Yemekteyiz ShowTv

Kayseri yarışmasına katılanlar arasında tanıdıklar vardı.. Yönetmen, şöyle şöyle davranmanızı istiyorum diyomuş.. Herkes paşa paşa yemeğini yiyip gitse kimse izlemez ki...

valla o zaman boşuna ayıplıyoruz insanları:hulya:

ama demekki içlerinde de var, çünkü ne bileyim 5 kişinin 5 de rol yapabilir mi
kaydirigubbakcemile3

artık abarttı bu adam da ya, resmen kadının mutfağını karıştırıyo, kaynanası yapmaz vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

artık abarttı bu adam da ya, resmen kadının mutfağını karıştırıyo, kaynanası yapmaz vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yarında sıra ondaymış bugunkü kadın için heryere girip çıkıyo diyo ya, şaka gibi adamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hayatımda bu kadar dandik çorba görmedimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Dilek hanima sinir oldum bu gece, cok gicikti. iyi oldu ona, sonuncu oldu. zaten menusunde de is yoktu.
Bu haftanin yarismacilari da bir garipti ya. Ben Tarik beyi tutuyordum ama olmadi.

bence o tatlı hiç olmadı, büyük ihtimalle çileklerin tadı sıcak muhallebiyi yiyince bozulcak:hulya:

kadının düşeceği belliydi vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay bu haftanın yarışmacıları birbirinden gıcık gibi, bugunkü kadın sıradan bi kadın gibi normal ama diğer kadınlar hele pınar aman aman diyesim geldi
şu minik sakallı adamda arıza her halinden belli, diğer adamı görmedim daha
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ben bu haftanin fragmanini izledim. Cok garip yarismacilar var. Bir ara, biri sofrada bir bagirdi filan, herkesi odu patladi. Dedim bu ne! anlamadim ben bu insanlari valla.

Ben bu haftanin fragmanini izledim. Cok garip yarismacilar var. Bir ara, biri sofrada bir bagirdi filan, herkesi odu patladi. Dedim bu ne! anlamadim ben bu insanlari valla.

kaçıklar grubu herhalde izleyin aynen diyeceksiniz :1no2:

şu türkay hanım da yüz modelliği yapıomuş her yerimle gülüyorum valla hala hahahahahhaha gözlerim 15 derece bozuk olsa inanacaktım yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…