- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
Annem varken de öğrenilmiyo ki, gel öğretiyim diyo bi'heves gidiyorum "kızım makineyi boşalt, kızım salça ver" olayına gidiyo ben de gitmiyorum
haahhahaha güldürdün beni tipik annelerin öğretmeleri budur diyorum
yemek yapmayı bekarken hiççç sevmem,bilmemde ölede evlendim
bi çorba bile yapamam bırak kek yapmayı
eşimin önüne ooo ne yanık yemeklermi dersin ne tuzlu yemeklermi dersin neler yaptım koydum
adamı şükür sagsalim bugüne getirdim.
ama şimdi yani tabi 8 sene geçti ooo ne çeşit yemekler yaparım dışarda bulamazsın şimdi
okadarda lezzetli yaparımki,annemde kayınvalidemde tarif alırlar
7 gün 24 saat yemek yapacak gibi hazırım ...
yani evlenice ister istemez alışılıyo yemek yapmaya
Ahah sorma ya utanmasa yemek öğretme bahanesiyle mutfağa gelmişken süpürüver de diyecek annecik
Siz yazdıkça içimiz rahatlıyo valla yapabiliriz, inanıyoruz!!!!1
Ahah sorma ya utanmasa yemek öğretme bahanesiyle mutfağa gelmişken süpürüver de diyecek annecik
Siz yazdıkça içimiz rahatlıyo valla yapabiliriz, inanıyoruz!!!!1
yapasınız alışırsınız eminolun
yana yana tuzlu muzlu sonunda çıkar bişi
de ..............................
inş.gelecek eşlerinizin benimkininki gibi saglam bir midesi olur
yeni evliken eşim işe giderdi saat 7 de
anam beni bir kaygı alırdı akşam ne yemek yapacam diye :18:eşimde akşam 8.30 geliyo düşün 12 saatte bir orduya yetecek yemek yaparsın
yapacagım yemekte nedir ya yanmış yemek yada tuzlu ,bollbol salçalı yemektir
ama şimdi eşimin gelmesine 15 dk kala çorbası,ana yemek ,salatası takım yemek yapım çıkıyorum çok şükür
demez merak etme yeni evliken cicim ayları oluyo yanıkda yese sanarsınki kuzu dolma yiyoOyy maşallahhAnnem de zora gelince eşek gibi öğrenceksiniz ilk zamanlar size değil bana söylenirler zaten diyo, anası bi'şey öğretmemiş derlermiş
En kotusude ne biliyormusun hergun ne pisiricem diye düsünmek ! bi bulsam yapicamda sasip kaliorum hergün hergün valla
%90 dışardan söylüyorum, o yüzden dombiliyim zaten
3 sene oldu evleneli,yemek yapabilme ya da becerebilme konusunda sıkıntım yok ama,
ne pişirsem sorusunun cevabını bir türlü bulamam,bazen çatlıyorum ne yapacağım diye,sonuç ya hamburger ya pizza oluyor tabi
sanırım daha zamana ihtiyacım var,her gün de markete gitsem yine malzeme konusunda sıkıntıya düşüyorum.
haftalık liste olayı çok mantıklı,en azından el elde baş başta kalakalınmaz mutfakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?