- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Aciliyetle hemen vakit gec olmadan bir psikiyatriste gidin. Ve dahiliye uzmanina da. Acil olarak...
Kilonuz sinirda sanirim ama asil tehlikeli olan yemek yemeyi istememe davranisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hanımlar. 1.62 boy, 48 kiloyum. hayatım boyunca ne spor yaptım ne diyet. hatta beden derslerinde bile kaçardım nefret ederdim. ben ekmeği çok sevmem o yüzden tüketmem. ama özellikle şu sıralar yemek yiyemiyorum yani o kadar çok az yiyorum ki herkes nasıl doydun diyor. sabah bir simit aldım bitiremedim. sağlığımın tehlikeye girmesinden korkuyorum. napmam lazım. ekimde düğünüm var kilom iyi mi bilmiyorum ama herkes normalin altında diyor... nasıl yemek yiyebilirim. böyle keyif ala ala yemek yemek istiyorummmm
canım sürekli çikolata çekiyor bu ara ki ben çikolatadan tatlıdan nefret eden bi insanım, nişanlımda fark etti eğer bir şeyde ekmek varsa, mayalıysa hayatta bitmiyor...
Normalin altında.
Kilonuz en fazla kaç oldu ?
Birde kaç yaşındasınız ?
20 yaşındayım... Bundan iki üç sene evvel 55 falandım. bir iki ay öncede 51 kiloydum. en fazla böyle oldu.
Nasıl o kadar kilo verdin ?
55e çıktıysan yine kilo alırsın arada iştahın kapanıyor olabilir
Merhaba hanımlar. 1.62 boy, 48 kiloyum. hayatım boyunca ne spor yaptım ne diyet. hatta beden derslerinde bile kaçardım nefret ederdim. ben ekmeği çok sevmem o yüzden tüketmem. ama özellikle şu sıralar yemek yiyemiyorum yani o kadar çok az yiyorum ki herkes nasıl doydun diyor. sabah bir simit aldım bitiremedim. sağlığımın tehlikeye girmesinden korkuyorum. napmam lazım. ekimde düğünüm var kilom iyi mi bilmiyorum ama herkes normalin altında diyor... nasıl yemek yiyebilirim. böyle keyif ala ala yemek yemek istiyorummmm
canım bence kilon gayet normal. Türk kadınlarının çoğu balıketli olduğu için sana çok zayıfsın diyebilirler ama değilsin kesinlikle.
sen bu kiloyla en az 36 beden giyiyor olman lazım ki benim 14 farkla arada 38 giyen bir tanıdığım bile var. ne zayıflığı.
ben de 48 kiloyum ama benim boyum yaklaşık 1.65. ben 34-36 beden arası giyiyorum. birkaç kilo almak isterdim sadece.
sağlıksız olduğumu düşünmüyorum öyle iskelet gibi falan da değilim de yani.
bence tek sorunun iştahsızlık. bunun psikolojik nedeni de olabilir. belki bir rahatsızlığın da olabilir. bir dahiliyeye gitmende yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?