Yemekteyiz ShowTv

kızlar hiçbiriniz farketmedimi?
son gün eve yemeğe gelmeden dışarıda yapılan yorumlarda o hostes kız bütün akşam dudaklarını çok açık renk ruj sürmüştü ama sadece bir yerde bir dizide ufak bir rol aldım dediği kısa görüntüde ruju pembeydi ben diyorumki bizi okuyorlar biz yazdık bu kız dizide oynuyor hemen show kızı çağırdı gene aynı kıyafeti giydirdi o kısa konuşmayı yaptırdı yemekteyizin yorum arasına soktu ama bişeyi gözden kaçırmışlardı kızın rujunun rengi o görüntüyü başka zaman çektiklerini ele verdi, sonradanda çok dikkat ettim o akşam müjdeye yemeğe geldiğinde ve sonrasındada o renk ruj kullanmadı
tam anlatabildimmi bilmiyorum anladınızmı kızlar, çok detaycıyım çok eminim gözümden kaçmaz

ay haftaya bi sarışın var pek bi yaman görünüyo, habire kendinin kameranın önüne atacak sanırım:hulya:

ay haftaya bi sarışın var pek bi yaman görünüyo, habire kendinin kameranın önüne atacak sanırım:hulya:

akıllıca atacaksa atsın deli gibi olacaksa atmasın

geçtiğimiz haftaki hostes kızın zaten daha öncelerde dizilerde falan oynadığı belliydi çünkü hostes olarak alacağı maaşla o evi hayatta yaptıramazdı

Evet ben gördüm rolünü..Geniş ailede oynadı hemide..arkadaş grubu arasındaydı..
Aman bunlarda adam kandırıyorlar yarışmacıların ne iş yaptığını bi bilsek anlasak..

chocolategirl ün kardeşi kızlarr
bende izliyorum perşembeyide sabırsızlıkla bekliyorum kezaa
ciklotamızın sesii en kral artise taş çıakrtırr

kizlar yok mu bu haftanin fragmani fln cok merak ettim. trde degilim tv fln da yok. bari soyle bir gorseydim...bilmiyorumkismile

shov tvin sitesinden bak canım.tanıtımı var

arkadaşlar seda ve acar aynı puanı almışlar
ama oylamada acar kazanmış ve acar 1. olmuş

ya şu sonradan görme hatta hiç görmemiş adamın ağzını bantlayamazlarmı onun yüzünden tv yi sessiz izliyorum. Kıro bile diyemiyorum çünkü kişilik kazandırmış olurum o zaman .. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…