yemek yemeden nasil durabilirim:))

3 aydir diyetteyim aksam yemegini bir guzel hazirlarim kendi tabagima gunduzden ne yiyecegime karar verip sadece onu hazirlarim sonar hep beraber bismillah baslariz yemege benim en sevdigim bitki dereotu onu bayila bayila katarim her yiyecegime ve muthis istah kapatiyor bugun mesala ornek vereyim aksam yemegim 2 haslama patates dereotlu pul biber ustune sarimsakli yogurt dokup yerim bunu gunduzden karar veririm beynim onu heyecanla beklerogle Sabah da ayni ne yiyecegine karar vermissen beynin tamamen ona odaklaniyor ve o yiyecekleri istiyor benim kesin cozumum bu

Canimmm ben bi saat yürürken sıkıntıdan patliyorum sen iki saat nasi yuruyodun:)
Bide ne kadar zamanda verdin sekiz kiloyu canim

ben biraz hızlı yürüyorum canım yavaş yürümek pek fayda etmez bide ben gezmeyi yürümeyi severim
ağaşıya sahile inerim git gel zaten bi saat yürüyüş ediyo
bide mağazalara bakmayım derken ordan oraya ordan oraya bakıyorum saatler geçmiş
bi haftada bi kilo verdim yaklaşık 2 ay falan sürdü canım

ibrahim saraçoğlundan duymuştum bi ara bayada tükettim iştahım gayet iyi durumda yani kontrol edebiliyorum
dereotu.
Bir tutam dereotunu yemeklerden önce ye (ben yemeklerimin yanında salatamda bıkana kadar yedim
Hemde guatr,nodül gibi hastalıklarada iyi geliyo

eşinde diyet yapsın en iyisi.

pilav tarzı şeyler yeme. sadece yemek ye. börekte yapma.. ekmeğide kes... pilav yiyeceksen de azıcık koy. diğerleri yemek olsun. ben pilavı sevdiğim halde az yiyorum. öğlende çorba içtik...

üşengeç olmasam öğlen salatalı makarna da yapıp getiriyordum. yada başka hafif yiyecekler.. şimdi nezamandır pilim bitik

dereotonu eşime yedireyim bali. iştahı kapansın

Ben kendi yaptığım yemeği yemekten hiç hoşlanmam. İştahım da yoktur zaten. 10 senedir aynı kilodayim. Biraz yiyebilsem diye bakıyorum ben de..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde bugunlerde diuetteyiz :)
Biraz dukan yaptik. Simdide beyaz ekmegi tamamen kestik.yemekleri cok az yagli ama baharatli guzelsoslu yapoyorum. Tabaklari kuculttum. Porsiyonlar kuculdu boylece. Hamur isi yok artik. Bol salata sebze.
Yememek hic olmuyorda az yemek lazim. Bol su bol salatayla yemege cok yer birakmamak lazim bence.
Kolay gelsin :)

spora gidipte üzerine birde 1 kilo daha alan biri olarak başka yorum yapmim ben en iyisi gidim

ahhh ahhh bu benim konummuş ya
bende aynı sizin gibiydim bekarken akşam yemeği filan aramazdım ne olduysa evlendikten sonra oldu 7 kg aldım
eşimde sağolsun çok iştahlıdır onun yüzünden aldım kiloları yemeden de olmuyor. Çözümü var ise bana da söyleyin

Ben de hayatta pişirdiğim yemeyi yemekten hoslanmam:/

Bence yediklerinizi not alin en ufak atistirmayi bile... Liste uzadigini gördükçe caniniz skilir yemezsiniz..

Birde sofraya kendinize küçük bir tabak getirin küçük porsiyonlar halinde bütün sofrada ki yemeklerden koyun ve ikinci tabagi yapmayin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır hazımsızlık sorunum yok
midemde de sorun yok
acaba sizin midenizdemi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…