- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ya bide yaptığım yemekler yenilse keşkeNe diyeyim ne söylesem boş kalacak sabredin bakalım eşinizle aranız şuanda iyiyse biraz bekleyin iş yükünü kaldırın omuzunuzdan öncelikle o zaman
Bende mesleğimi çok seviyorum ama ev işini sevmiyorumNiyeki yahu,baktığınız zaman annem hiç bir iş yapmıyor bana kalırsa :))) Sadece belki annemin bu derece aktif olmasının sebebi mesleğini çok seviyor olması.Yani sabahın köründe karda kışta kalkıp işlere gitmekten memnun.O mutluluk psikolojiside böyle yapıyor olabilir :))) Gerçi hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz kocaelideyiz.Burada haftada 4 kere böyle yüzeysel temizlik için gelen hanımlara ödenen ücretler düşük meblalar.Yanılmıyorsam 300-350 civarı.Eksiği vardır fazlası yoktur.Sizin içinde mümkünse bence rahat edersiniz.
Çocuklara yemek yapma sende canım kızartma hastalığı vardır kesin kızartma yaparsın bir gün patates birgün karışık köfte falan yanına pilav tarzı şeyler ne anlayacaklar karınları doysun sevdikleri yemekler olsun yeter onlara canımya bide yaptığım yemekler yenilse keşkeküçük kaynım ortaokula gidiyor kendi evlerinde herşeyi yiyor bize geldi ben ne yapsam onu yemem bunu yemem zaten çok yemek bilmiyom bildiklerimide yemiyor çıldıracağım. yemeğin yanında bide ona ekstra bişeyler hazırlıyorum kahvaltılık felan filan. artık dün çok yorgundum eşime dışarda yiyelim dedim, bugünde ben arkadaşımla görüşeceğim dedim eşimde tamam ben hallederim götürürüm çocukları yemeğe dedi. tahammülüm kalmadı yaaa
zaten bende bunları biliyom ve yapıyorumÇocuklara yemek yapma sende canım kızartma hastalığı vardır kesin kızartma yaparsın bir gün patates birgün karışık köfte falan yanına pilav tarzı şeyler ne anlayacaklar karınları doysun sevdikleri yemekler olsun yeter onlara canım
Onlarıdamı yemiyorlar peki ne yiyorlarmış kendi evlerinde en azından yemek düzeninizi ona göre oluşturursunuzzaten bende bunları biliyom ve yapıyorum
tavuk, et, sebze yemiyomuş yani evlerinde yiyorda bizde yemiyor... eee napabilirim ki mesela geçen gün kanat felan kızarttım genelde evlerinde bize yaptıkları o onu yemedi yanına pilav salata yaptım onlarıda yemedi. ben ne yapıcamı şaşırdım. her akşam bir sürü yemek sayıyorum şunu mu yapayım bunu mu diye bütün saydıklarımı yemiyor. ee çalışınca oturup ona içliköftede yapamam ki ben. Allahım herkes beni yormak için yemin etmiş gibiiiiiiOnlarıdamı yemiyorlar peki ne yiyorlarmış kendi evlerinde en azından yemek düzeninizi ona göre oluşturursunuz
Allah Allah uyuzlukmu yapıyorda yemiyorlar bunlar ne güzel yemekler eminim harikada yapıyorsundur o zaman aç kalırlar yapacak birşey yok bulmuşlar hazırı bize hamburger kebap pizza falan söylerler diye yemiyorlar bence aç kalsınlar bir yerler kitavuk, et, sebze yemiyomuş yani evlerinde yiyorda bizde yemiyor... eee napabilirim ki mesela geçen gün kanat felan kızarttım genelde evlerinde bize yaptıkları o onu yemedi yanına pilav salata yaptım onlarıda yemedi. ben ne yapıcamı şaşırdım. her akşam bir sürü yemek sayıyorum şunu mu yapayım bunu mu diye bütün saydıklarımı yemiyor. ee çalışınca oturup ona içliköftede yapamam ki ben. Allahım herkes beni yormak için yemin etmiş gibiiiiii
çok yemek bilmesemde yaptıklarım beğenilir yani. teşekkür ederim. aaa evet belkide hiç aklıma gelmemişti :)Allah Allah uyuzlukmu yapıyorda yemiyorlar bunlar ne güzel yemekler eminim harikada yapıyorsundur o zaman aç kalırlar yapacak birşey yok bulmuşlar hazırı bize hamburger kebap pizza falan söylerler diye yemiyorlar bence aç kalsınlar bir yerler ki
masraftan dolayı değil zaten yiyoruz ama ben arada da evde yemek istiyorum amaArada hazir yiyin ya iki kisinin yemek masrafindan ne olacak?
evlenme, hiç tavsiye etmem.. ahhh analarımızın kıymetini bilelim..zor..
evlenmicem, garip anam ben evde yokken yapıyor
Benim niyeyse geldi gençlerin aklı bu şekilde çalışabilirçok yemek bilmesemde yaptıklarım beğenilir yani. teşekkür ederim. aaa evet belkide hiç aklıma gelmemişti :)
önce ki gün o kadar söylendim ki dün gittiğimde makinaya çamaşır atmıştı. oda çarşaflar kirlenmiş benden değiştirmemi istedi bende unutmuş gibi yaptım değiştirmedim çünkü yetişemiyorum akşam eve gittiğimde yıkanmış serilmişti ilginç :))Sorun siz de değil ki.
Daha doğrusu sorun sizde aslında.
Bütün yorumları okudum, eşinizin çok da fazla yardım etmediģini düşünüyorum.
En az sizin kadar iş yapmalı o evde.
Çok yoğun çalışıyorsunuz zaten.
Her gün en az 1 makina çamaşır çıkıyorsa eşinize çamaşır ve ütü sende diyeceksiniz.
Bakın bakalım her gün doluyor mu o makina.
Sizin yerinizde olsam o saatten sonra eve gelip ne yemek yapsam diye düşünmem.
Bi gün çorba-lahmacun, bi gün hazır kızarmış tavuk-pilav, geçiştirin.
Yemeyene de peynir-zeytin.
Haftasonu güzel sofra kurun ama.
Bunun yanında da mutlaka temizlik için yardımcı bayan.
Bence sizin sorununuz her şeye yetişmeye çalışmak.
Yetişmeyin, yorucu bir hayatınız var zaten.
ayy evet yaaa olabilirler seviyolar dışarı yemeğini aslında deseler ki biz hep dışarda yemek yemek istiyoruz diye ben seve seve derim. her gün kafa patlatmam yemek işineBenim niyeyse geldi gençlerin aklı bu şekilde çalışabilir
ben iki günde bir değil iki haftada bir bile süpüremiyorum ki evi o hamarat başka arkadaştı:)Ben mi pisim ya 2 güne bir niye ev süpürülür ki çocuğun yoksa. Bize 2 hafta da bir yardımcı geliyo detaylı Temizlik yapıyo. Gelmediği diğer haftada ben yapıyorum. Evde de aldığımı yerine koyarım dağınıklık olmaz genelde . Tabi işin ucunu yinede kaçırdığımız oluyo onda da olur o kadar dağınık ev yaşayan evdir.
Konuş olmadı siz bu tarz şeylerimi seviyorsunuz diyeayy evet yaaa olabilirler seviyolar dışarı yemeğini aslında deseler ki biz hep dışarda yemek yemek istiyoruz diye ben seve seve derim. her gün kafa patlatmam yemek işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?