Yemek yiyemiyorum :(((( napıcam

Bence kilonuz çok düşük değil..bende evlenirken 46kiloydum..boyum 1.65cm..çok memnundum hiç kilo alayım diye uğraşmazdım..şu an çocuk vs derken 56 kiloyum ama 50 ye düşmek isterdim..kilonuzda dert edilecek birşey yok ama kısa sürede kilo verdiyseniz ve vermeye devam ediyorsanız sorun var demektir..daha fazla kilo vermemeye çalışın bu kilonuzu muhafaza etseniz yeterli..

Vallahi kıskandım :26:

Ama tabi bu durumdan rahatsızsan sağlık ihmale gelmez. Muhakkak ki uzman bi doktora görünmelisin arkadaşların da söylediği gibi.

Cnm bende senin gibiydim..aman dedim.nişan telasi sitres hem yaz geliyo zayif olayim.simdi 43 kiloyum 164 boyum.kemik kaldim resmen.macuna basladim resmen kilo almk icin

kilonuz gayet normal,sorun kiloda değil de yiyememen de.Yiyemezsen de kilo kaybedersin,o zaman sorun olur.Şuan iyisin.Olmazsa vitamin takviyesi yapın.B2 vitamini iştah açar.Demir mineraliniz eksikse o da iştahsızlık yapar,demirine baktırıp takviye yapabilirsin.

Ekmeğe karşı bu kadar tahammülsüz oluşunuz aklıma çölyak hastalığını getirdi.. Ben minyonum fakat zayıfım kilo alamıyorum gitmediğim doktor kalmadı açıkcası halada durumum aynı.. Ama gastroenteroloji uzmanına görünün çölyak hastalığınız varsa ona uygun beslenmeniz gerekiyor ve kilo alıyorsunuz. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Yemek yeme isteğinin olmaması tehlikeli bir şey
Acilen bir doktora danışmalısın, diyetisyene git seni yönlendirir
Kilon az ama yıldan yıla azalması ve yeme isteğinin olmaması çok hoş bir şey değil

Son düzenleme:

Öncelikle fazla düşük durmuyor kilon bunu belirtmek isterim.Yani 1.70 boylarında olsan sırıtırdı belki ama zaten minyon tipli biriymişsin kilonun sıkıntı olduğunu düşünmüyorum :) Ama yemek yiyememen zayıflıkla alakalı da olmayabilir.Sonuçta ben de 52 kilo bir insanım ama her şeyi de yerim vallahi O yüzden yemek sorunun miden ile alakalı olabilir.Dahiliyeye veya direk gastroentolojiye gitmeni tavsiye ederim.Bir muayeneden bir şey çıkmaz :)))

Kilon az canım boya göre en fazla 10 fark olması lazım yani en az 52 olman lazım biraz kilo alırsan gelinlikte güzel durur birş 36 bedensindir demiş mümkün değil sen 34 giyiyorsundur ben 40 kiloyum xs giyiyorum çünkü. Ama boyum kısa yine de kilo almal istiyorum 38 e düştüpümde oluyor.bende az yiyorum bi anda çok yemek yiyemiyorum sık acıkıyorum tavsiyem az ye sık sık ye 3 öğünü 6 öğüne çıkar ara öğünlerin olsun bu sandviç meyve kuruyemişler yağlı süt muz karışımı sütlü bebe bisküvisi olabilir soslu makarnalar ve ekmek tüketimi olmalı ama az ancak kalorisi yüksek şeyler yersen alırsın.

Bence arkadaslarin dedigi gibi psikiyatrlik bi durum yok. Sahsi yorumum yani. Ayni seyi ben de yasadim. Ben kendimi bildim bileli 52 kiloydum tatlim. Bi ara 55e kadar ciktim. Sonra yine 52 oldu. Son 1 senede bi baktim 50, 49 derken 48 oldu. Hatta yazin 47 bucugu bile gordugum oldu. O siralarda da bi corba icsem doyuyodum. Bi pogcayi bile zar zor bitiriyodum. Boyumuz da asagi yukari ayni. Yemeye yemeye insanin midesi kuculuyo inan. Herkes yuzun zayiflamis solgunsun diyodu moralim bozuluyodu, ki zayiflamak istemiyodum zaten ben. Kilo istiyodum nerdeyse. Yavas yavas kendini alistirmaya basla. Mesela bi is mi yapiyosun, oturdugun yerde yaninda bi tabak salatan olsun. Yada ufak pogcalar oluyo boyle minnacik, ici peynirli dereotlu oluyo o kadar yumusacik ki ve asiri lezzetli. Boyle yemesi zahmetli olmayan seyleri yaninda tasiyip aklina geldikce atistirabilirsin mesela. Yiye yiye mideni buyutursun bence

Boyum 1.68 kilom 52 bana da hep zayıf derler ama ben memnunum açıkçası benim de pek iştahım yoktur bence korkulacak bir durum yok sizin durumunuzda. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bir dahiliyeye gidip değerlerinize baktırabilirsiniz.

Guatr var mi yok mu bir baktirin isterseniz. Aslinda boyunuza gore asiri dusuk bir kilonuz yok ama 55 kiloya kadar kaldirabilir ve hala zayif olarak adlandirilbilirsiniz insanlarin gozunde. 6 - 7 kiloluk bir kaybiniz var. Yemek yiyememeniz biraz sorun bence. Doktora gorunun. Ruhsal sikintilariniz var ise psikologa da gidebilirsiniz.

Kilon normal çünkü boyun kısa ama vücut hareketleri çalışabilirsin toplu görünmek için

bence siz tam okumamışsınız konuyu.

konu sahibi aynen şunu yazmış kilom iyi mi bilmiyorum ama herkes normalin altında diyor

yorum yazanlar da buna cevap vermişler normal ya da normalin altında şeklinde diye.

hem konuyu düzgün okumayıp hem de başkalarına laf söylemek

Bence gayet yerinde kilonuz var.Gunluk yasam sıkıntıları stresleri istahsizlik yapabilir.Bende stresten sıkıntıdan bisey yiyemedim 11 kilo verdim.Sanirim midede kuculdu.Zaten tatli turu borek turu beyaz ekmek hic yemeyen biriyim.. Fazla Yemekde yiyemiyorum.Bide psikolojik galiba sanki ne yemek yersem kilo yapacakmis gibi hissetmeye basladim istahim kapandi iyice ..

Sağlığının tehlikeye girmemesi için bence acilen bir diyetisyene gitmelisin canım.
İştah açıcı bir beslenme programı ve ek besin takviyesi vereceklerdir.
Benzer bir durumda bi arkadaşım için gitmiştik, yemek yiyemese de gerekli kaloriyi ve vitamini alması için takviye vermişlerdi. Böyle küçük bi şişede şurup gibi. Meyveli yoğurt gibi tadı var. Her gün bir iki tane içiyosun ihtiyacına göre.
Mutlaka bi başvur yani,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanki biri beni anlatmış gibi geldi :26:
Benimde boyum 1.62 kilom 47. 2,5 sene önce 52-53 kiloydum. Sonra birden iştahım kesildi, bütün gün yemek yemesem acıkmadan durabilmeye başladım.
'Acıktım' dediğim zamanlar çok kısıtlı oldu. Yediğim yemekten tad alamaz oldum, kendimi abur cubura vurdum o zaman.. Bi süre sonra o da sıktı, normal insanlar gibi yemek yemek istedim. Midem bulanmaya başladı. Sabah kahvaltılarında iki lokma bile istiğraf eder hale getiriyordu beni..
Herkes nasıl doydun kelimesini bende çok duyuyorum yalnız değilsin canım
Doktora gittik sonunda ve reflü varmış bu yüzden bu durumdaymışım. Bi şurup, iki hap verdi. Hala daha kullanıyorum, kullanmadığım da ne yemek yiyebiliyorum ne de acıkıyorum. Bi doktora gözükmeyi dene..

Son düzenleme:
canım sürekli çikolata çekiyor bu ara ki ben çikolatadan tatlıdan nefret eden bi insanım, nişanlımda fark etti eğer bir şeyde ekmek varsa, mayalıysa hayatta bitmiyor...
Şekerinize ve tiroitlerinize baktırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…