- 5 Mayıs 2013
- 33.869
- 41.403
- 798
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Ben de tahta kaşığı makineye atmam ama elimde deterjanla yıkıyorum
bende de yokKullandım bir ara o yağdan.diğer ürünlerini de.hiçbir sıkıntı yoktu
Aslında salSalcandan kaynaklı o zaman. Ben 2 günlüğüne bi yere gitmiştim. Salcami da dışarıda unutmuşum vardır böyle manyakliklarim da. Salça da baya vardı bişey olmaz dedim ama ne rengi renge benzedi ne de tadı. Salcani değiştir istersen
O yağla etli yemek yaptınız mı tadı normal miydiKullandım bir ara o yağdan.diğer ürünlerini de.hiçbir sıkıntı yoktu
Olabilir eski yağıma döneceğim zatenBu arada şunu söyleyim. Gıda işinde çalıştım bir süre. Torku ilk çıktığı kadar kaliteli değil artık. Raf ömrü çok kisaldi. Peynir yoğurt ve çikolata da tadında degisikler oldu. Kesinlikle ilk çıktığı gibi değil. Arz talep meselesi bu markayada uğramış anlaşılan. Talep çok olunca kalite düşmüş belli
Evet yapmıştım.kaynanamlar hala kullanır.her yemek yapıldı yani.denk gelmedi bize.ama sizinki istisna olabilir yada bizimki.sadece yağda eti pişirin,bir de başka bir yağla deneyin onzaman anlaşılırO yağla etli yemek yaptınız mı tadı normal miydi
ayçiçekSıvı yağ mi, zeytinyağı mi, findikyagi mi?
ayçiçek altınekin dimiEvet yapmıştım.kaynanamlar hala kullanır.her yemek yapıldı yani.denk gelmedi bize.ama sizinki istisna olabilir yada bizimki.sadece yağda eti pişirin,bir de başka bir yağla deneyin onzaman anlaşılır
Ha bir de bende söyle bişey oldu.sıvı yağ yemekte hiç pişmeden kalıyordu sanki çiğ yağ yiyoruz gibi tat alıyordum.tüm yemeklerin yağı üstünde duruyordu sanki.ama o marka bu marka değildi.almadım bir dahaO yağla etli yemek yaptınız mı tadı normal miydi
Cvbi kendin verdin :)Eti tereyağıyla pişirdim tek başına koku yoktu. Ama bir iki damla bile o yağdan damlatsam tadını acaip etkiliyor. Mesela patlıcan oturtma çok yaparım eskiden çok güzel olurdu artık kokudan yenmiyor. Ayy bi daha eve sokmıycam o yağı
Anlamadım :) Torku dan bahsetmiyor muyuzayçiçek altınekin dimi
Cvbi kendin verdin :)[/QUOTE
Aynen ama emin olamamıştım :)
Evet torkunun ayçiçek yağı altınekin yazıyor üstündeAnlamadım :) Torku dan bahsetmiyor muyuz
Ha bir de bende söyle bişey oldu.sıvı yağ yemekte hiç pişmeden kalıyordu sanki çiğ yağ yiyoruz gibi tat alıyordum.tüm yemeklerin yağı üstünde duruyordu sanki.ama o marka bu marka değildi.almadım bir daha
Ha ha.daha uykum açılmadı.Torku yazıyordu başka dikkat etmedim ben.bir de bir kaç ay oldu kullanaliEvet torkunun ayçiçek yağı altınekin yazıyor üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?