- 13 Aralık 2013
- 524
- 286
- 123
- 35
- Konu Sahibi lilakelebek
-
oBende karşıyım ama aile büyükleri çok ısrar ediyor.. :)
madem cok ıstıyorlar yardımda bulunsular400 kişi. Burada pilav et yapsak o kadsr
Bencede gereksiz. Ama dediğim gibi büyükler dedeler babaanne anneanne çok ısrar edince bişey diyemiyoruz. Yaşlılar. 400 kişi gelecek. Ve bu 400 kişi yakın akraba. Çok kalabalık bir aileyiz. Yemekli 20 bin liraya denk geliyor. Yemeksiz de ayıp olur gibime geliyor
Düğünlere karşıyım gereksiz bir masraf, üstelik birde düğün istenilen ailelerin üzerinde gereksiz bir baskı oluşmasına sebep oluyor bu ayıp olur düşüncesi, sünnet yapacağım aman yemekli olsun misafirlere ayıp olur, cenaze olur aman pide ayran verin okuyanlara ayıp olur, kimse insanların ne bütçesini, ne de acısını vb düşünmüyor, hep bir ayıp olur baskısı var.Merhaba kızlar. Oğlum için yemeksiz sünnet düğünü yapsak ayıp olur mu sizce? Ortada poğaça, kek falan olacak. İçecek bir de. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba kızlar. Oğlum için yemeksiz sünnet düğünü yapsak ayıp olur mu sizce? Ortada poğaça, kek falan olacak. İçecek bir de. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Çok haklısıniz size kesinlikle katiliyorum.Birde hayırlı olsun derler niye pipi kesildi diye mi .Ben hep geçmiş olsun derim.Ama malesef ülkemizde erkekcilik onde olduğu için kızlar regl olunca saklanır ayiplanir.Erkek şeyine düğün yapılır.Konu sahibine bişey demiyorum kişisel tercih.Valla birisinin çükü kesildi diye düğün yapılmasına karşıyım ama daveti veren sizsiniz tercihiniz bencede mantıklı yemek yiyen evinde yesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?