- 23 Ağustos 2022
- 4.407
- 4.688
- 63
Gözden kaçırdığınız çok şey var. 10+ gün üstü beslenmeyi red eden bi çocuk var. Sadece acile gitmekle olmaz. Rutin takipte olduğunuz yada herhangi bi çocuk doktorunun kapısını asindirmaniz lazım. Randevu yoksa Bile sabah erken gidip kapıdan doktora durumu izah edip kayıt yaptırmanız gerekli. İstismar yok diyorsunuz eyvallah ancak bu çok tablet izleme durumundan da olabilir. Çok yanlış var yolunuzda. Tablette gormemesigereken bi sey görmüş belliki. Koca kadınlarız ne demek istediğimi anladık diye düşünüyorum. Yada siz eşinizle birlikte olduğunuz bi vakitte buna şahit oldu. Ayrı parantez konuşma geriliği var. Bunun içinde girişimde bulunmak gerekli en acilinden. Bide anneye parka sik sık gidiyomussunuz neden sürekli ekran veriyosunuz ki. Cok daha fazla cabalamaniz ve olayların ennn başından dışarıdan objektif bi gözle bakıp yorumlamanizi öneririm.Kreşe falan gitmiyor ya en son yemek yediği gün uyudu zaten iki saat sonra uyandı annemlere gittik orda yemek yedi son kez yiyişi o zaman oldu o gün bugün daha hiçbirsey yemedi uyuyodu çünkü tablet çok aşırı izler ama uyandıktan sonra nolduysa oldu istismar gibi bı durum yok çünkü sürekli beraber parka gideriz mesela dün parka çıkardım oynasın diye dondurma çok sever aldım yesin diye yemedi bı çocuk geldi gel beraber oynayalım dedi istemedi önceden olsa gider kendi çocukları oyuna kaldirirdi. Kızımin konuşması da mesela yemeğe memek tamam ma mamam diye konuşuyo kelimeleri tam anlatamiyo gerçekten abartiyo falan diye düşünüyorsunuz belki ama anlattıklarımin hepsinde olanları yazdım hastayken bile boğazlari falan agridiginda çorba bile olsa yerdi simdi hasta değil ağrısı Yok hergun soruyorum canı çeker diye en sevdiği şeyleri pasta çok sever ondan aldık koyduk önüne canı cekmiyo bile. Biz 3 kişiyiz eşim kızım ben eşim çalışıyo zaten annemler de bizimle aynı mahallede eşim ise gittiğinde biz de annemlere gideriz sürekli öyle gelen giden birisi de yok ya parka gideriz ya anneme gideriz. Çok teşekkür ederim psikiyatri çok güzel fikirordan da randevu almam lazım dimi ilk işim psikiyatriye götürmek olucak yazdıklarımı okuduğun için gerçekten çok teşekkür ederim
![]()