- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Ben o markanın sosisini, sucuğunu ,peyniri yiyemiyorum midem bulanıyor kokusundan. Gimdes ten sertifika almış ürünleri kullanıyorum.Hanımlar merhaba,
Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
Buzligunuzn kokusu da etkiler dikkat edin bı buzluk kokusunaHanımlar merhaba,
Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
Orada kaç lira ki burda taş çatlasın 20 TL geçen senenin yağı 15-18 arası değişiyorAycicek yagini sagliginiz acisindan kullanmamanizi tavsiye ederim.biz dogal zeytinyagi kullaniyoruz cok pahali ama deger.
Egede mi yaşıyorsunuz. Ne kadar şanslısınız bu konuda. Rviera 25 sızma 35 tl üstelik kargo parası da bizden.Orada kaç lira ki burda taş çatlasın 20 TL geçen senenin yağı 15-18 arası değişiyor
BiZ k marasta yasiyoruz esim en buyuk tenekeyle 360a masmaladan aldi mesela islahiye yagina 180 demislerdi.baya fark var arada.aycicek yagina gore de pahali.Orada kaç lira ki burda taş çatlasın 20 TL geçen senenin yağı 15-18 arası değişiyor
T ile başlayan hangisi diye düşünüyorum suan.
Ege candır burda ucuz yakinlarimdan duyuyorum burdan 20 ye alıp 50 ye 100 e satani duymuştum ama sizi nki uçuk fiyat olmuşBiZ k marasta yasiyoruz esim en buyuk tenekeyle 360a masmaladan aldi mesela islahiye yagina 180 demislerdi.baya fark var arada.aycicek yagina gore de pahali.
Aynen cnm ilk kırma zeytini biz yiyoruz sanırım Ege bı başka güzel zeytinyağlılar kahvaltıda çoğu şeye zeytinyağ kullanırız :)Egede mi yaşıyorsunuz. Ne kadar şanslısınız bu konuda. Rviera 25 sızma 35 tl üstelik kargo parası da bizden.
Bu sene bir yeşil zeytin bulup kuramadım içimde kaldı. Bir sonraki tayin yerimiz ege olsun diye dualar ediyorum. Bol bol yeşillik zeytin zeytinyağı ve incir yerim namnamnammmm
Evt ama buranin da zeytini cok iyi ozellikle eski maras zeytini harikadir fakat agaclari kestikleri icin bulmak zorlasiyor artik ama biz tabidigimiz bi aileden aldik bu arada hakiki zeytinyagi da donar.bilmeyenler icin soylim dedimEge candır burda ucuz yakinlarimdan duyuyorum burdan 20 ye alıp 50 ye 100 e satani duymuştum ama sizi nki uçuk fiyat olmuş
Ben de akdenizde yaşıyorum litresini 15 tl den aldık yeni mahsül,marketlerde ve diğer bölgelerde çok pahalı,zeytinyağı konusunda ege-akdeniz şanslı.Aynen cnm ilk kırma zeytini biz yiyoruz sanırım Ege bı başka güzel zeytinyağlılar kahvaltıda çoğu şeye zeytinyağ kullanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?