Yemekteyiz ShowTv

Benim de başka birşey dikkatimi çekti. Bugüm Tuğba Özay masaya getirdiği yemeklerin hepsini yapmadı mesela, salata, mücver (harcı yaptı ama kızartmadı)masaya kızarmış geldi, aynı şekilde patlıcanlı mezesi vardı masaya pişmiş geldi, elbiseli köfte vardı köfteyi yaptı yukkaya sardı ama kızartmadı masaya kızarmış geldi. Hiç kaçırmadan izledim bu yazdıklarımı hazırladı ama pişirmedi hiçbirini acaba başkası mı yaptı onlar çorba yerken çünkü servis aşamasında hiç mutfağa kamera gitmedi, anlamadım ben

ben de aynı şeyi düşündüm de sanırım onların evi değil

sonuçta nerede yaşadıklarını paylaşmak istemeyebilirler

Öyle uyduruk evlerde yaşadıklarını sanmam

arkadaşlar bunları ajanslardan seçiyorlar ve onlar talimat veriyor böyle yapın şöyle yapın diye.eşim tanık oldu kıbrıstaki çekimlerde

evet bir çekimdede orda birinin gölgesi yansımıstı kapı camına tartısıyorlardı oda elini yukarı kaldırııyordu bagır der gibi zaten bi ara kel bir adam vardı hatırlarsanız istanbulda kösk gibi bir yerde misafir etmişti ama esyası yoktu hiç mutfakta fln oda kiralık evmiş mesela adamın evi değilmiş bende antepteki cekimlerden biliyorum ajanstan seçiliyorlar mesela 4 u ajanssa 1 i normal katılımcı

bıraz once sahra hanım konusurken "sahra gulyuzu saygıyla anıyoruz" yazısı cıktı acaba vefat mı ettı

evet bnmde dikkatimi çekti
demek ki vefat etmiş
allah rahmet eylesin
bnm en çok sevdiğim grupdu

evet benimde dikkatimi çekti allah rahmet eylesin daha genç sayılırdı içim bi tuhaf oldu ya..netten o kadar araştırdım ama bulamadım vefatıyla ilgili bir haber

neden ölmüş acaba, nette arattım bulamadım, yaşına göre çok dinçti, ne olmuş ki...

neden ölmüş acaba, nette arattım bulamadım, yaşına göre çok dinçti, ne olmuş ki...

zaten kanserdi pardon
kanseri de yenmişti diye biliyorum
bnde nette aradım bulamadım
ama ölmese neden öyle yazsınlar ki:26:

zaten kanserdi pardon
kanseri de yenmişti diye biliyorum
bnde nette aradım bulamadım
ama ölmese neden öyle yazsınlar ki:26:

evet canım hatırladım, şirketlerim vardı, kanser olunca kapattım diyodu,
anıyoruz dediğine göre öldü herhalde, allah rahmet eylesin...

geçen sefer bu ümitin yaptığı mantıdan benim çok canım çekmişti ya, hatta üşenmeyip kalkıp yapmıştım

geçen sefer bu ümitin yaptığı mantıdan benim çok canım çekmişti ya, hatta üşenmeyip kalkıp yapmıştım

Kız sen bi kerede geniş ailede cevahir mantıcı dükkanı açınca canın çekip mantı yapmıştın

Kız sen bi kerede geniş ailede cevahir mantıcı dükkanı açınca canın çekip mantı yapmıştın

allah iyiliğini versin ömürcüm, homini gırtlak yiyosun zaten diyosun yani

doğru valla o zamanda yapmıştım demi, hafızana hayran kaldım

allah iyiliğini versin ömürcüm, homini gırtlak yiyosun zaten diyosun yani

doğru valla o zamanda yapmıştım demi, hafızana hayran kaldım

Aslında çok unutkanımdır ama nasıl olduysa bunu unutmamışım

Homini gırtlak değilde mantıya zaafın var demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…