Yemekteyiz ShowTv

ben almanyada yasiyorum türkiyedeki gibi ögleden sonra yarismayi izleyemiyoruz gece yarisinda gösteriyorlar ozamanada yatiyorum cok sevdigim bi yarismaydi

türkiyede bu yarisma bence biraz seviyesiz.hep kavga ediyorlar olur olmaz sacma sapan seyleri elestiriyorlar. ya türk milleti gercekten böyle yada bilmiyorum ama ben asla böyle itici olamazdim. cogu kisi kendini kral kralice saniyor sirf baskasi elestirdi diye oda o kisiyi elestiriyor hakli haksiz. cok sinir bozucu bir yarisma. birde ünlü olma meraklilarida bu yarismaya katiliyor ya keske yarismaci seciminde daha cok dikkat edilse.

Son düzenleme:
aaa kızlar ayhan bey yokmu hani kuaför olan adam, dün akşam kurtlar vadisinde oynadı gözümle gördüm hemde polatla mematiyle diyaloğuda var aaaaa ne şaşırdım yaa

Son düzenleme:
ya evet bende dedım bu adam yemekteyızdeydı dıye kardesım dalga gectı saçmalama be dıye ,,benden baska tanıyanda cıktı

tekrardan yemekteyiz ünlü başlıyor yarışmacılar
tuğba özay
çiğdem tunç
ayşe egesoy
muammer ketenci
faik öztürk

ya kizlar bu cumartesi kayseri mantisi yapmak istiyorum ilk kez dunku aliye hanimin yapisini gordum salak gibi yazmadim nerden bulabilirim acabaa

ay o erzurumlu kari dobra olan heryerde titizlik tasliyor o kendi mutfagi ne oyle buzdolabi bile resim dolu titizlik bumu hayret tam pasakli mutfgii arayip soylemk isterdim

kızlar buginki kızı hatırladınizmi benim kocam melek die bi yarisma vardiya ona katilmisti yani izlerken sok oluyorum ne evi ayni ne esyalar ayni ne esinin nede kendi isi ayni nasilda utanmadan sıkılmadan yalan söylüyolar

kızlar buginki kızı hatırladınizmi benim kocam melek die bi yarisma vardiya ona katilmisti yani izlerken sok oluyorum ne evi ayni ne esyalar ayni ne esinin nede kendi isi ayni nasilda utanmadan sıkılmadan yalan söylüyolar

ciddenmi asuş

arkadaşlar bunları ajanslardan seçiyorlar ve onlar talimat veriyor böyle yapın şöyle yapın diye.eşim tanık oldu kıbrıstaki çekimlerde

Kızlar dün Elizabeth in yaptığı böreğin tarifini alabildiniz mi? Hepsi çok beğendi, ben yaparken yarım yamalak gördüm

arkadaşlar yemekteyiz 14:15 de başlıyordu yine mi saati değişti yok şuanda

Kızlar dün Elizabeth in yaptığı böreğin tarifini alabildiniz mi? Hepsi çok beğendi, ben yaparken yarım yamalak gördüm

arkadaşlar ben de bu böreğin tarifini almak istiyorum..internetten baktım bulamadım...bebeğimden dolayı yapımını çok az izleyebildim...tam izleyenler tarifini bizimle burada paylaşabilir mi?..

kızlar ya bişey dıkkatımı çekti okadar ünlü tanıdık simalar yarıştı.evlerine dıkkat ettınızmı hiçbirinin öğle lüks modern döşenmış evi yok.ama ünlü olmayan kışıler yanı bizim gibi insanların evlerine bi bakın çoğu lüks güzel zevklı döşenmış ya dıkkatımı çekiyo bayadır.bugünde tuğba özay vardı ahım şahım bi evi yok yani halbuki nekadar para kazanıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…