Yemekteyiz ShowTv

gecen gun guvec yaptim tadi kotu olmustu
bende dusundum dusundum nerde yanlis yaptim diye
meger ayisiginda bekletip melek tozu eklemeyi unutmusum

Tuğçe'nin ritüellerinden baygınlık geldi artık, kafayı bozmuş enerjiyle,perilerle vs. oofff

Tuncayın da farklı olmak adına sergilediği tüm davranışlar çok itici, dikkat çekmekten ziyade antipati topluyo,elime geçse boğazlarım anında,evlat olsa sevilmez o derece

Neşe hanım ne kadar asil ne kadar kaliteli bi insan, her bir hareketinden asalet akıyo resmen. Evi de mükemmeldi.. Neşe hanım herşeyiyle favorim

Tuğçe diyor bu yemekle sadece su içilir kural bu. Bu kuralı kim koydu anlamadım, et yemeğinin yanında ya ayran olur ya cola ayrıca o kadar iksir, tılsım, dolunay boşa gitti işem yarasaydı yemeklerinin hepsi beğenilirdi 1. olurdu (olmayacağı kesin Neşe hanım gibi asil bir hanımefendiyle kıyaslanamaz bile)

kim birinci oldu çok merak ettim doğrusu
ne tuhaf tipler biraraya gelmişti böyle
çat pat izledim ama izlerkende sıkıldım
yine de sonucu merak ediyorum:37

neşe hanım 1.oldu,ne sıkıcı ve gıcık tipler vardı yaa,tuncay ne fotomodeliymiş yaa (ekşi sözlükte ancak av malzemeleri fotomodeli olur demişler)tuğçe hanımda ne iştahlıymış öyle yaa(peri tozu,tılsım,iksir yaramış ablamıza

Barda şarkı söyleyen erkeklerin tipi ve sesi neden hep aynı yaa... Hepsinde bir Bülent Ersoy havası, özentisi
Samy i görür görmez bu kesin şarkıcıdır dedim ve öyle çıktı

Barda şarkı söyleyen erkeklerin tipi ve sesi neden hep aynı yaa... Hepsinde bir Bülent Ersoy havası, özentisi
Samy i görür görmez bu kesin şarkıcıdır dedim ve öyle çıktı

önlüğüde savoroskimsi taşlarla süslenmişti

bi de diyo yarışmaya çıkan şarkıcıların şarkı söyleyip reklam yapmasını doğru bulmuyorum, eee sen söylemedinmi

yemketyiz ünlüleri gördünüzmü haftaya sanırım

tanju çolak, bülent serttaş, elif güvendik, ayşenur yazıcı, buket dereoğlu

şahsen bana hemen ayşenur yazıcının nutuklarından fenalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…