Ay çok güldüm ya... Hatay'da şu 1.5 tonluk künefeyi elleriyle hunharcasına yiyip, hiç edenleri izledim bugün. Ne pis boğaz, görgüsüzler iğrenç derken nasıl canım künefe çatallamak istedi( Not: ben de diyetteyim ve çok açım (
1 kg vermişim. Onu düşünüp mutlu oluyorum ama ben de açlıktan uyuyamıyorum. Su içtim şimdiYa şu an acliktan uyuyamiyorum, avuclanmis kunefe degil, kurumus ekmem bile yerim
Ne demisler yemek buldun ye, dayak buldun kac
1 kg vermişim. Onu düşünüp mutlu oluyorum ama ben de açlıktan uyuyamıyorum. Su içtim şimdisalatalık ye istersen diyeceğim ama salatalık bize vız gelir, tırıs gider :))
Kaderdaşım, diyet yapanın halini diyet yapan anlar. Uyuyamaya çalışalım bari, öperim seniHahha az once salatalık yedim, olmadi bi de süt ictim, baktim mutfakta durdukca niyeti Bozuyorum yataga girdim ama yok uyku tutmuyor, sabah olsa da kahvalti yapsak :)
Bizde acılar ters tepiyor, iyice yiyoruz :)) son sevgilimi 15 kg alarak unuttum, ağladıkça dürüm yapıp yedim :))Aci cekin arkadaslar. Mumkunse ask acisi.
Kaderdaşım, diyet yapanın halini diyet yapan anlar. Uyuyamaya çalışalım bari, öperim seni
Yenilmiyor ki :)Dehşete düşmüş durumdayım.
Yapmayın hanımlar ye ye nereye kadar..
Bizde acılar ters tepiyor, iyice yiyoruz :)) son sevgilimi 15 kg alarak unuttum, ağladıkça dürüm yapıp yedim :))
Gülümsettiniz beni:) Gebeliğimde sabahları lahmacun yerdim kahvaltı niyetine. Siparişi alırken de kapıda göbeğimi saklardım derdim evde bir gebe var canı çekiyor sürekli diye :))keşke bilsem...
eski profesyonel sporcuyum, o zaman harcadığım kaloriye göre besleniyordum, sporu bıraktım, iştah aynı kaldı,
arkadaşlarımla yemek yerken utanıyorum bazen, geçen lahmacuncuya gittik 2 şey tane yediler (koca adamlar bile) oha demesinler dedim, onlara uydum aç kaldım.
2 lahmacun ne be, ben birini tadına bakmak için yiyorum zaten
bir de deniyor ya bir lokma da alsan aynı tat, bir tepsi de yesen,
bence değil, ağzım dolu dolu yiyince daha güzel geliyor tadı
not: diyetteyim ve çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?