arkadaşlar bu hafta birinci ali bey olmuş vee face resimlerini eklemişler göz atmak isteye buyrun linkk
Ali Balkan Avcı - Show TV Yemekteyiz Programı Birincisi | Facebook
Reytingleri yıkıp geçen bir efsane
Yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı; aşçılıkta, ev sahipliğinde, zevkte ve yaratıcılıkta kimin daha üstün olduğunu kanıtlamak üzere, büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyor.
Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, yayınlandığı süre içerisinde ekranların fenomeni haline gelen “Yemekteyiz” Show TV ekranlarında…
Yarışmaya Başvurmak için tıklayınız
Hacer Ali'yi gözüne kestirdi mi ne?
Çok kötü, çok. Bu yaşa gelmiş, bir de kızı varmış, yayla çorbasını, İzmir köfteyi hiç yapmamış...
Benim çocuklar beni öpüp de başlarına koysunlar. İki saattir lahana sarıyorum.
kesınlıkle..Benden başka izleyen yok sanırım.
Ali beyi takdir ediyorum.
Bu hafta erkekler hanımlara büyük fark attı.
goz koydu adamahacer e ben de çok sinir oldum
hele yürüyüşü deli etti beni sanki podyumda yürüyor
mutfağa gitti Ali nin başında dikildi durdu
hmm teşekkurler canım..beylıkduzundeydı alının evı
he yah herseye dugularını katı verıyler 8 puan vercene kendısıde yapıvereydı bısıler guclubacismileGönül aliyi gözüne kestirdi tabi ondan 8 puan verdi yoksa verirmiydi delikafadulden
öyle demeyin kızlar bence hak etti
maşallah nasıl becerikli annesini gurur duymuştur
göz komuş madem bekarmı ben anlamadım .size bir abla olarak söyleyim böyle erkeklerle geçinmek zordur hiiiiç heveslenmeyin hem temiz hem becerikli onunla evlenen yandı...oda zaten beğenememişki bekar kalmıştır
hmm teşekkurler canım..
mutfagı guzledı ama..
he yah herseye dugularını katı verıyler 8 puan vercene kendısıde yapıvereydı bısıler guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?