Bence ayip etmişsiniz. Hem de cok. Ne olacak canim bir cesit daha yapardiniz sofraya oturduklarinda da kusura bakmayin haberim yoktu son dk bu kadar kalabalik oldugunu ogrendim, bugunu mutlaka tekrarlayalim boyle olmadi falan derdiniz. Bir de arayip resmen istemiyormussunuz gibi soyleyip ustune bir de daveti iptal etmissiniz. Ben olsam bir daha sizin davetinize gelmezdim.
Bunu söylemeyen misafir mi, eşiniz mi?
ama yemek masam bile 6 kişilik sandalyem yok yeterince evim çok küçük. Mutfagima iki kişi zor sığıyor. Off
Olsun. Ne sebep olursa olsun gelen misafir geri cevrilmez. Gerekirse yer sofrasi kurardiniz.ama yemek masam bile 6 kişilik sandalyem yok yeterince evim çok küçük. Mutfagima iki kişi zor sığıyor. Off
ama yemek masam bile 6 kişilik sandalyem yok yeterince evim çok küçük. Mutfagima iki kişi zor sığıyor. Off
Tatlım bazıları da eline tabağı alır kokteyl gibi başka yerde oturarak yer. Yani onlar size önceden haber vermediyse kalabalık olacaklarını, mükemmel sofrada beklemeyebilirler. Ama adamlara yemek yapmayın gelin bizde yiyin diyip sonra çok kalabalıksınız kabul edemem demek biraz ayıp.
Ayip gibi olmus ama ben size hak verdim benim evimde 3+1 suan ama yatak odasi haric heryer minik. Oturma odamda köşe koltuk var 9 kisi oturamaz bile sıkış fıkış olur.Mutfakta kucuk ve masama da 9 kişi sığmaz. Evde ferah ferah agirlayabilecegim misafir sayisi 2 maximum 3tür. Söylenenden fazla kisiyi bende kabul etmezdim.
evim iki oda bir salon ve çok küçük. Yemekli misafir icin maksimum 4 kişilik yerim var.
İki aile olduğunu söylemeleri gerekirdi bence. Başka zaman davet eder telafi edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?