Yemekteyiz ShowTv

valla bende 2 saattir yaprak sarıyorum
çocuğum yok
allah nasip ederse onada yaparım
kız gerçekten beceriksiz çıktı
heralde evde annesi yapyıo ona yemeği

Tam anlamıyla fiyaskoydu. Ancak yine de bu, peynirli toplarını bile önceden hazırlayan Gönül ile hijyenden bihaber Sevim'e bu kadar konuşma hakkını vermez.
Allahım, lütfen yaşlanınca çenem bu kadar düşmesin...

puanlama belli canım,hiç değişmiyo:)2-2-2-2

ya ben kıza acıdım bee,çakma asuman krausem çok titrediii heyecan yaptı.
ne olursa olsun yemeklerin tatlarını bilemem ama o 2 cadıya göre iyiydi bence.gönül safı geceden yapmasaydın görürdük seni ,pehhh..hangi yüzle yorum yapıyo ki...

dünkü adamın hakkıydı bence çünkü cidden güzel yaptı yemekleri diğerlerine göre içlerinde en iyisi o yine,kişilik kıl,gıcık biri ama yemek konusunda iyiydi ...
neyse yarın nolcak bakalım:)

buda gosterısten ıbaretmısboshayallersmile

bırde kendını ovuyordu benı goren yemek yapamıyor sanıyor dıyekaydirigubbakcemile3

gonulun dedıgı gıbı haklılar-haklıyızsengözlerimebaksanab

yazık oldu o kadar malzemeyealsanaalsanasmile

Hayır birde detarjan almaya kalktı alışverişte.... Yüzsülüğün böylesi ben olsam deterjan değil buzdolabı alırdım nasılsa ödüyorlar : ) ilk taksidi ödenir sanırım : )

Bir de kızlar, diyorlar ya,

'Yemekler iyiydi, çoğu şeyi yedim, ev sahipliği iyiydi ama,
Puanım 2' akannehir

Deli oluyorum o zaman!:1shok:

Bu akşamki kıza üzüldüm ama ya, çok kötü oldu herşey...
Sevim hanıma da Allah çene vermiş off yordu beni.
Bence Ali Bey birinci olacak.
a.s

mercımek corbasıda işin cabası..
allahım hecmı bılmıy lerse nıye katılırlar kı:ecrin_bebek:

kızlar yayla çorbası mercimek ezogelin domates bunun dışında başka secenek yokki çorba konusunda pek

ben bu hafta yarışmadan hiç keyif almadım doğrusu yavan yavan sanki mirmirmirmir
gönül akşamdan yaptı masası evi berbattı, yaşlı bayan adını unuttum neydi oda ya yaşın başın var hiçmi beceremiyorsun tüühh, serdar mı serkanmı bilmiyorum o gene diğerlerinden iyiydi, hacerde yıktı batırdı ortalığı ben onun 100 kilodan o hale geldiğine inanmıyorum tvde progralar var böyle aşırı kilodan sonra zayıflayanlar mutlak bir estetikten geçiyor çünkü pörsüyor bunda maşallah kalem gibi duruyor inanmadım varsada estetik olmuştur,yemekler berbattı tek umudum ali kaldı
buarada alide ali yani allah sahibine bağışlasın kibar asil karizmatik bakalım nasıl yemek yapacak :1rolleyes:

Vaaaav yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkisdün seyredememiştim bakalım bugünkü beyfendi nasıl yapıcak yemekleri

dün gene yemeklerden çok kendini gösterme günüydü..ev sahibi en son yaptığı defileylede bunu kanıtladı..
yemekleri yapışı..ellerini herşeye daldırışı..ve ortaya çıkan herşey çok kötüydü..
bu hafta bayanlardan hiç biri birinci olmasın ...keçi sakallı kendini bişey zanneden adamda olmasın
geriye bi tek ali kalıyor onu görcez bakalım birinci o olmalı eğer iyiyse..

Gönül hanım gönül hanım,sen her şeyi önceden hazırla sonra milletle dalga geç..klava:
pehh akşama görücem ben seni:roflol:
aldığın o 6 puanla bozulmanı zevkle izliyeceğim...:icecream:zemuszemus
Ya birde inşallh o yaşlı kadın kazanmaz......

ali bey çok güzel gidiyor..
adamın mutfağına da bayıldım...
hayallerimin kırmızı mutfağııı

Benden başka izleyen yok sanırım.
Ali beyi takdir ediyorum.
Bu hafta erkekler hanımlara büyük fark attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…