yemek yapmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
iyi akşamlar kızlar hergün yemek yapıyormusunuz yoksa kafanız esti dışardan sölermisiniz yemek yapmayı bilmeyen varmı heves falan yok bende ya bide evdeyim ama bugun kalkıp kagıtlı kek yaptım tam kıvamında yaptımmı güzel olur gelin motive edelim birbirimzi tarifte alabilirim

Ben hergun yapıyorum bazen aynı yemegı 2 gun yemek zorunda kalıyoruz tabı 3.5 aylık bebegım var cunku

cnm ben haftanın 6 günü yemek yaparım pazargünleride dışarda olur..
en sağlıklısı evde yemek seviyorum ben yemek yapmayı
tabi hergün hergün üşeniyorsun o zamanda aparatif şeylşer hazırlıyorum
kociş bugünkü yemeği yarın yemez de

Yemek yapmak zorundayım diye düşününce 15 dk lık olay bile zor gelir insana.

Bu konuda benim bir standartım yoktur.Mükellef sofralar kurmakla bir alooo iki pizza demek o günkü ruh halimle değişir.

Ama mutfağımda postitte acil durum listem vardır,kolay yapılır tariflerden pratik bir liste.

ben bekarım ama üşeniyorum yemek yapmaktan çok etrafımdakiler döktürür ben bakarım öle içimde hiç istek yok napsam bilmiyorum bügun aştım kek yaptım

ben bekarım ama üşeniyorum yemek yapmaktan çok etrafımdakiler döktürür ben bakarım öle içimde hiç istek yok napsam bilmiyorum bügun aştım kek yaptım

ayyy evlenince inan o hevesin olucak bak yakındakilerinden dha çok döktürcenn bekarlıkta çogu kız öledirrr

ayyy evlenince inan o hevesin olucak bak yakındakilerinden dha çok döktürcenn bekarlıkta çogu kız öledirrr

evet bizim komşularda kocan olunca döktürürsün seni seviyorum bile yazdırırlar o hevesle diyorlar anlamak zor onları

su kagıtta kekı bı tarıf etsene

canım ogrenırsın hele evlenınce seve seve yaparsın

Arada sırada dışardan söyleriz.
Ben kendimde yapıyorum mutlaka.
Pratik tarifleri deneyebilirsin.
Örneğin.mücver tarifi vereyim bak dene derim.

Bi kg kabak
1 Bardak kaşar rendesi
2yumurta
1fincan un
Baharat
taze soğan yoksa kuru soğan
maydanoz
sarımsak tuz

hepsini yoğur yağda kızart

çook severimmm mücveri ama bi türlü tutturamam hep içi çiy kalıyor

Bak tatlım şunuda deneyebilirsin çok kolay ve lezzetli.
Tavuk kuşbaşıları süt pulbiber tuz karışımına atıp sade ufalanmış cornflakese bula yağda kızart.
Çıtır çıtır hazırlar gibi oluyo.
Bide normal hazır paket mantar çorbasını 2 bardak suyla pişiriyorum haşlanmış süzülmüş makarnaya sos olarak
kullanıyorum .
Bilmek istediği bişey olursa yardımcı olurum.

çook severimmm mücveri ama bi türlü tutturamam hep içi çiy kalıyor

Canım çiğ kalmaması için bir yemek kaşığı dolusu at yağa.
atar atmaz kaşığın tersiyle bastırıp hafif yayılmasını sağla.
Şeklinin düzgün olması gerekmiyo zaten.
Böylece çiğ kalmıyo içi

Ayyy bu konu tam olarak benim için açılmış

Ben bekar ve 22 yaşındayım. Kısır, rus salatası, patates salatası, her türlü kek, kurabiye, sütlü tatlı elimden gelir yapınca da lezzetli olur ama gelin görün ki yemek deyince kaçacak delik arıyorum hiç istek yok bi'de tarif tutamıyorum aklımda ya sık sık yapınca akılda kalır herhalde dimi:26:

Sevgilim de dalga geçiyo ben senden daha çok yemek biliyorum diye Ama o öğrenci evinde mecbur deniyo, denemek zorunda kalıyo. Ben 2 yıl yurtta kaldım yemek yurttandı, şimdi ikinci üniversitem de evdeyim şimdi de annem yapıyo zaten ben derslerime gömülüyorum. Yani zorunda kalmıyorum hiç mutfağa yemek için girmeye, ama sevgili öyle deyince takıyorum kafama

Annem varken de öğrenilmiyo ki, gel öğretiyim diyo bi'heves gidiyorum "kızım makineyi boşalt, kızım salça ver" olayına gidiyo ben de gitmiyorum

Annem varken de öğrenilmiyo ki, gel öğretiyim diyo bi'heves gidiyorum "kızım makineyi boşalt, kızım salça ver" olayına gidiyo ben de gitmiyorum

haahhahaha güldürdün beni tipik annelerin öğretmeleri budur diyorum

dışardan söylediğimiz de olur da yemek yapmayı ben hiç sevmiyorum ya .sebebi de aslında eşim.yemek seçiyor ve yapacak yemek bulamamak çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…