• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmak

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.517
498
Merhaba. 23 yaşındayım bu yaşıma kadar çalıştım o yüzden de yemek yapmayı pek bilmiyorum. Eve gelince de hep yemek hazır olurdu. Evlenince nasıl alışabilirim. Benim gibi olanlar yorumlarınızı bekliyorum. Eve misafir geldiğinde kendimi rezil etmek istemiyorum :)

İş başa düşünce öyle güzel yapıyorsun ki kendi kendine şaşırırsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. 23 yaşındayım bu yaşıma kadar çalıştım o yüzden de yemek yapmayı pek bilmiyorum. Eve gelince de hep yemek hazır olurdu. Evlenince nasıl alışabilirim. Benim gibi olanlar yorumlarınızı bekliyorum. Eve misafir geldiğinde kendimi rezil etmek istemiyorum :)

Ben evlenmeden once fırını çalıştırsam yangın cikar zannediyodum :) kendine ait bi ev bi mutfak olunca oyle guzel yapıyorsun ki. Ilk yemeğimi evlenince yaptım. Esim bayılır yemeklerime simdi ayıptır söylemesi güzelde yaparım hani :))

Ben 23 yasimdaydim evlendigimde, ayni senin gibi calistigim icin mutfakla ve yemeklerle hic aram yoktu. Beceremezdim.
hergun sucuklu yumurta yerdik esimle ..
Ama simdi resmen Usta oldum.. yemeklerimi,tatlilarimi,boreklerimi herkez cok begenir. Tarif alirlar benden..
Ogrenirsin canim, bak hem internet cagindayiz gir google`a yemek tarifleri elinin altinda. Bilgisayar bu yonlerden cok iyi oluyor.
Bizim zamanimizda bilgisayarda populer degildi bu kadar.. :)
Zamanla sende eminim usta bir Asci gibi olacaksin.. kendi kendini hiccc strese sokma derim.

Ay inşallah sizin gibi olurum :) kaynanam dan güzel yemek yapmam lazım ki oğlu anasını aramasin :)

Ay inşallah sizin gibi olurum :) kaynanam dan güzel yemek yapmam lazım ki oğlu anasını aramasin :)

insallah canim :)
Benim esim Annesinin yemeklerini hic aramiyor.. Benim yemeklerime bayiliyor kendisi.
ove ove bitiremiyor.. umarim dedigi gibidir ama begenmiyor olsa direk yuzume der saklamaz.
Dogrudur umarim.

Evet beğenmiyo olsa söyler erkekler içinde bu konular da bişey tutmuyorlar :)

Ben de hiç bilmezdim çok güzel yapamıyorum şimdilik ama yeniyor en azından.

Yemek yapmaya ilkokulda basladim. Annesi calisan bir cocuktum. İs basa dusunce yapmayi ogrendim :) inan hic te korkulacak bisi değil. Yapmaya basladiginda nasil keyifli bi is oldugunu goreceksin. Ve cesit ogrendikce ogrenme istegin artacak :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenene kadar ögren yemek yapmasını , benim arkadaşım da hiç bilmiyordu çalışan biriydi evlendi o şekilde , bi gün ziyerete gidelim dedik aradık söyledik , gittigimiz de hiçbir şey hazır değildi :53: girdik mutfağa bari biz yapalım dedik açımıza öldük çünkü :1: akşam dan bir pasta yapmış berbattı :120: kesinlikle ve kesinlikle öğren bu işleri gerekirse yemek kursuna git :34:

Ben 23 yaşıma kadar bilmiyordum. Atamam çıkınca aileden uzak bir yere işte o zaman is başa düştü. İlk bir sene yaptığım yemekler vasatti. Hatta çöpe attiklarim bile olmuştu. Sonradan sonraya leziz yemekler çıkarmaya başladım. Şimdi ustayim diyemem ama yapıyorum işte bir şeyler. Sakın pes etme güzel olmuyor diye. Güzel yemek yapmak tecrübe istiyor

Ben 30 undan sonra öğrendim , hiç zorluk çekmedi m internet Sağolsun:) annem hayretler içinde:) ki eşim gurme gibidir düşün:))

Evet canım bu dertten muzdarip bir arkadaşım var on beş gün son ra evleniyor o da korkuyo ben nasıl yemek yapicam diye ama zamanla is basa düşünce mecbur ögreniyosun pratik yaparak da ilerletiyosun

Ben yaptiysam herkes yapar evlenince mecbur yapiosun anam derdi kizim gel ogretim ogretim die ah ah canim anam bi cay demlemedim kadina ama evlenince anladim koca ewi baba ewi deilmis die :)

tek derdin bu olsun insan azim ve çaba ettikçe herşeyi öğrenir hatta o çok iyi biliyor olanlardan bile güzel yaparsın çünkü öğrenmekten öte güzel olmasıda önemli

2 senedir aktif olarak kendimi doyurmak amaci ile yemek yapıyorum. Hic ac kalmadim ama zehirlenmenin ucundan döndüm :)
Uzmanlik alanim tatli ve sebzeler. Yavas yavas balik ve tavuk da pişirmeye basladim ama kırmızı ete hala yanasamiyorum.
Ben isteyken bos zamanlarimda, yatakta uykum kaçtığında hep yemek sitelerini dolasirim, tv da haber izlemedigim zamanlar hep planet mutfak izlerim. Sevgulum de asci oldugu icin çoğu zaman yemeklerden konusuruz. Tek bir hobi sec deseler yemek yapmak derim:)
Anneden genetik miras, sunum konusunda hic iyi degilim. O pastalarin basina hep bir aksilik geliyor ! Ah keske o lezzetli ellerini de miras alsaydim ! Halen onun yemeklerinin lezzetine kiyidan koseden yaklasamiyorum. 'Anne yemeği lezzeti'ne doğum yaptıktan sonra ulaşırim diye umut ediyorum :)
Son olarak, mutfakta harikalar yaratmak damarlarındaki asil kanda mevcut :)

Back
X