yemek yapmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemek yapmayı bekarken hiççç sevmem,bilmemde ölede evlendim
bi çorba bile yapamam bırak kek yapmayı
eşimin önüne ooo ne yanık yemeklermi dersin ne tuzlu yemeklermi dersin neler yaptım koydum
adamı şükür sagsalim bugüne getirdim.
ama şimdi yani tabi 8 sene geçti ooo ne çeşit yemekler yaparım dışarda bulamazsın şimdi
okadarda lezzetli yaparımki,annemde kayınvalidemde tarif alırlar
7 gün 24 saat yemek yapacak gibi hazırım ...
yani evlenice ister istemez alışılıyo yemek yapmaya

Son düzenleme:
Ayrıca yemek yapmayı yapan birini.izleyerek öğrenebilirsin.
Zaten çoğu yemeğin esası aynıdır.Soğan salça yağ sonra malzeme.
Elinin lezzetinede inanırım ben.

Ahah sorma ya utanmasa yemek öğretme bahanesiyle mutfağa gelmişken süpürüver de diyecek annecik

Siz yazdıkça içimiz rahatlıyo valla yapabiliriz, inanıyoruz!!!!1

Ahah sorma ya utanmasa yemek öğretme bahanesiyle mutfağa gelmişken süpürüver de diyecek annecik

Tabi öğrenilir ne varki.Neler öğreniliyo yemek yapmakmı öğrenilmicek

yapasınız alışırsınız eminolun
yana yana tuzlu muzlu sonunda çıkar bişi
de ..............................
inş.gelecek eşlerinizin benimkininki gibi saglam bir midesi olur
yeni evliken eşim işe giderdi saat 7 de
anam beni bir kaygı alırdı akşam ne yemek yapacam diye :18:eşimde akşam 8.30 geliyo düşün 12 saatte bir orduya yetecek yemek yaparsın
yapacagım yemekte nedir ya yanmış yemek yada tuzlu ,bollbol salçalı yemektir
ama şimdi eşimin gelmesine 15 dk kala çorbası,ana yemek ,salatası takım yemek yapım çıkıyorum çok şükür

Son düzenleme:

Oyy maşallahh Annem de zora gelince eşek gibi öğrenceksiniz ilk zamanlar size değil bana söylenirler zaten diyo, anası bi'şey öğretmemiş derlermiş

ben de çok severim yemek yapmayı, özellikle hamur işine elim yatkın, farklı lezzetler denemek hobim
yalnız çekirdek bir aile olduğumuz için : )) - anne&baba ve ben - fazla geliyor hazırladıklarım özellikle hamur işlerinde en kârlı çıkan bizim kapıcının çocuğu : ))
o benim küçük gurmem :))

yemek yapmaya ben de çok üşeniyorum sevmiyorum yemekle uğraşmayı.ama yaptım mı güzel olur.yine de heves edip 3 gün yapsam bile 2 gün ara veriyorum içimden gelmiyor..

Oyy maşallahh Annem de zora gelince eşek gibi öğrenceksiniz ilk zamanlar size değil bana söylenirler zaten diyo, anası bi'şey öğretmemiş derlermiş
demez merak etme yeni evliken cicim ayları oluyo yanıkda yese sanarsınki kuzu dolma yiyo
tabi bu olay ilk 1 ila 2 sene geçerli:26:
sonraki yıllar başlıyolar tabi sölemeye ama artık sende o konudada usta oluyosun
En kotusude ne biliyormusun hergun ne pisiricem diye düsünmek ! bi bulsam yapicamda sasip kaliorum hergün hergün valla

aman onada alışıyosunuz ogünki yemegi fazla yaptın
mesala kuru fasulye arttı koy buzluga çıkar ,1 hafta sona deme eşine ,koy yeni yapmış gibi oh misss

aslında en güzeli liste yapmak bir ara listeye göre yapıyordum çok rahat oluyo bide alışverişi pazarı aksatmadan yapmak gerek yoksa evde şu yok bu yok olunca insan markete gitmeyede üşeniyo hazır bulundurduğum yemekler de oluyo buzlukta köfteyi çok yapıp buzluğa atarım mesala yufka bulundururum canım o gün hiç yemek yapmak istemiyosa en azından çıkar köfte pişir yada gözleme

%90 dışardan söylüyorum, o yüzden dombiliyim zaten

Kız gece gece iyi güldürdün beni
Ben de temizlikde falan çok iyiym. Daha dün temizledim her yeri. Yemeğe gelince benim de pek hevesim yok. Ama çok güzel browni falan yaparım canım isterse.
Köfte falan yoğururum, salata yaparım, anneme yardım olsun diye.
Ama eminim evlensem ve tek kalsam mutfakta güzel yemekler pişirebilirim.

aman onada alışıyosunuz ogünki yemegi fazla yaptın
mesala kuru fasulye arttı koy buzluga çıkar ,1 hafta sona deme eşine ,koy yeni yapmış gibi oh misss[/QUOTE]

))) oda iyi fikirde elim az yapmaya alismis ya birgun luk cikiyo sadece o yuzden bayagi bi zorlaniyorum ne pisirsem diye )) kadinlarin isi zor valla erkekleride bi verin yesin

Annemin evindeyken bende sizin gibi canım ekstra bişey isterse girerdim mutfağa...O da annem ya da yardımcımız yapmazsa :) Denerdim bazen olurdu bazen tutmazdı...
Büyük ve kalabalık menüler olurdu evimizde.Annem, babannem, yardımcımız...Hatta küçük kardeşim de yardım ederdi getir-götür :))

Herkesin gözünde beceriksizdim... Kendi evimde, anne evindeki mükemmel sofralardan sonra dışardan ne yese beğenemeyen biri olarak mutfağa girmek zorunda kaldım. Sanırım iyi bir gözlemci olmalıyım, hemen her yemeğin tarifini biliyorum :) Yıllarca her hafta dolma, içli köfte, mantı, börek, baklava yapılan bi evde farketmeden tarif defteri gibi olmuşum.

Şimdilerde annemi, babannemi aştım, yeni tarifler deniyorum. Onların hiç bilmediği bi dolu tarifim var.Kocaman bir defterim var. Artık günleri olduğunda annem beni arar şöyle bi tarif var mı sende diye

sagolun kızlar yapmaya başlıcam kolay tariflerden başlıyayım diyorum zorlanmam tarifleride deniycem akşam giremedim yazamadım

3 sene oldu evleneli,yemek yapabilme ya da becerebilme konusunda sıkıntım yok ama,

ne pişirsem sorusunun cevabını bir türlü bulamam,bazen çatlıyorum ne yapacağım diye,sonuç ya hamburger ya pizza oluyor tabi

sanırım daha zamana ihtiyacım var,her gün de markete gitsem yine malzeme konusunda sıkıntıya düşüyorum.

haftalık liste olayı çok mantıklı,en azından el elde baş başta kalakalınmaz mutfakta.

zormuş bu yemek işi gerçekten ya sıkıntı kolaydan başlamak gerek malzemede her zaman bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…