• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yediremiyorum çocuğuma

Kreşe falan gitmiyor ya en son yemek yediği gün uyudu zaten iki saat sonra uyandı annemlere gittik orda yemek yedi son kez yiyişi o zaman oldu o gün bugün daha hiçbirsey yemedi uyuyodu çünkü tablet çok aşırı izler ama uyandıktan sonra nolduysa oldu istismar gibi bı durum yok çünkü sürekli beraber parka gideriz mesela dün parka çıkardım oynasın diye dondurma çok sever aldım yesin diye yemedi bı çocuk geldi gel beraber oynayalım dedi istemedi önceden olsa gider kendi çocukları oyuna kaldirirdi. Kızımin konuşması da mesela yemeğe memek tamam ma mamam diye konuşuyo kelimeleri tam anlatamiyo gerçekten abartiyo falan diye düşünüyorsunuz belki ama anlattıklarımin hepsinde olanları yazdım hastayken bile boğazlari falan agridiginda çorba bile olsa yerdi simdi hasta değil ağrısı Yok hergun soruyorum canı çeker diye en sevdiği şeyleri pasta çok sever ondan aldık koyduk önüne canı cekmiyo bile. Biz 3 kişiyiz eşim kızım ben eşim çalışıyo zaten annemler de bizimle aynı mahallede eşim ise gittiğinde biz de annemlere gideriz sürekli öyle gelen giden birisi de yok ya parka gideriz ya anneme gideriz. Çok teşekkür ederim psikiyatri çok güzel fikir 🙏🙏🙏 ordan da randevu almam lazım dimi ilk işim psikiyatriye götürmek olucak yazdıklarımı okuduğun için gerçekten çok teşekkür ederim 🙏
Gözden kaçırdığınız çok şey var. 10+ gün üstü beslenmeyi red eden bi çocuk var. Sadece acile gitmekle olmaz. Rutin takipte olduğunuz yada herhangi bi çocuk doktorunun kapısını asindirmaniz lazım. Randevu yoksa Bile sabah erken gidip kapıdan doktora durumu izah edip kayıt yaptırmanız gerekli. İstismar yok diyorsunuz eyvallah ancak bu çok tablet izleme durumundan da olabilir. Çok yanlış var yolunuzda. Tablette gormemesigereken bi sey görmüş belliki. Koca kadınlarız ne demek istediğimi anladık diye düşünüyorum. Yada siz eşinizle birlikte olduğunuz bi vakitte buna şahit oldu. Ayrı parantez konuşma geriliği var. Bunun içinde girişimde bulunmak gerekli en acilinden. Bide anneye parka sik sık gidiyomussunuz neden sürekli ekran veriyosunuz ki. Cok daha fazla cabalamaniz ve olayların ennn başından dışarıdan objektif bi gözle bakıp yorumlamanizi öneririm.

H Hiram20

Annesi, ben hiç yargılamadan yazarim ama yani siz niye bu kadar rahat asiri tablet izliyor, krese gitmiyor, konusamiyor dediginiz 4 yasindaki cocuk yemeden icmeden kesilene kadar durdunuz cidden merak ediyorum.

4 yasindaki cocuk niye tablet izliyor???
Niye okula gitmiyor, bana para demeyin Allah askina, 4 yasinda zaten kendisine bolgedeki krese kayit cikmis olmali, onunda masrafi senede 10-15 bin tutuyor.

4 yasinda kiz cocugu konusamiyorsa neden en azindan devlet hastanesine goturup, cocugum konusamiyor diye destek almadiniz?
Bu cocuga 11 gun once ne oldu? Iyi dusunun anlattiginiz yememe ve tiksinme durumu hic normal degil.

Duzenli götürdüğünüz pediatristiniz yok mu?? Varsa goturdunuz mu?

Asi reddi ya da d vitamini kullanmama durumunuz var mi?

Acile gitmekte hiçbir sakınca yok bu arada neye gore acile gitmemelisiniz yazdi ustteki arkadaslar banada bi anlatsinlar

Psikiyatriden önce iyice bir fiziksel tarama gerekli. Özelde pahalıysa da gider misiniz lütfen. İçim acıdı ya 😑
Neden acil dışında doktora gitmediniz, nasıl gitmezsiniz? Lütfen çocuk doktoruna gider misiniz? Belki yanlış bir şey gördü ya da yaşadı, belki fiziksel bir sorunu var. Ah ya

Evet çok haklısın parayla alakalı değil seneye vericem kreşe para değil sorun 5 yaşında veriliyor diye biliyorum o yüzden bilsem vermezmiydim iki kere acile götürdüm tahlil yapın dedim acil olan hastalar için yapılıyo dedi özel Okmeydani hastanesini aradım orası da randevulu Çarşamba günü dediler yarın gidicem ayın 13 de psikiyatri için aldım acile gittiğimde bı vitamin bı iştah açıcı verdi ama fayda etmiyo yemin ederim geceleri gözüme düzgün uyku girmiyo. Kızım çok konusuyo ama sadece kelimeleri net soyliyemiyor tam anlatamiyor önceden gitmem lazımdı psikiyatriye ama napmam gerektiğini bilmiyodum hergun belki bugün yer diye sabahları gözümü açıyorum gözümü açar açmaz daha ben konuşmadan kendi diyo aç degilim yemem diye. Bide korktuğum şey mesela doktor tahlil yapınca tahlilde sorun olmazsa napilabilir yani herşey temiz çıkarsa yemegen çocuğa ya birşey yapılmazsa ya oda vitamin verip yollarsa ondan çok korkuyorum yazdıklarımı abartıyo diye düşünebilirsiniz ama hiçbirini abartarak yazmadım ağzına iki haftadr sudan başka bişey girmiyo 3 günü de süt cicibebeyle süt yapıyorum onu iciio. Yemek yiyen birisini görünce de ayy iğrenç çok kötüsün falan diyo

Evet çok haklısın parayla alakalı değil seneye vericem kreşe para değil sorun 5 yaşında veriliyor diye biliyorum o yüzden bilsem vermezmiydim iki kere acile götürdüm tahlil yapın dedim acil olan hastalar için yapılıyo dedi özel Okmeydani hastanesini aradım orası da randevulu Çarşamba günü dediler yarın gidicem ayın 13 de psikiyatri için aldım acile gittiğimde bı vitamin bı iştah açıcı verdi ama fayda etmiyo yemin ederim geceleri gözüme düzgün uyku girmiyo. Kızım çok konusuyo ama sadece kelimeleri net soyliyemiyor tam anlatamiyor önceden gitmem lazımdı psikiyatriye ama napmam gerektiğini bilmiyodum hergun belki bugün yer diye sabahları gözümü açıyorum gözümü açar açmaz daha ben konuşmadan kendi diyo aç degilim yemem diye. Bide korktuğum şey mesela doktor tahlil yapınca tahlilde sorun olmazsa napilabilir yani herşey temiz çıkarsa yemegen çocuğa ya birşey yapılmazsa ya oda vitamin verip yollarsa ondan çok korkuyorum yazdıklarımı abartıyo diye düşünebilirsiniz ama hiçbirini abartarak yazmadım ağzına iki haftadr sudan başka bişey girmiyo 3 günü de süt cicibebeyle süt yapıyorum onu iciio. Yemek yiyen birisini görünce de ayy iğrenç çok kötüsün falan diyo
Neden sürekli abarttığınızı düşündüğümüzü sanıyorsunuz, neden tüm açıklamalar abartmadığınızı anlamamız için? Neden çocuk doktoruna götürmüyorsunuz?

Gözden kaçırdığınız çok şey var. 10+ gün üstü beslenmeyi red eden bi çocuk var. Sadece acile gitmekle olmaz. Rutin takipte olduğunuz yada herhangi bi çocuk doktorunun kapısını asindirmaniz lazım. Randevu yoksa Bile sabah erken gidip kapıdan doktora durumu izah edip kayıt yaptırmanız gerekli. İstismar yok diyorsunuz eyvallah ancak bu çok tablet izleme durumundan da olabilir. Çok yanlış var yolunuzda. Tablette gormemesigereken bi sey görmüş belliki. Koca kadınlarız ne demek istediğimi anladık diye düşünüyorum. Yada siz eşinizle birlikte olduğunuz bi vakitte buna şahit oldu. Ayrı parantez konuşma geriliği var. Bunun içinde girişimde bulunmak gerekli en acilinden. Bide anneye parka sik sık gidiyomussunuz neden sürekli ekran veriyosunuz ki. Cok daha fazla cabalamaniz ve olayların ennn başından dışarıdan objektif bi gözle bakıp yorumlamanizi öneririm.
Ekran vermek için değil yani olanları anlattım istismar gibi birşey olma ihtimali yok demek istemiştim orda eşimle birlikte olurken görme ihtimali öyle de bir durum yok olsa ondan olabilir falan diye düşünürüm gerçekten napicagimi bilemedim ilk defa anne oldum 26 yaşındayim napmam gerektiğini bilemedim internetten baktığımda ayrı ayrı şeyler yaziyo kendime şuan o kadar kızıyorum ki senin dediğin gibi randevu beklemicektim gidicektim normal hastaneye kapıda beklicektim 🙏

Neden sürekli abarttığınızı düşündüğümüzü sanıyorsunuz, neden tüm açıklamalar abartmadığınızı anlamamız için? Neden çocuk doktoruna götürmüyorsunuz?
Çünkü birisi yazmış abartıyosun diye o yüzden bende ikidir yazdıklarımda belirtiyorum yarın gidicem inslh randevu yarın psikiyatri de ayın 13 ine

Çünkü birisi yazmış abartıyosun diye o yüzden bende ikidir yazdıklarımda belirtiyorum yarın gidicem inslh randevu yarın psikiyatri de ayın 13 ine
Yarın mı 13ünde mi? Neden çocuk doktoruna gitmediniz o karar vermeli psikiyatrik mi? Psikiyastrist demeyecek mi önce kan tahlili vs yaptırın, bakılsın bir yerinde bir şey var mı diye? Başka şeyler de yazıldı, sürekli durumun vehametini tekrarlıyorsunuz. Neden gitmiyorsunuz çocuk doktoruna? Bir daha sorayım.

Ekran vermek için değil yani olanları anlattım istismar gibi birşey olma ihtimali yok demek istemiştim orda eşimle birlikte olurken görme ihtimali öyle de bir durum yok olsa ondan olabilir falan diye düşünürüm gerçekten napicagimi bilemedim ilk defa anne oldum 26 yaşındayim napmam gerektiğini bilemedim internetten baktığımda ayrı ayrı şeyler yaziyo kendime şuan o kadar kızıyorum ki senin dediğin gibi randevu beklemicektim gidicektim normal hastaneye kapıda beklicektim 🙏
Evet çok haklısın parayla alakalı değil seneye vericem kreşe para değil sorun 5 yaşında veriliyor diye biliyorum o yüzden bilsem vermezmiydim iki kere acile götürdüm tahlil yapın dedim acil olan hastalar için yapılıyo dedi özel Okmeydani hastanesini aradım orası da randevulu Çarşamba günü dediler yarın gidicem ayın 13 de psikiyatri için aldım acile gittiğimde bı vitamin bı iştah açıcı verdi ama fayda etmiyo yemin ederim geceleri gözüme düzgün uyku girmiyo. Kızım çok konusuyo ama sadece kelimeleri net soyliyemiyor tam anlatamiyor önceden gitmem lazımdı psikiyatriye ama napmam gerektiğini bilmiyodum hergun belki bugün yer diye sabahları gözümü açıyorum gözümü açar açmaz daha ben konuşmadan kendi diyo aç degilim yemem diye. Bide korktuğum şey mesela doktor tahlil yapınca tahlilde sorun olmazsa napilabilir yani herşey temiz çıkarsa yemegen çocuğa ya birşey yapılmazsa ya oda vitamin verip yollarsa ondan çok korkuyorum ağzına iki haftadr sudan başka bişey girmiyo 3 günü de süt cicibebeyle süt yapıyorum onu iciio. Yemek yiyen birisini görünce de ayy iğrenç çok kötüsün falan diyo

Psikiyatriden önce iyice bir fiziksel tarama gerekli. Özelde pahalıysa da gider misiniz lütfen. İçim acıdı ya 😑
Neden acil dışında doktora gitmediniz, nasıl gitmezsiniz? Lütfen çocuk doktoruna gider misiniz? Belki yanlış bir şey gördü ya da yaşadı, belki fiziksel bir sorunu var. Ah ya
İlk üç dörtgun normaldir diye düşündüm yarın yer diye 4 gün öyle geçirdim sonra korkmaya başladım tükürük dende tiksinmeye başlayınca acile bı gotirim dedim boğazları şişmiş gibi gözüküyor diyince bir gün de öyle geçirdim gece ertesi gün aldım götürdüm belki iştah açıcı vitamin verirse düzelir diye düşündüm oda olmadı hastaneyi aradım ayın 19 olması lazımdı o zamana verdi o zamana kadar dedim maffolur çocuk zaten özeli aradım buraya ilk yazdıktan sonra özelde randevu dedi aldım yarına inşallah gidicem

• Beğen
Reactions: Gao
Yarın mı 13ünde mi? Neden çocuk doktoruna gitmediniz o karar vermeli psikiyatrik mi? Psikiyastrist demeyecek mi önce kan tahlili vs yaptırın, bakılsın bir yerinde bir şey var mı diye? Başka şeyler de yazıldı, sürekli durumun vehametini tekrarlıyorsunuz. Neden gitmiyorsunuz çocuk doktoruna? Bir daha sorayım.
Yarın gidicem işde özele çocuk doktuna baktiricam tahlilleri yaptircam ayın 13 inde çocuk psikiyatri için de randevu aldım oraya da ayrı goturcem aynen doktor ne dicek bakalım yine de iki yerden aldım randevu

• Beğen
Reactions: Gao
Ne zaman konu açtınız hatırlamıyorum ama ne zaman girsem buraya bayadır var konunuz ve haka beklemede olduğunuza inanamıyorum gerçekten. Randevu alıp beklemek nedir ya sabah erkenden gidin doktora elbet boşluk oluyor mutlaka alırdı. İlk kez anne oluyorum diye arkasına sığınamazsınız bunun. Hepimiz 10tane çocuk doğurmadık. Çoğumuzun ilk çocuğu ama sizin gibi umarsızca davranmıyoruz. Çok şaşırıyorum gerçekten sizin gibilere. Çok telaşlı çok umursayan bir anne gibi görünüp hiç birşey yapmıyorsunuz. Bilmiyorum diye birşey yok öğrenmek için çabalamıyorsunuz bile. 5 yaşında kreşe veriliyor diye biliyordum diyorsunuz mecbur kalan insanlar 18.ayda bile veriyorlar kreşe. Özele veremem derseniz 3yaştan itibaren alan devlet kreşleri bile var.

Bugun randevu vardi. Son gelişmeyi çok merak ediyorum. Çocuğun durumu ne oldu.

Back
X