcak olunca çekiyor zatenAnladım teşekkürler, domates konservesi yapar gibi yani. Aynı sistem yapıyorum,kapağını kapatınca ters çeviriyorum öyle soğutuyorum,vakumlansın diye.
Ben ekstra hazırlamam şimdilik ama bazen fazla yapmış oluyorum,pişince farkediyorum,o durumda deneyeyim tarifinizi,dediğiniz gibiyse hayat kurtarır.
Ben yemekleri fazla fazla yapıp konservelemeye başlarım.
Detaylarıyla yazdım, deneyin bence hayatınızı çok kolaylaştırır :)Sevinirim valla
Tamamdır,teşekkür ederim. Bu aralar çorba yapmıyorum ama fazla yapıp deneyeceğim bir çeşit sebze yemeğini en kisa zamanda.Kesinlikle hayat kurtarır, deneyin mutlaka. Kuru yemeklerde denemedim ama sulu yemek ve çorbaların tümüne uyguluyorum. Müthiş hayatım kolaylaşıyor. Önce bir çeşit çorbayı bu şekilde deneyin. Kavanozlayın, 1-2 hafta dolapta beklesin, sonra çıkarıp deneyin. Eğer sonuç sizi tatmin ederse benim gibi tüm yemekleri çokça yapıp yarısını kavanozlarsınız, hayatınıza zaman kazandırırsınız. Bu arada ters çevirmeye gerek yok, sıcak olunca çekiyor zaten![]()
Teşekkürler tuttum bunu.ama genede isyannnn ulen isyanDetaylarıyla yazdım, deneyin bence hayatınızı çok kolaylaştırır :)
Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Olayın cinsiyet ayrımcılığı kısmına girmedim farkındaysanız :) O hepimizin kanayan yarası zaten. Keşke tüm dünya kadınları toplanıp erkeklere yapılan pozitif ayrımcılığı boykot etse de o erkeklerin tutuşmasını izleyebilsek ama şimdilik şartlar böyle malesef. Ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez...Teşekkürler tuttum bunu.ama genede isyannnn ulen isyan