Yeminli 29 gün

Eveeeeet 20. Günde;
Booool kalori aldım.
2 halka Tatlısı ,2 gözleme........vs. yazıyım gerisini sen düşün
45dk. Hızlı tempo yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporu Yapılmıştır.
kuzum yarını hafıf yemeye bakkkkk guzellıkkkkk

kuzum lahana corbası dıyetıde 1 hafta suruyor en az 5 kılo dıyolar ama bılemıyorum ben bugun basladım 5gunde 5kıloyuda ben bılmıyoum onuda deneyımm sonraaaa
Umarım canım iyi olur bu diyet senin için. Verdiğin kiloyuda geri almazsın inş.
5 günde 5 kilo diyetini daha önce yapmıştım. Bidahada böyle diyetler yapmayacağım demiştim ama verdiğim kiloyu düşününce baya cezbediyor beni. 5 günde 56 kilodan 52 ye düşmüştüm bayada incelmiştim yani.
Ama sonraki 2 gün deli gibi yiyince
verdiğimden fazlasını geri aldım
Geri vermeyede baya zorlandım, halada zorlanıyorum.
O yüzden iyice düşünüp doğru kararı vermeliyim. Eğer yapacaksam bu diyeti sonrasındada dikkatli olmalıyımki Kaş yaparken göz çıkarmayım yine

21. Günde;
Yine booool kalori aldım
45dk sabah
45dk akşam olmak üzere hızlı tempo yürüyüş yaptım
1000 ip atladım
500 bacak sporumuda yapacagım şimdi

Bak bu diyeti merak.ettim kuzu nasil nereen bulabilrimm? kuzumm ben zaten 5 gun sonra diyete devam edicegm icn geri gelmez belki kilolar hizlandrmak icn bole bisiler dusunuyorum 5 gun 5 kilo sen doynce cazip geldi bakkk sagol kuzum

Kuzum bak bu program harika bende yeni basladim faydasini gordum butun kaslari calistiriyor kalca gobek bacak hareketlerini yükledim ben yapıyorum istersen google playerden imkanin varsa bunlari yuklersn kuzum senle paylasmak istedim

Bak bu diyeti merak.ettim kuzu nasil nereen bulabilrimm? kuzumm ben zaten 5 gun sonra diyete devam edicegm icn geri gelmez belki kilolar hizlandrmak icn bole bisiler dusunuyorum 5 gun 5 kilo sen doynce cazip geldi bakkk sagol kuzum
Slm canım. Kusura bakma kermesten dolayı anca akşamları hatta geceleri diyim en iyisi yazabiliyorum. Canım diyet listeleri bölümünde veya diyet tdeneyimlerimiz ve tecrübelerimiz bölümünden bu diyetle ilgili pek çok bilgi bulabilirsin. Ben harfiyen uygulamıştım. Hemde hiç zorlanmadan. Ama gel görki 6. Gün nede olsa baya kilo verdim Artık istediğim zamanda kilo verebilirim düşüncesiyle baya abartarak yemiştim
Sonrası malum. Hala uğraşıyorum kilo vermeye aslında ben şok diyetlere Tövbe etmiştim. Ama bu kermes bütün mantıklı düşüncelerimi alt üst etti

Kermesten sonra bomba gibi donersinnn sporla incelmissindir zaten kuzum bence
Kermes bitti çok şükür canım.
Senin nasıl geçti ikinci günün?birazdan günlüğünden okurum zaten inş.
Bi farklılık hissediyormusun?
Ben bu gece iyice düşünüp karar verecem. Bu bir haftada ne yapmalıyım?5 günlük diyeti yapıyımmı yapmayımmı hala kararsızım

Çok teşekkür ederim canım ya
Baya güzel bi program. Hemen inceliyorum

22. Günümdede yine kayda değer bişey yok
Bol kalori
1000 ip atlama
1000 bacak sporu yaptım.
Kermes bahanesiyle yedi de yedim. Ama artık bitti. Şimdi aldığım fazla kalorilerin bedelini ödemeliyim.
Sinir oluyorum;
Yemek yemeye
Yerkenki mutluluga
Yedikten sonraki mutsuzluğa
Helede tok haldeyken nasıl olsa diyet bozuldu ,şunuda yiyim bunuda yiyim
diye aç gözlü halime Sinir oluyorumm

Karar verdin mi kuzum

Kuzum baktimda 1.gun patates haslamasi
2.gun sebze 3.gun et 4 gun meyve 5.gun yumurta bu mu liste kuzum gercekten faydasini gordun mu bende yapym egr veriliosa sen kac kilo vermistn balim

Kuzum baktimda 1.gun patates haslamasi
2.gun sebze 3.gun et 4 gun meyve 5.gun yumurta bu mu liste kuzum gercekten faydasini gordun mu bende yapym egr veriliosa sen kac kilo vermistn balim
Evet canım aynen bu liste.
Ya Öncesinde de yazdıgım gibi canım;
5 günde 4 kilo verdim canım. Amaaaa;
Sonraki 2 gün çok yedim. Ve verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım. Ayrıyeten vücudum Direnç kazandı. Sonrasında kilo vermem çok zorlaştı. Öncesinde hem daha çok yiyordum hemde kilo veriyordum. Ama şimdi çok zor veriyorum malesef. Şok diyetlere Tövbe etmiştim aslında ben.
Ama işte bu sefer daha bilinçliyim diyerekten tekrar başladım. En azından kermesin fazlalığını atsam yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…