oohhhAfiyet olsun benim icin de ye
8 kilo fazlam var onu versem bir haftasonu atlayip beyran, katmer, cartlak kebabi, lahmacun, baklava indirip gelicem zaten, tek motivasyonum bu
oohhhsefaa olsun
valla gelırsenız bırsey lazım olur, soracak bırsey olur, kalacak yer lazım olur ,bı kahve ıcelım dersenız ne olursa bana yazabılırsınız :) basımın ustunde yerınız var
İlaç kullanıyo musun tiroid için canımAyy yerimm ya. :)
Siz kaç tane lahmacun yiyorsunuz ki ?
Bende aşırı yerim üstüne hipotroid ve hamileyim yine de bende en fazla 2 tane lahmacun yiyebiliyorum da
Programin adini yazabilir misiniz acabaBen soyle engel olmaya calisiyorum, yediginiz her seyin kalorisini yazdiginiz programlar var. Yani gunluk ne yiyorsaniz ekliyorsunuz ve gun icinde kac kalorilik yemissiniz takip ediyorsunuz. Bu sayede gun icinde aslinda fazla bir sey yemedigimi düşünürken bu program sayesinde aslinda bayagi iyi gomdugumu fark ettimdaha dikkatli ve bilinçli tuketiyorum. Kilo verme gibi bir amacim olmamasina rahmen kilo da verdim bu sayede. Deneyebilirsiniz bence.
Ben soyle engel olmaya calisiyorum, yediginiz her seyin kalorisini yazdiginiz programlar var. Yani gunluk ne yiyorsaniz ekliyorsunuz ve gun icinde kac kalorilik yemissiniz takip ediyorsunuz. Bu sayede gun icinde aslinda fazla bir sey yemedigimi düşünürken bu program sayesinde aslinda bayagi iyi gomdugumu fark ettimdaha dikkatli ve bilinçli tuketiyorum. Kilo verme gibi bir amacim olmamasina rahmen kilo da verdim bu sayede. Deneyebilirsiniz bence.
Eger YAZIO ise o program benim psikolojimi bozdu,
Kuru fasulye giriyorum bir tabagi 150 cal. Seçeneği de var 300 cal. Secenegi de,
Kullanicilarin veri girisleri denetlenmeli,
Cok yaniltici kalori hesaplari var.
Başlığı okuyunca Tlc'de Ağır Yaşamlar diye bir program var o geldi aklıma,zaten Tlc program isimlerine benziyor tarz olarak başlık.Spor yapmayı, koşmayı çok severim fakat bir o kadar da yemeyi severim. Özellikle stresli üzgün olduğumda sürekli yemek yiyorum. Bir oturuşta yemediğim hiçbir şey kalmıyor. Geceleri falan elime ne gelse yiyorum. İradem kaçtı gitti. Bunu nasıl durdurabilirim?
Programin adini yazabilir misiniz acaba
Ooo benim konum açılmış ayol niye çağırmıyorsunuz
Istah dendimi beni cagiracaksnjz.Sabah cay demlemeye usenen insan evladı ben gece kalkıp maklube/patates kızartması/makarna yapmisligimi bilirim
Varsa şayet Lahmacun&ciğer bağımlılar için rehabilite merkezi oraya yollanabilecek ağır vakalardanim
Misal simdi olsaydi orta acılı bir lahmacun icine iki dal maydanoz biraz domatez sumakli sogan bide açık ayran affetmem,beyaz adamı yemeden önce kazan etrafında ayin yapan yerliler gibi bir delu hallerle yerim vallahulazim.
Hele cips cikolataya deginmiycem allah eti markasını olusturanin belasinj versin ki ben browne intense aşık oldum anne
Simdi diyceniz kilo ne alemde 13 kilo fazlam var sporcu beslenmesi ile beraber spora başladım.Hayatumin en mutsuz gunleri yeminlen haşlanmış et yemekten bıktım lanet olsun yumurta efendime soyliywyim bir deli isyan halleri ama mecburumyemek yemeyi cok seven biri için cok zor oluyor.
Bu arada kalori uygulamasi olarak fay secret yada samsung health kullanabilirsniz
Ayrıca aklıma gelmişken biri bana porsiyonlari aciklasin sevabina misal kuru fasulye kac kepçe swbze yemekleri kaç kaşık ben hic anlamıyorum bu işi
Valla en son gittigim diyetisyenin cayina 3 kasik seker attığını gördüğümden beri pek onlar sey yapamıyorum :-/ 2 kaşık pilav nedir allani sen.Onu gectim büyük nohutta bi kasiga wn fazla kac tane girer ku ay bu soruyu sormaz olaydim
uf canım deli gibi lahmacun istedi şuan. ne güzel ballandırarak anlatmışsın. şimdi nasıl uyuyacağım benBenim en yakın arkadaşımda diyetisyenle kilo vermeye çalışıyor. Misal 1 porsiyon makarna veya bulgur pilavı yiyecek 2 yemek kaşığı koyuyor. Kuru fasülye, mercimek ve nohut gibi yemekler için de 4 yemek kaşığı 1 porsiyona tekabül ediyor. Diyetisyeni bu şekilde yönlendirmiş.
Ben kendime kemiklerim ac diyordum ne yesem doymuyordum şimdi dünya kadar kiloyla basbasayim 3 senede 35 kilo almışımSpor yapmayı, koşmayı çok severim fakat bir o kadar da yemeyi severim. Özellikle stresli üzgün olduğumda sürekli yemek yiyorum. Bir oturuşta yemediğim hiçbir şey kalmıyor. Geceleri falan elime ne gelse yiyorum. İradem kaçtı gitti. Bunu nasıl durdurabilirim?
Valla en son gittigim diyetisyenin cayina 3 kasik seker attığını gördüğümden beri pek onlar sey yapamıyorum :-/ 2 kaşık pilav nedir allani sen.Onu gectim büyük nohutta bi kasiga wn fazla kac tane girer ku ay bu soruyu sormaz olaydim
Ben o 30 nohut tanesiyke kolye yapmaya kalkissam gerdanimk dolamaya yetmez ne doymasi30 tane nohut tanesi yersin muhtemelenbence doyarsın ya hu bir de o dediğin telefona inen diyet programlarında günlük 1200 kalori alınmalı diyor, onu nasıl ayarlıyorsun ya, benim 1 öğünde geçiyor 1200ü geriye kalan iki öğün ne olacak
İlaç kullanıyo musun tiroid için canım
Ay çok güldüm ya... Hatay'da şu 1.5 tonluk künefeyi elleriyle hunharcasına yiyip, hiç edenleri izledim bugün. Ne pis boğaz, görgüsüzler iğrenç derken nasıl canım künefe çatallamak istedinormalde güzelse, acılı, bol sarımsaklı orta boy antep lahmacunuysa 4 tane yerim,
şu dev olanlardan ben de 2.5 - 3 max.
ama şu an çok açım 6 tane gömerim, affetmem
Allahım sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?