- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bugün kendi annemlere geçicez ailemi ziyaret etmek istiyorlar artık annem düşünsün garibim yaa:))Konuş olmadı siz bu tarz şeylerimi seviyorsunuz diye
Annen halleder yani ona birşey diyemezler daha büyük ya nazları sana geçiyordurbugün kendi annemlere geçicez ailemi ziyaret etmek istiyorlar artık annem düşünsün garibim yaa:))
anneme dedim sen gönlüne göre yap isteyen yer istemeyen yemez :)Annen halleder yani ona birşey diyemezler daha büyük ya nazları sana geçiyordur
Aynen canım yani bir insana ne kadar çok verirsen o kadar çok beğenmemezlik edip daha çok ister olduğu kadar insan kendini bu kadar yıpratmamalıanneme dedim sen gönlüne göre yap isteyen yer istemeyen yemez :)
hatta annem kızdı bana dün ne öyle şunu mu yapayım bunu mu yapayım diye sayıyorsun kolayına hangisi gidiyorsa onu yap yiyen yer yemeyen yemez dedi. Bende eşim benim kardeşlerimi el üstünde tutuyor ondan dolayı altında kalmak istemiyorum ama eziliyorum. Ama yok dün akıllandım buraya yazılan tavsiyeler iyi geliyor:)Aynen canım yani bir insana ne kadar çok verirsen o kadar çok beğenmemezlik edip daha çok ister olduğu kadar insan kendini bu kadar yıpratmamalı
hatta annem kızdı bana dün ne öyle şunu mu yapayım bunu mu yapayım diye sayıyorsun kolayına hangisi gidiyorsa onu yap yiyen yer yemeyen yemez dedi. Bende eşim benim kardeşlerimi el üstünde tutuyor ondan dolayı altında kalmak istemiyorum ama eziliyorum. Ama yok dün akıllandım buraya yazılan tavsiyeler iyi geliyor:)
bu saatten sonra aynen öyle eşimde buna dahil o gerçi yemek konusunda rahattır yormaz ama onuda yaktım onlarla birlikteYani zaten kendini parçalıyorsun yeterince ama şımarıklığa gerek yok herşeyi yapıyorsun hala yemiyorlarsa kendileri bilir
Hemen yakma gemileri sende canım yabu saatten sonra aynen öyle eşimde buna dahil o gerçi yemek konusunda rahattır yormaz ama onuda yaktım onlarla birlikte
dün geceden yakmıştım zaten :) sabah kalktı dolabı felan araştırıyor ütülü kıyafet arıyo ama malesef yok :)Hemen yakma gemileri sende canım ya
Konuşarak çözebilirsiniz bencedün geceden yakmıştım zaten :) sabah kalktı dolabı felan araştırıyor ütülü kıyafet arıyo ama malesef yok :)
Uzun uzun konuşacak mekanımız yok şimdilik malesef ama sanki sadece kendisi çalışıyormuş gibi tavırlarda.Bu yüzden sinir oluyorum. Arada yardım ediyor ama bu küçük jestlerle olacak şeyler değil..Konuşarak çözebilirsiniz bence
Uzun uzun konuşacak mekanımız yok şimdilik malesef ama sanki sadece kendisi çalışıyormuş gibi tavırlarda.Bu yüzden sinir oluyorum. Arada yardım ediyor ama bu küçük jestlerle olacak şeyler değil..
bence bir yükleri yok erkeklerin ve ben bu yüzden çok sinir oluyorumBayanlara göre erkeğin yükü daha hafif vallahi
Anlayış saygı herşeyden önce gerçektenbence bir yükleri yok erkeklerin ve ben bu yüzden çok sinir oluyorum
siz evlimisiniz peki ??Anlayış saygı herşeyden önce gerçekten
Evet 1 buçuk aylık yeni gelinimsiz evlimisiniz peki ??
hayırlı olsun rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin.Evet 1 buçuk aylık yeni gelinim
Amin cümlemizin inşallahhayırlı olsun rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin.
amin inşaallahAmin cümlemizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?