yeminle bunaldım!!

Aynen canım yani bir insana ne kadar çok verirsen o kadar çok beğenmemezlik edip daha çok ister olduğu kadar insan kendini bu kadar yıpratmamalı
hatta annem kızdı bana dün ne öyle şunu mu yapayım bunu mu yapayım diye sayıyorsun kolayına hangisi gidiyorsa onu yap yiyen yer yemeyen yemez dedi. Bende eşim benim kardeşlerimi el üstünde tutuyor ondan dolayı altında kalmak istemiyorum ama eziliyorum. Ama yok dün akıllandım buraya yazılan tavsiyeler iyi geliyor:)

Yani zaten kendini parçalıyorsun yeterince ama şımarıklığa gerek yok herşeyi yapıyorsun hala yemiyorlarsa kendileri bilir

Yani zaten kendini parçalıyorsun yeterince ama şımarıklığa gerek yok herşeyi yapıyorsun hala yemiyorlarsa kendileri bilir
bu saatten sonra aynen öyle eşimde buna dahil o gerçi yemek konusunda rahattır yormaz ama onuda yaktım onlarla birlikte

valla ben hiçbir fazlalığı evimde ilerde lazım olursa diye tutmuyorum. her hafta sonu bi poşet alırım elime dolaplarda çekmecelerde ne kadar fazlalık varsa içine doldurup atıyorum. benim çekmecelerim dolaplarım çok sakindir. kıyafet dolabımda bile öyle yığınla kıyafetim olmaz sevdiğim giydiğim 5- 6 pantolan 2-3 gömlek 2-3 tşört 1-2 tanede eşofmanım vardır giymediğim hiçbir kıyafeti saklamam hemen ihtiyaç sahibine veririrm mutfağımda kullanmadığım tabaklar malzemeler toplayıp ihtiyacı olana veriyorum hem boş yere bekleyip kalabalık etmiyorlar hemde birinin işine yarıyo. evde çok malzeme olmayınca ev fazla dağılmıyo. iki güne birde yardımcı geliyo dağınıklığı toplar siler süpürür yemeğimi yapar ütü varsa akşamdan sepete hazırlarım gelince yapar yıkanacak çamaşır birikmişse makineye atar serer ben gelince toplarım. bende sabah 8 akşam 7 çalışıyorum. güvenebileceğin evini emanet edebileceğin birini bulursan senin için çok iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…