- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
Dersim olmuyor yurtta kalıyorum merkeze uzak biraz yurdum gidecek pek bir yer olmuyor en fazla markete filan gidiyorumEkmek arası makarna? Yapma etme kuzucum. Erken uyumaya çalış, 4'e kadar uyumadığın için acıkıyorsun haliyle ve yemek yeme ihtiyacı doğuyor. Geceye iş bırakma erken uyu erken kalk. Evden niye çıkmıyorsun?
Baktırdım sadece d vitamini eksikliği varKan tahlili verin
Özellikle şeker ve insülin direncinize baktırın
Yanlış yazmışım ekmek arası ve makarna yemek istemiştim.Ekmek arası makarna mı ?
İlginç ..
Dersim olmuyor yurtta kalıyorum merkeze uzak biraz yurdum gidecek pek bir yer olmuyor en fazla markete filan gidiyorum
Yemek konusunda hiç değilim kalkıp saatlerce yemek hazırlayıp özene bözene hemde oturur yerimüsengec ol.
Heee tamam ozaman .bende yiyorum geceleri sıkıntıdan .insan uyuyamayınca ağzı boş kalmıyorYanlış yazmışım ekmek arası ve makarna yemek istemiştim.
Hayır sadece bu sene son senem staja çıkamıyorum alttan derslerim yüzünden son bir kaç aydır bu aklıma takılıyorCanım son 1 senedir seni üzecek bişey yaşamış olabirmisin ?
Aslında belkide yaşadığım yerden kaynaklı eskiden de böyle yerdim ama son derece sosyal bir yaşantım vardı artık yatmaya o kadar alıştım ki yapacak hiç bir işim Yok çünkü bazen durduk yere dolabımı indirip baştan aşağı düzeltiyorum kendime saçma sapan işler buluyorumErken yatmaya çalış. Geç yatmak her zaman kilo aldırır, acıkmaya başlarsın. 8de kahvaltı ediyoruz mesela vücut taa ne zamandan acıkmaya başlıyor. Metabolizmanın en yavaş olduğu saatlerde yani senin uyuman gereken saatlerde sen yemek yiyorsun. Kilo alman gayet normal.
Bu konu hakkında bilgi sahibisiniz sanırım peki bu dikkat dağınıklığı yapar mı?Gece uykusunu alamamak karbonhidratlı ve yağlı besinlere saldırma hissini tetikler o yüzden önce uykunuzu düzene sokmaya çalışın. D vitamini eksikliği de doğrudan güneş ışığı almamakla ilgili eğer çok geç uyanıp güneşten faydalanmıyorsanız sadece yiyerek d vitamini alamazsınız. Önce uyku ve güneşte aktivite alışkanlığı edinin kilo kendiliğinden gider
Aslında belkide yaşadığım yerden kaynaklı eskiden de böyle yerdim ama son derece sosyal bir yaşantım vardı artık yatmaya o kadar alıştım ki yapacak hiç bir işim Yok çünkü bazen durduk yere dolabımı indirip baştan aşağı düzeltiyorum kendime saçma sapan işler buluyorum
İşte bende bundan çok korkuyorum evde bazen spor yapmaya çalışıyorum ama ayda bir kere filan :/Her sey senin elin de canım yiyecyiyeceklerini sağlıklı olanlarla değiştir ve elinden geldiğince evde spor yapmaya çalış ya da imkanın varsa spora yazıl ileri de kilo vermek için çok ugrasirsin
Mesela bugün sabah saat 6ta kalkıcam ama uyumuyorum. Aslında her şeyin farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz içinOlabilir ama sosyal yaşamın yoğun olduğu zamanlarda bile tavsiyem biraz erken yatmaya alışman. Yavaş yavaş geriye çek mesela bugün 3te yat. Birkaç gün böyle devam et sonra 2de yatmaya başla. Birkaç kez sağa sola dönersin ama uyursun önünde sonunda. İş hayatında çok zorlanırsın bu düzenin böyle kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?