- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Bilindik marketlerin kendi ürünü olanlardandı.
Hangi yağdı o? Sizin kullandığınız?
Aklımda olsun ki temkinli davranayım...
Bilindik marketlerin kendi ürünü olanlardandı.
Kesinlikle bildiginden şaşmamalı.Zeytinyağı konusunda şanslıyım neyse ki.annemlerin bahçesinden.artık Kızartma ve kek pasta dışındaki herseyde zeytinyağı kullanıyorum.Anladım, ben de belli başlı markalardan şaşmıyorum.
Zeytinyağında bile fark ediyor malesef...
Tahta ve plastik tarzi seyler asla konmamali zaten. Kimi cocugun biberonunu bile koyuyor.. ben hic koymuyorum. Deterjan cok siniyo gibi oluyo bunlardaBen de tahta kaşığı makineye atmam ama elimde deterjanla yıkıyorum
Bozuk et kokusunu biliyorum öyle bir koku değil. Sıvı yağla karıştığında kokuyor et tereyağıyla yapınca kokmuyor. Ama torkunun sıvı yağını başka kullananlarda varmış onlarda sorun yokmuş hala anlayamadımYagi tek basina tadarsaniz zaten anlarsiniz yagin kokup kokmadigini. Ben de bir defasinda boyle kokan bir yaga denk gelmistim. Ama yag yemeklere katilinca o kokusunu kaybediyordu. Yemeklerim kokmadi yani o yag yuzunden. Bence sizin buzluktaki etler bozulmus. Cunku bozuk et cok kokar ve dayanilir gibi degildir.
Evet bencede.. ama tek basina o yagdan kullanmadan pisirdiginde eti sorun yokmus..Yagi tek basina tadarsaniz zaten anlarsiniz yagin kokup kokmadigini. Ben de bir defasinda boyle kokan bir yaga denk gelmistim. Ama yag yemeklere katilinca o kokusunu kaybediyordu. Yemeklerim kokmadi yani o yag yuzunden. Bence sizin buzluktaki etler bozulmus. Cunku bozuk et cok kokar ve dayanilir gibi degildir.
Bozuk et kokusunu biliyorum öyle bir koku değil. Sıvı yağla karıştığında kokuyor et tereyağıyla yapınca kokmuyor. Ama torkunun sıvı yağını başka kullananlarda varmış onlarda sorun yokmuş hala anlayamadım
Anlamayacak bisey yok arkadasim. Burda saatlerce yazmakla sorunu bulamazsin. Hemen simdi kalkip gidip o yagin tadina bakacaksin. Bir kasik al ve tadina bak. Kokan yag hemen belli oluyor zaten tadindan. Iste hepsi bu kadar.Bozuk et kokusunu biliyorum öyle bir koku değil. Sıvı yağla karıştığında kokuyor et tereyağıyla yapınca kokmuyor. Ama torkunun sıvı yağını başka kullananlarda varmış onlarda sorun yokmuş hala anlayamadım
Yagi tek basina tadarsaniz zaten anlarsiniz yagin kokup kokmadigini. Ben de bir defasinda boyle kokan bir yaga denk gelmistim. Ama yag yemeklere katilinca o kokusunu kaybediyordu. Yemeklerim kokmadi yani o yag yuzunden. Bence sizin buzluktaki etler bozulmus. Cunku bozuk et cok kokar ve dayanilir gibi degildir.
Anlamayacak bisey yok arkadasim. Burda saatlerce yazmakla sorunu bulamazsin. Hemen simdi kalkip gidip o yagin tadina bakacaksin. Bir kasik al ve tadina bak. Kokan yag hemen belli oluyor zaten tadindan. Iste hepsi bu kadar.
Merhaba. Torkunun var mı bilmiyorum ama bazı yağların üzerinde Omega3 yazıyor. Onlardan mı aldınız acaba. Çok ağır bir kokusu oluyor tövbestafur kokmuş balık gibi.
Bir başka seçenek olarak da hamile olabileceğiniz geldi aklıma.
Yemeğinizin rengi de güzel olmuyormuş domates biber karışık öncü salça öneririm.
Bunun icin konu acmak biraz gereksiz degil mi sizce de? Yemekleriniz kokuyorsa ve neyden kaynaklandigini bilmiyorsaniz, yemekte kullandiginiz herseyin tek tek tadina bakmaniz lazim yemegi yapmadan once. Bu kadar basit bisey yani.Evde değilim şuan işteyim. Niye azarlar gibi konuşuyorsunuz ki
Herşeyin tadı çiğken ve piştikten sonra aynı mı olur sizce. Pişince tat değişiyor tabiki. Neyse laf yetiştirmek için havamda değilimBunun icin konu acmak biraz gereksiz degil mi sizce de? Yemekleriniz kokuyorsa ve neyden kaynaklandigini bilmiyorsaniz, yemekte kullandiginiz herseyin tek tek tadina bakmaniz lazim yemegi yapmadan once. Bu kadar basit bisey yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?