Yemeklerde koku

yağın o derece kokacağını sanmıyorum. bu arada marka vermek yasak değil ya torku işte kasmayın kendinizi

Yagdan kaynakli degildir ben de o markayi kullaniyorum 2 senedir ve boyle bir seyle karsilasmadim hic acaba baska bir sey olabilir mi buzdolabin falan bozuldu da tazeligini korumuyor olabilir mi malzemelerin

Yagi tek basina tadarsaniz zaten anlarsiniz yagin kokup kokmadigini. Ben de bir defasinda boyle kokan bir yaga denk gelmistim. Ama yag yemeklere katilinca o kokusunu kaybediyordu. Yemeklerim kokmadi yani o yag yuzunden. Bence sizin buzluktaki etler bozulmus. Cunku bozuk et cok kokar ve dayanilir gibi degildir.

Bozuk et kokusunu biliyorum öyle bir koku değil. Sıvı yağla karıştığında kokuyor et tereyağıyla yapınca kokmuyor. Ama torkunun sıvı yağını başka kullananlarda varmış onlarda sorun yokmuş hala anlayamadım

o yağla yumurta yapın. yağ kendini en iyi yumurtada gösterir. baktınız tadında tuhaflık var yağdandır sorun.ve bence köylülerden teneke zeytinyağı alın , tereyağı alın köylülerden. en sağlıklısı ve temizi ha bir de buzlukta ki ete buzluk kokusu da sinmiş olabilir. benim bazen başıma geliyor.

Evet bencede.. ama tek basina o yagdan kullanmadan pisirdiginde eti sorun yokmus..

annem bana bir yağ tavsiye etti aldım. ayy iğrenç. biz yiyemedik diye atacaktım. annem ver bana dedi. olur dedim. neyse eşim dedi ki bu iğrenç yağı anneme vermeye utanmıyor musun kendi dedi dedim. neyse verdim anneme. yiyemediler. yağ da biz bozukluk varmış. fakat tarihi falan geçmemişti. aynı marka yağı annem hep kullanır kokmaz. bize denk gelende sorun çıktı sanırım. annem de attı verdiğim yağı. zaten sonra teneke yağa döndük biz doğal olanından

Anlamayacak bisey yok arkadasim. Burda saatlerce yazmakla sorunu bulamazsin. Hemen simdi kalkip gidip o yagin tadina bakacaksin. Bir kasik al ve tadina bak. Kokan yag hemen belli oluyor zaten tadindan. Iste hepsi bu kadar.

Merhaba. Torkunun var mı bilmiyorum ama bazı yağların üzerinde Omega3 yazıyor. Onlardan mı aldınız acaba. Çok ağır bir kokusu oluyor tövbestafur kokmuş balık gibi.

Bir başka seçenek olarak da hamile olabileceğiniz geldi aklıma.

Yemeğinizin rengi de güzel olmuyormuş domates biber karışık öncü salça öneririm.

Anlamayacak bisey yok arkadasim. Burda saatlerce yazmakla sorunu bulamazsin. Hemen simdi kalkip gidip o yagin tadina bakacaksin. Bir kasik al ve tadina bak. Kokan yag hemen belli oluyor zaten tadindan. Iste hepsi bu kadar.

Evde değilim şuan işteyim. Niye azarlar gibi konuşuyorsunuz ki

Yok hamile değilim hamile olsam şimdiye doğurmam gerekirdi koku başlayalı dokuz ayı çoktan geçti :)

Öncü salça daha önce çok kullandım ama biraz pahalıydı yine ona geçeyim bari

Evde değilim şuan işteyim. Niye azarlar gibi konuşuyorsunuz ki
Bunun icin konu acmak biraz gereksiz degil mi sizce de? Yemekleriniz kokuyorsa ve neyden kaynaklandigini bilmiyorsaniz, yemekte kullandiginiz herseyin tek tek tadina bakmaniz lazim yemegi yapmadan once. Bu kadar basit bisey yani.

Bende geçenlerde o markanın mı neydi tam hatırlamıyorm yağını kullandm yemeğimin tadı tuZu değişti yiyemez oldum markete gittim kutusuna baktım tereyağ karışık mis o yüzden olabilir mi sizinki de bilemedim

Bunun icin konu acmak biraz gereksiz degil mi sizce de? Yemekleriniz kokuyorsa ve neyden kaynaklandigini bilmiyorsaniz, yemekte kullandiginiz herseyin tek tek tadina bakmaniz lazim yemegi yapmadan once. Bu kadar basit bisey yani.
Herşeyin tadı çiğken ve piştikten sonra aynı mı olur sizce. Pişince tat değişiyor tabiki. Neyse laf yetiştirmek için havamda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…