Yemek!

Benim de sorunun gece uyuyamayıp yemeğe saldırmak. Kendime bazı kurallar koyuyorum mesela saat 10 dan sonra kalkmamakta gece 2 sen sonra da ayakta kalmamaya çalışıyorum. Bi de iki elim kanda olsa da güneşte yarım saat oturur ya da yürüyüş yaparım eğer evden hiç çıkmazsam can sıkıntısından gene yemek istiyorum çünkü. Dikkat dağınıklığını bilemeyeceğim. Ama uyku bu; herşeyi etkiler. Öyle sabah altıda kalkıcam diye radikal hamleler yapmayın dokuzda kalkıcam gibi daha ulaşılabilir hedefler koyun bi de öğlen ya da akşamüstü bi saat kestirirseniz o da uykunuz daha sağlıklı oluyor çünkü uzun bir gün boyunca uyanık durup fazla yorulunca da uykusu kaçıyor insanın garip ama öyle oluyo bende

Saat 6ta isteyerek kalkamam ki ben zorunda olduğum için kalktım zaten :) işte bende mesela bazen yatağa 10 gidiyorum elime telefon alıyorum ona bakiyim buna bakiyim derken saat epey geç oluyor telefonu bırakınca aklıma saçma sapan düşünceler geliyor o uyku kaçıyor çok iradesizim sanırım şuan bile yemek yememek için kendimle savaşıyorumm

Ben savaşmıyorum karışık tost yiyorum şu an maalesef. Sabah kahvaltıyı meyve suyuyla geçiştiricem bi de yogaya gidicem. Böyle affedicem kendimi.

Ben savaşmıyorum karışık tost yiyorum şu an maalesef. Sabah kahvaltıyı meyve suyuyla geçiştiricem bi de yogaya gidicem. Böyle affedicem kendimi.
İşte bu güzel sabah kahvaltıyı meyve suyu mu imkansız benim için ama iyi yaptınız benide gaza getirdiniz bende kavurmalı tost yapayim :)

Unov drn mezun olunca issizdim ve hep gun dogunca uyur gines batinca uyanirdim, sabaha karsi bir paket makarna ve bol ketcapli yerfim, habire yerdim,pc basinda takilir, kimseule konusmuslugum yoktur:))) taaa ki is bulunca duzeldi,bunalimda yada depresyonda olabilirsin,acilem psikiyatra ordan psikologa git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…