Yemek yemek istiyorum :(((

muzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
235
11
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, yeşil sebze zeytinyağlı yemekten bıktım, et yiyemiyorum kokuyor sanki balık da öyle, tavuk hakkında da çıkan haberler malummm yiyecek bişey bulamıyorum sebze meyve yemekten bıktım (( ne zaman normale döneceğimmmm hamileliği ilerleyen arkadaşlar tecrübelerinizi yazın lütfen

hamileliğimin başlarında et banada
çok kötü kokuyordu içim bulanıyordu ama
bu belirtiler zamanla geçiyor bişey kalmamış
şimdi ise canım et istiyor bi süre daha katlanacaksın
14 16.haftaya kadar umarım bulantın geçer

Bende hep sebze meyve yiyorum ama canım hiçbirşey istemiyor et,tavuk,köfte, hiç yiyemiyorum ilkzamanlar peynir yiyordum 1 aydırda kokuyor ağzıma sürmüyorum 4,5 aylık hamileyim balık yiyorum ama meyve çok yiyorum hamileliğimin ilk haftalarında acayip yiyordum çok acıkıyordum ama şimdi hiç iştahım yok umarım geçer

seninle aynı endişeleri bende taşıdım sadece meyve yiyordum diyebilirm,herşeyden tiksindim,şuan 16+lı günlerdeyim hala bazı şeyleri yiyemiyorum ama iştahım inanılmaz açıldı..ilk 3 ay zaten çocuk alacağını annenin deposundan alırmış bebek beslenemiyor diye üzülme.sonrada hızla kilo alıcam bu iştahla dersin.şöyle düşün enazından ilk aylarını kilo almadan geçirmiş olucaksın.tavsiyem az ve sık ye tiksinmezsin böylelikle daha az olmuş olur enazından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…