Yemekteyiz ShowTv

yemekteyizi çok nadir izlerim böle sonuna kadar izledğim hiç olmamıştır... ama güzel yani ii program .

yanlız bu hafta bedirhan benek bir beyaz melek insana saç baş yolduruyor yaaaaaaaa
Allahım nasıl beyeniyor kendini ne nasıl beyeniyor..alman mutfağını biliyor verhasıl ne yabancı yemek varsa biliyor güya kendince ama ağzını kapatıp şapırdatmadan yemek yemeği öğrenememiş. o show için çıkmış oraya belli... ama onun yüzünden soğudum programdan.... ay bi gülüşü var bide....
naciye teyze çok tatlı valla .. onun için izliyorum zaten...

bedirhan melek bir beyaz melekkkkk
ıyyyy bu adamın konuşması gülmesi aman allahım dayanılmaz bi gıcıklıkta

bedirhan melek bir beyaz melekkkkk
ıyyyy bu adamın konuşması gülmesi aman allahım dayanılmaz bi gıcıklıkta

hiç sorma yaaa.. bide dün işte diyorlar ki nasıl biriyle evli olmak istersiniz. benim seviyemde olması lazım demezmi ay kafamı duvara duvara vurdum... yani bunda özgüven müthiş bi şekilde tavan yapmış... yanıma yakışacak diyor... o gülüşü zaten hani bide gülerken ağzını falan yamultuyor ya bazen hani böle zengin fabrikatörler gibi..

Son düzenleme:
kız artık bedirhanın yanında naciyecik peri gibi kalıyor

len bunlamı uğraştın 3 saat boyuna posuna yazık len
bak burda haklısın

ayy allahım kro işte ya kro kro kro :)))))))
bedirhan melek bir beyaz melekkk

iklim: ayy allahım kro işte ya kro kro kro :)))))))
bedirhan melek bir beyaz melekkk [/QUOTE]

valla ya

Son düzenleme:
ay beyaz saat modasına buda uymuş, artık beyaz saat takmam

arkadaslar bu haftaki yarismacilardan biri milfoylu manisa kebabi yapti galiba tarifi alan varsa yazarmi.

2:10 gibi başlıyo, zaten bana herşey yakışır bitmiş oluyo ya da bitmek üzere oluyo

bi ara paçangadan gına gelmişti şimdide kuru patlıcan dolması, hiç sevmem

bugünkü yarışan kızın arabasına bayıldım mercedes spor bir araba kaç paraysa artık kızın babası iş adamı sanırım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…