Yemin ederim döverim seni

Canım istemeyerek ağzından çıkmış olabilir. dilerim en yakın zamanda aranız düzelir.

nedense erkeklerin %100 öyle canım
bir tartışmada hep onlar haklı olacak biz haksız
bizde tartıştıgımızda kendimi ifade etmek istediğimde hep susuturmaya calışır vururum bak derdi bir de haksız olduklarında bu döverim ayaklarında bulunuyorlar nedense
bir tartışmamızda ben haklıyken o suçluydu bana vurdu dudagımı patlattı
bende sinirlenip dikiş makinasının üstünde makas vardı aldıgım gibi eşime fırlattım
makasta k.minderine saplanmış allah tarafından diyelim çünkü kuçagında
ilk bebişim oğlum vardı arkası bana dönüktü ama sinir işte kendimi ifade etmeye çalışırken o suçluluğunla kendini yükseltmesi sinir ediyordu
allahtan şimdik öyle sorunlarımız yok tartışsakta 2 günlük küsmeden sonra barış sağlıyoruz

Abla söyledigi söz cok agir olmus ve söylememesi gerekiyor ama seni korkutup bir daha bagirmamani saglamak icin öyle demistir.
Cünkü gercekten dövmek isteseydi coktan döverdi...

ben böyle düşünen erkakleri hep aciz görürürüm nedense çünkü konuşmayı bilmeyen insan şiddete başvurur.. sen yınede sakin ol canım belkide bianlık çıkmıştır agzından..

vurursan güya erkek olduğunu ispat edersin ama bilki gözümde sinek kadar değerin kalmaz deseydin keşke

sakın böyle birşeye müsaade etmeyin..
ne olursa olsun,el kaldırması kadar çirkin birşey var mı ya...
sanki çocuk mu terbiye ediyor,çocuğa bile
yapılmasına karşıyken...
güzelce ikaz edebilirdi,bence siz yine sakinliğinizi koruyun,
ama kesinlikle tavrınızı koruyun,tekrarı olmasına izin vermeyin...
inanıyorumki hatasını anlayıp,özür dileyecektir...
sevgiler...

yazılanları okudum ve çoğu akadaşın dediği "bir sinirle elini kaldırmıştır, öylesine söylemiştir, zaten vuracak olsa yapardım" laflarının hiçbirine katılmıyorum.
arkadaşım bugün elini kaldırmaya cüret eden, yarın onu sana indirmeye de cüret eder.
bu acizliktir, bu zayıflıktır, bu saçma sapan bir güç gösterisidir.
eğer siz elini kaldırmasına susarsanız yarın o eli indirmeye de cesaret eder.
sakın yapmayın bunu
tavrınızı koyun, bir daha kendinde böyle bir hak görmesin..

Erkeklerin en sevdikleri huy galiba
Bir kadini susturmak için erkeklik taslamak kabadayilik yapmak
Susmakla ii yapmissin...Boyle bir durumda ortaligi daha da germek kotu olur...
Pisman olmustur kesin...
Bir daha olmaz insallah

çok mu sinirlendirdin konu ne idi elini kaldıracak duruma geldi fisfisfis
valla ne olursa olsun eli kalkanın eli kırılsın :1closedeyes: bugün elini kaldıran yarın döver hiç müsade etme diyorum
amma ne çok seviyolar kabadayılığı ya

Bilinçli olsa da olmasa da
sinirle de olsa insan çook kırılır yaa
sindirmeye mi çalışmış seni ne bir daha bağırırsan yapacam diye
iyi kavga ederken sen pısıp oturacak mısın?Neden rahatlayacaksan yap dedin ki?

içimde o hareketi yapınca tuhaf bişey oldu sadece 2 damla gözyasım aktı ve sonra hiç ağlamadım normalde ağlardım bugun hiç konuşmadık kırılmadım ne olduğunun adını koyamadım ama şunu cok iyi biliyorum ki keşke dedim keşke seni hayatımın merkezi yapmasaymışım keşke dedim

Ben size ne olduğunu söyleyeyim,onu gerçekten sevmiyorsunuz artık.O hareketi yaparak sizi kaybetmiş oldu.Ama o bunu bilmiyor bile.Gerçi daha kötüleri olmasın inşallah,bundan çok daha yaralayıcı şeyler de var.Örneğin gerçekten vurması gibi.

Kesınlıkle katılıyorum.Sevgını o an yıtırmıssın sanırım sen.Yoksa cok uzulurdun ona oyle kırılırdın kı aklından sunu yapsada gonlumu alamaz ama belkı soyle yapsa alabılır vs dusunceler gecerdı.Ama normale(!)dödüğünüz ılk gun kırılma derecenı anlat kı tekrarı gelmesın.Ama o zamana kadar da kendını cok uzme :teselli: Sonucda agzından cıkanı kulagı duymayan degılsın sen...

BEN BU ERKEKLERİ HİÇ ANLAMIYORUM KIZLAR:sm_confused:

YAPIYORLAR-SÖYLÜYORLAR SONRADA HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANIYORLAR.

SONRADA "ONLAR KIZGINLIK ANINDA SÖYLENMİŞ KELİMELER" DİYE KENDİLERİNİ SAVUNUYORLAR

EEEE PEKİ BİZ KADINLAR HİÇ Mİ SİNİRLENMİYORUZ, HİÇ Mİ İÇİMİZDEN KÜFÜR EDİP RAHATLAMAK VEYA EŞİMİZE PATLAMAK GELMEZ OLURMU GELİYOR AMA SAYGI VE TERBİYEMİZ BU DURUMLARA EL VERMİYOR(BENCE TABİ):1no2:

ben tartıştığımızda ya da ona kızdığımda küsüyorum,bir de bu yöntemi deniyorum daha yeni yeni,onunla mı uğraşacağım,tartışıp niye kendimi yorayım.ciddi olduğumu anlayıp bana yanaşmaya,barışmaya çalışınca derdimi,kızgınlığımı söylüyorum,zaten işte yeterince yoruluyorum,bir de eşimin sebep olduğu tartışma ile kendimi yoramam,dün akşam kızdım,baktım tartışma başlıyor,yattım,sabahtan beri 9 defa aramış,açmadım,küsüm ben ona.....

üzücü cidden.....

insan diliyle, sözüylede tokadı atmış oluyor,
ama bilmiyor ne yazıkki ...

Son düzenleme:
verecek cevabı olmayan aciz insanların başvurduğu yöntemdir şiddet konuşacak söyleyecek bişiy bulamayınca bam güm çat....

canim üzme kendini
eminimki agzindan kacmistir
yoksa yapmak istese o kalkan el bosuna kalkmazdi
yani bir atasözümüzde vardir bunla ilgili
havlayan k... isirmaz diye
bilmem anlatabildimi
sakin yanlis anlama esine kullanmadim o kelimeyi
saglicakla kal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…