Yemeye adanmış hayatlar

Ya şu an acliktan uyuyamiyorum, avuclanmis kunefe degil, kurumus ekmem bile yerim
Ne demisler yemek buldun ye, dayak buldun kac

çok ağır bi spor programına başladım. gördüm ki kalori yakmak çok zor. Her acıktığımda yaptığım sporu düşünüp boş yere mi o acıları çektim diyorum geçiyo

Ya şu an acliktan uyuyamiyorum, avuclanmis kunefe degil, kurumus ekmem bile yerim
Ne demisler yemek buldun ye, dayak buldun kac
1 kg vermişim. Onu düşünüp mutlu oluyorum ama ben de açlıktan uyuyamıyorum. Su içtim şimdi salatalık ye istersen diyeceğim ama salatalık bize vız gelir, tırıs gider :))

İrade yoksa ne yazsak boş, hersey kafada bitiyor. Kesin kararliysaniz o iş biter zaten..
Ufak ufak kisamaya başlayin en iyisi mesela yarindan itibaren her ne yiyecekseniz yarisini yemeye calisin.. Allah yardimciniz olsun

1 kg vermişim. Onu düşünüp mutlu oluyorum ama ben de açlıktan uyuyamıyorum. Su içtim şimdi salatalık ye istersen diyeceğim ama salatalık bize vız gelir, tırıs gider :))

Hahha az once salatalık yedim, olmadi bi de süt ictim, baktim mutfakta durdukca niyeti Bozuyorum yataga girdim ama yok uyku tutmuyor, sabah olsa da kahvalti yapsak :)

En kötü fotolarından birini telefonunun kilit ekranı yap her açtığında görürsün :) ya da buzdolabına yapıştır

Hahha az once salatalık yedim, olmadi bi de süt ictim, baktim mutfakta durdukca niyeti Bozuyorum yataga girdim ama yok uyku tutmuyor, sabah olsa da kahvalti yapsak :)
Kaderdaşım, diyet yapanın halini diyet yapan anlar. Uyuyamaya çalışalım bari, öperim seni

gecenin 3nde Mc Donalds a gidip Happy Meal + hamburger yiyen benim Allah tepemden baksin. Benim üstüme toprakk atin offff!!!!

Hayatı dürüm yapan kadınlar... Dün akşam pideleri dürüm yapıp yedim pis boğazlıktan. Şimdi de mide fesadı geçiriyorum.

Güzel konu arkadaşım trombosit
13 senedir sürekli spor ve diyet yapan biri olarak konuşuyorum. Yiyip yiyip zayıf olanlara sinir oluyorum
Söyle oturuşta doyasıya yediğimi hatırlamam
Ama bi kere denedim midem ne kadar alıyor diye 3 tabak yuvarlama , 1 tabak pilav yendiğimi bilirim sonrada aşırı yemeden mide fesatlığı geçirdiğim için becunis içmiştim bayılacaktım
Şimdi de diyetteyim 66 dan 61 düştüm sırf kilo alırım diye hamilelikten bile kaçıyorum düşün
Ama olsun elbet Birgün bize de troid bezlerimiz bi güzellik yapacaktır

Ay bide regli yakınken de insan ne yiyor ya :)
Gece kalktım çikolatalı pasta yedim
Atın beni denizlere

Gülümsettiniz beni:) Gebeliğimde sabahları lahmacun yerdim kahvaltı niyetine. Siparişi alırken de kapıda göbeğimi saklardım derdim evde bir gebe var canı çekiyor sürekli diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…