kuzum yarını hafıf yemeye bakkkkk guzellıkkkkkEveeeeet 20. Günde;
Booool kalori aldım.
2 halka Tatlısı ,2 gözleme........vs. yazıyım gerisini sen düşün
45dk. Hızlı tempo yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporu Yapılmıştır.
Ayyybende senden umıtlıyımmmm kuzum basarıcazzz
Umarım canım iyi olur bu diyet senin için. Verdiğin kiloyuda geri almazsın inş.kuzum lahana corbası dıyetıde 1 hafta suruyor en az 5 kılo dıyolar ama bılemıyorum ben bugun basladım 5gunde 5kıloyuda ben bılmıyoum onuda deneyımm sonraaaa
Valla bende biran önce bitmesini bekliyorum canım. Çok kalorili geçiyor yaasagol balımmm
kermes en azndan yarın bıtyomus kuzummmm bılırım kermeste ne guzel yemekler vaırdıııı mıss mısss bıtsnde planlarına basla kuzummmm
Ahhh ne mümkünkuzum yarını hafıf yemeye bakkkkk guzellıkkkkk
Umarım canım iyi olur bu diyet senin için. Verdiğin kiloyuda geri almazsın inş.
5 günde 5 kilo diyetini daha önce yapmıştım. Bidahada böyle diyetler yapmayacağım demiştim ama verdiğim kiloyu düşününce baya cezbediyor beni. 5 günde 56 kilodan 52 ye düşmüştüm bayada incelmiştim yani.
Ama sonraki 2 gün deli gibi yiyince
verdiğimden fazlasını geri aldım
Geri vermeyede baya zorlandım, halada zorlanıyorum.
O yüzden iyice düşünüp doğru kararı vermeliyim. Eğer yapacaksam bu diyeti sonrasındada dikkatli olmalıyımki Kaş yaparken göz çıkarmayım yine
Ahhh ne mümkün
Bügünde çok oldu çok
Valla bende biran önce bitmesini bekliyorum canım. Çok kalorili geçiyor yaa
Slm canım. Kusura bakma kermesten dolayı anca akşamları hatta geceleri diyim en iyisi yazabiliyorum. Canım diyet listeleri bölümünde veya diyet tdeneyimlerimiz ve tecrübelerimiz bölümünden bu diyetle ilgili pek çok bilgi bulabilirsin. Ben harfiyen uygulamıştım. Hemde hiç zorlanmadan. Ama gel görki 6. Gün nede olsa baya kilo verdim Artık istediğim zamanda kilo verebilirim düşüncesiyle baya abartarak yemiştimBak bu diyeti merak.ettim kuzu nasil nereen bulabilrimm? kuzumm ben zaten 5 gun sonra diyete devam edicegm icn geri gelmez belki kilolarhizlandrmak icn bole bisiler dusunuyorum 5 gun 5 kilo sen doynce cazip geldi bakkk sagol kuzum
Sagol canım benim. Inşaallah önümüzdeki bu 1 hafta içerisinde gem hedefime ulaşacağım. Hemde kermesin zararlarından arınacagım inş.5 gunde 5 kiloyla bu is cozulur uzme kendini fistigim
Kermes bitti çok şükür canım.Kermesten sonra bomba gibi donersinnnsporla incelmissindir zaten kuzum bence
Çok teşekkür ederim canım yaEki Görüntüle 1482369
Kuzum bak bu program harika bende yeni basladim faydasini gordum butun kaslari calistiriyor kalca gobek bacak hareketlerini yükledim ben yapıyorum istersen google playerden imkanin varsa bunlari yuklersn kuzum senle paylasmak istedim
Kermes bitti çok şükür canım.
Senin nasıl geçti ikinci günün?birazdan günlüğünden okurum zaten inş.
Bi farklılık hissediyormusun?
Ben bu gece iyice düşünüp karar verecem. Bu bir haftada ne yapmalıyım?5 günlük diyeti yapıyımmı yapmayımmı hala kararsızım
Slm canım. Kusura bakma kermesten dolayı anca akşamları hatta geceleri diyim en iyisi yazabiliyorum. Canım diyet listeleri bölümünde veya diyet tdeneyimlerimiz ve tecrübelerimiz bölümünden bu diyetle ilgili pek çok bilgi bulabilirsin. Ben harfiyen uygulamıştım. Hemde hiç zorlanmadan. Ama gel görki 6. Gün nede olsa baya kilo verdim Artık istediğim zamanda kilo verebilirim düşüncesiyle baya abartarak yemiştim
Sonrası malum. Hala uğraşıyorum kilo vermeyeaslında ben şok diyetlere Tövbe etmiştim. Ama bu kermes bütün mantıklı düşüncelerimi alt üst etti
Canımm karar verdim ve bu gün başladım bakalım. Hayırlısıyla tamamlarım ve faydalı olur inş.Karar verdin mi kuzum
Evet canım aynen bu liste.Kuzum baktimda 1.gun patates haslamasi
2.gun sebze 3.gun et 4 gun meyve 5.gun yumurta bu mu liste kuzum gercekten faydasini gordun mu bende yapym egr veriliosa sen kac kilo vermistn balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?