yemek yapmak

Ben yemek yapmayı bıraktım valla.
Benimki pasta börek yemez.
Makarna,pilav yemez.
Zeytinyağlı yemez.
Ağır yemek yemez.
Sütlü tatlı harici tatlı yemez.

Eee ne kaldı geriye? Bir çorba ve kahvaltıya fit adam.
Siz hiç "karnıyarık yapayım mı?" sorusuna "yok yeaaa yumurta kırsana" diyen adam gördünüz mü?
3 aylık yemek yapma aşkım vardı onu da söndürdü adam

Konu bi kac ay oncesinin ama iş başa düşünce öyle bir yaparsin ki. Benim eşim benim yemekleri gördükten sonra annesinde yemek yemiyor Ama benim sansim var çünkü nohut haricinde her yemege bayilir. Cok şükür yemek seçmez. .

hayalimdeki koca modeli...

Benim eşim de sağolsun yemek seçer. İlk zamanlar o yemediği için ben de sadece onun sevdiği yemekleri yapıyordum.
Sonra baktım ki olacak gibi değil, kendi sevdiğim yemekleri kendime göre pişirmeye başladım.
Dünya varmış dedim
Siz pes etmeyin, eşler birbirinin damak zevkini de etkiler mutlaka.

Konu sahibi; hiç panik yapmayın. Ben de evlendiğimde yemek yapmayı bilmiyordum.
Fazlaca kötü deneyimim de oldu bu konuda.
Ama yorum yazan çoğu arkadaş gibi yılmadan denemeye devam ederek kendimi geliştirdim. Siz de yapabilirsiniz.

Mesajlara çok şaşırdım . Herkes aşçı olmuş maşallah .
Ben evlenmeden önce makarna dışında bir şey bilmezdim . Şimdide çoğunlukla makarna, pilav yanına birşeyler yapıyorum . Çok zorlanıyorum yemek yaparken , ne yapsam , nasıl yapsam diye . Misafir alırken de hala çok stres yaparım .
Benim içimde yok anlaşılan . Ev işi yapmayı da , yemek yapmayı da sevmem elimden geldiği kadarıyla yaparım tabii o ayrı . Eşim genelde beğenir ama ben şöyle bir saatte 3 çeşit yemek çıkaranlara özenirim .

Salata ve meze türlerini de yemez, bir çatal slata yediğini görmedim misal.
Yani neredeyse hiç bir şey yemiyor, bıkmadan yediği tek şey kahvaltı.
İşime geliyor aslen, yemek yapma gibi bir uğraşım olmuyor ama biri gelse öylece kalakalırım

hayalimdeki koca modeli...
Ben de tam tersi zeytinyağlı, sebze, salata insanıyım...
Adam hiç bir şey yemiyor ki, açlıktan kuruyacak yakında. Bari meyve yesin o da yok.
Yemek yemek zaman kaybı ya bir hap çıksa içsem de doysam diyor, deli midir nedir:)

bence yemek yapmak insanın içindn gelecek hemde yetenek gerektireck bir iş ben kendimi bildim bileli( 23 yaşındayım )yemek yapmaya çok ilgim oldu enfeste yemekler yaparım birkez yediğim yemeeği tarifini almadan yapabilrim ama dikiş ütü vs beceremiyorum beceriksizm o konularda herkesin ayrı bir yeteneği var yani

bu konuda yeteneğinz varsa 1 2 yemek yaptıkça alışırsınz sevdiğinz size kloay gelen yemeklerden başlayın yemek yapmaya

yemek yapmaya ilginiz varsa tarifleri netten alıp yaparsınız zamanla alışırsınz ama ilginz yok ama mecburi hissediyorsanız işiniz zor bence kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…