Yemekteyiz ShowTv

şu bıyıklıyı hiç sevmedim esmer genç kızı da sevmedim

sarışın kız şeker bir kız bence

bu sarı kız sunuculuk yapıyor galiba hani bazı kanallarda telefonla yapılan yarışmalarda yada başka biyerlerde çıktı.yüzü hiç yabancı gelmiyor bana

ayyyyyyyyyyy adamın sesi yüzünden başım ağırdı ya adam sırf show için gelmiş
ağzına bi lokma alıyor başlıyor konuşmaya hiç susmuyor maşallah

bana göre bu yarısma sacma zaten herkesin damak zevki baskadır ve bu konuda eğitimli insanlar varken sadece yemek yapmayı biliyor diye böyle ahkam kesmeleri çok tuhaf değil mi? ülkemizde kac aile içerde ayakkabı ile geziyor kac ailemiz birbirine yemeğe giderken böyle sahneye cıkar gibi giyiniyor

ayy o berber ne çok konusdu öle ya cırcırcır bide kadınların cenesi düşük derler kardeşim sırf konusmaya gelmiş zaten basdada söyledi sırf böylelerini alıyolar zaten yarın aksam ondalarmıs ne yapacak cok merak ediyorum

yarışmaya katılıyorsun kızım insan bi hazırlık yapar suplaları çıkar bari paketlerinden çıkar çatallar poşetlerde alem kızdı yani....

bunlar geçen haftaya göre biraz iyiler gibi geldi ama ne olur belli olmaz bıyıklı çok konuşuyo ama eylenceli biri gibi sarışın kızda tatlı ama çok bilmiş bişi sanki esmer olan kızı sevmedim soğuk kendini kasmaya çalışıyo biraz ama günü gelince onuda görürüz diğerlerindende kötü bi değişim olmaz gibi duruyo yani bu hafta güzel geçicek gibi

chocolategirl'ün bacısı da bu hafta yarışıyormuş eğer o mini etekli mutfağa bakmak için eline iki üç tabak alan kişi ise benden bugün ilk eksiyi aldı. Bakalım mutfağı nasıl ?

Bi hafta halktan birileri oluo bi hafta kendileri buluyolar ajanslardan sanırım..
Ama halktanda olsa bi tane numunelik koyuyolar araaya :hulya:

sarışın kız bencede olduğu gibi biri biraz garip ama kendi hali sanırım :bbo:
kameralara alışığım felan dedi buda kanımca bir ajansa felan bağlıdır...yaşına göre abartılı kıyafet ve
takılarıyla şov yaptı...yemekleri ve sofra adabı konusunda çok bilgisiz...
masada kullanacağı herşeyi yeni almış bide önceden onları çıkarıp hazırlasaydı kimse akılda vermemiş akannehir
ambalajlar bile ortadaydı...
karadenizli zaten söyledi değişiklik için geldim şovumu yapıcam...yaptıdasempatiksalakcinni
diğerleri de kendi hallerinde takıldı...
bakalım seda ne yapıcak...

chocolategirl'ün bacısı da bu hafta yarışıyormuş eğer o mini etekli mutfağa bakmak için eline iki üç tabak alan kişi ise benden bugün ilk eksiyi aldı. Bakalım mutfağı nasıl ?

Tam üstüne bastınız. Evet o...

Oldukça ilginç bir hafta olacak.
Karadenizli'ye bittim. Çok konuşuyor, boş konuşuyor ama yine de şeker adam.
Dünkü sarışın hatun da çok sevimliydi. Beceriksizdi, acemiydi doğru. Fakat çok güleryüzlü ve neşeliydi.
Şarkıcı delikanlımız azıcık dişli. Bakalım, neler yapacağını göreceğiz.
diğer hanım, yaşlı olan da hanımefendi birine benziyor.
Seda'ya şimdilik bir sözüm yok. Önümüzdeki günlere bakacağız.

Ay kızlar bu adam buraya niye katılmış?? Bu ne yaaa...
Salata malzemesini sıcak suyla yıkadı, pirinçleri yaktı bişe olmaz diyo... ayyy Allahım sana geliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…