Yemekteyiz ShowTv

elestiriler ne kadar agir olsada bu sefer haklilardi...mesela bonfile sarmasi sozsuz olmaz..yaninada kaynatilmis patates daha cok yakisirdi...pilavdan baska birsey bilmiyorlarmi bunlar yahu..

ayrica pinar hanimida görcez yarin..cok büyük konusuyo..

Son düzenleme:
şu türkay hanım da yüz modelliği yapıomuş her yerimle gülüyorum valla hala hahahahahhaha gözlerim 15 derece bozuk olsa inanacaktım yani :)
niye olmasin kiz...fotoshop diye birsey var onlar ne güne duruyo...kocaman burunu bile findik burnu yapiyorlar..kaydirigubbakcemile3

onasıl bir evdir yahuu
eşim gözüm bozulmuş galiba bi tuhaf görüyorum diyorr
meger heryer aynı renkmişşşş-tatlicadiarzu-

ben bunların alışverişini anlamıyorum deli gibi arabaları dolduruyorlar
resmen evlerinin ihtiyaçlarını alıyorlar
bi şeker kullanıcaklar 5 kiloya yakın şeker alıyorlar
bi yumurta kullanıcaklar koca pakette yumurta
bugün ki alışverişte kadın koca 5 kiloluk salça mı aldı bana mı öyle geldi?
çok gereksiz alışveriş yapıyorlar yazık günah

Kadın konuşmaktan yemek yapmaya fırsat bulamayacak sanırsam!!!

ya ama o yufka evyeye falan sarktı, acıdım konuklara yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Adamın biri de 5litrelik zeytinyağı almıştı....!!!!

evlere şenlik bu kadın ya, çatlak, bize ne seni zayıflığındankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tarkanda amma makara yaptı, antidepresan mı içip geldiniz diyokaydirigubbakcemile3

dünkü kadının mutfagına girip ben titizim
aaa buralar dagınık ve temiz degil diyen bu degilmiydiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yazık bunun görümcesine ya, her an hülyaya bi tane çakabilirkaydirigubbakcemile3

ayy bide titizim diyor :S

hülya hülya demekten bi hal oldu bu kadar söylenicektin kendin yapsaydın alışverişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…