4 tanecik mi
Ben 8 tane yiyorum
İnce çıtır hamura
Antepliyimbeklerim :))
Bacım sanki iç sesim yazdı bu mesajı
Ben de eski sporcuyum fena zorlanıyorum
yaaa dimi,
üçer beşer yumurtaları kırar antrenmana çıkarık, üstüne çift lavaşlı ikişer dürüm,
e bu bünye nasıl doysun şimdi, kibrit kutusu peynir, 8 kaşık sebzeyle
Canım peki seninki ne zaman geçti.Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorum
Canım peki seninki ne zaman geçti.Tatlim seninki daha erkenmis bulanti cok normal.. ben yariyi gectim hala kotu oldugum zamanlar oluyo.. iste dunde cok yedim cok oldugunu bile bile.. cok kotuydu bi daha yapmayi dusunmuyorum
Yemin ediyorum en büyük hayat felsefem.Bende yaşamak için yiyenlerden değil , yemek için yasayanlardanim :)
Pis bogazimi bı tutarsam inşallah.
Gecmedi iste sorun ordaCanım peki seninki ne zaman geçti.
Evet çok yiyince daha bir cikarasim geliyor ya
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem
Ay ne güzel keşke benden iştah bı gitse ve bidaha gelmese ...Abi nasıl yiyorsunuz ya!? Ben suruplarla galan aciyirum su istahi sonra tembelligimdem yine yiyemiyorum :)
Evde cipsinizi kendiniz yaparsanız bı tabak yiyebilirsinizDiyeti bozup cips yedim çok mutsuzum.
Kendim yapsam da istemiyorum artık irade sıfırEvde cipsinizi kendiniz yaparsanız bı tabak yiyebilirsiniz
Ahahaha aklıma "6 taneyi kendime aldımmmm" diye Burhan'a haykıran Şahika Koçarslanlı geldi.
Espri yapıyorum tabi, çok şekersiniz. Profesyonel sporcuymuşsunuz zaten eminim diyete ihtiyacınız olmayacak kadar fit bir vücudunuz vardır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?